athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.481
- Πόντοι
- 12.756
δεν φταιω εγω αλλα ο μαρτινς γιατι βαζει ονιεκουρου?
δεν φταιω εγω αλλα ο μαρτινς γιατι βαζει ονιεκουρου?
για μια ωριτσα ρε να τελειωσει το παιχνιδι...και μετα τον ξαναβαζεις αφου ριχνεις γκομενακια ετσι
το αλλαξα για λιγο να παει γουριρε μαλακα για καλο και για κακο δεν βγαζεις τον κοκλωνη για λιγο να δω κατι?
ο τακης ηδη ετοιμαζει διαγγελμα και καλει πεδρο μαρτινς να τον παρει τηλεφωνοΠαιδια ο καθηγητης ξεκουραζει παιχτες ενοψει του μεγαλου ντερμπι με τον Ολυμπιακο Β στο Καραισκακης....τι Ευρωπες και μαλακιες μου λετε.
δεν εχει χρονο σε μιση ωρα θα τον παιζει με σασα μπαστα-αγγελικη ηλιαδη και κριστυ.ο τακης ηδη ετοιμαζει διαγγελμα και καλει πεδρο μαρτινς να τον παρει τηλεφωνο
Nα του τηλεφωνήσει στις διαφημίσεις, ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, δεν ενοχλούνε τον Τάκαρο την ώρα της φάρμας.δεν εχει χρονο σε μιση ωρα θα τον παιζει με σασα μπαστα-αγγελικη ηλιαδη και κριστυ.
μονο η μολβαδη αξιζει απο φαρμα....αλλα εσεις η πλεμπα που να ξερετε απο αυτα...δεν εχει χρονο σε μιση ωρα θα τον παιζει με σασα μπαστα-αγγελικη ηλιαδη και κριστυ.
καλα την εστησε την ομαδα..χρειαζονται ξεκουραση καποιοι παιχτες...δεν ειχει λογο να τους βαλει σε αδιαφορο ματς...ο τακης ηδη ετοιμαζει διαγγελμα και καλει πεδρο μαρτινς να τον παρει τηλεφωνο
δεν θελω ρε τακη να ριξουμε την χαριστικη βολη εμεις στην Μπαρτσελονα ΔΕΝ ΘΕΛΩκαλα την εστησε την ομαδα..χρειαζονται ξεκουραση καποιοι παιχτες...δεν ειχει λογο να τους βαλει σε αδιαφορο ματς...
Συμφωνώ σε αυτόδεν θελω ρε τακη να ριξουμε την χαριστικη βολη εμεις στην Μπαρτσελονα ΔΕΝ ΘΕΛΩ
Θα πάτε σε διπλές πουτσες λόγω συνήθειας !Θα πάμε σε διπλούς αγώνες και θα παίξουμε χωρίς τους μαυρούκους λόγω Κόπα Άφρικα
μη μιλας πολλη γιατι μπορει να κλειστεις παλι στην υπογα.Θα πάτε σε διπλές πουτσες λόγω συνήθειας !
Δικαιολογείσαι γτ κατανοώ ότι βρίσκεσαι υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας μαλαματίνας λόγω θεραπείας από τον πόνο που αναβλήθηκε το μεγάλο φετινό ριφιφίΘα πάτε σε διπλές πουτσες λόγω συνήθειας !
Μόνο η Σέριφ.Για την αποψινή τουριστική εμφάνιση δεν έχω να πω κάτι άλλοΣήμερα θυμήθηκα ήττες από χερενφεν, ροζενμποργκ κλπ... Η πιο άθλια εμφάνιση εδώ και χρόνια.. Επόμενη φάση θα μας ξςκωλιασει οποία ομάδα πέσουμε.. Οι θεωρητικά αδύνατες είναι αταλαντα, Σεβίλλη κλπ..