ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
Ευγενής ε.Φακιρης τον εφαγαν οι γαμωμανες....καλημερα του ελεγες γαμιεται η μανουλα σου απαντουσε.
Ευγενής ε.Φακιρης τον εφαγαν οι γαμωμανες....καλημερα του ελεγες γαμιεται η μανουλα σου απαντουσε.
Γαμησε τα τυπε...τον στηριζει και ο Τρουμπακης γιατι δεν προλαβε να γαμωμανησει ολα τα ακαουντ εδω μεσα.Ευγενής ε.
Γαμησε τα τυπε...τον στηριζει και ο Τρουμπακης γιατι δεν προλαβε να γαμωμανησει ολα τα ακαουντ εδω μεσα.
Τύπε προσεχε, κατι τετοια ελεγε και ο πουσυ βαγκον και εφαγε μπαν ξεγυρισμενοΤι παραλεω ακριβως...ενα γαμημενο παιχνιδι φετος ειδαμε λιγη μπαλιτσα;Ανεξαρτητως τελικου αποτελεσματος να εχουμε παιξει μπαλιτσα;Σημερα ασχετα αν ειχαμε ελπιδες να τερματισουμε πρωτοι χασαμε με κατω τα χερια απο τα δευτερα της παντελως αδιαφορης Αντβερπ!
Μας δουλευεις τωρα ρε τυπε;Δεν παει να γαμηθει και ο απατεωνας!
Oλες τις εχετε ισως πλην της ΣεβιλληςΛειψία, Πόρτο, Ντόρτμουντ και Σέριφ Τίρασπολ, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, Ζενίτ και Αταλάντα.....
σεριφ, μπαρτσα, ζενιτ τις εχουμε...με τις αλλες, σκουρα τα πραγματα...
πορτο 100 κιλα φανελα...αταλαντα και ντορντουμντ φορμαρισμενες...λειψια πολυ δυνατη επισης...Oλες τις εχετε ισως πλην της Σεβιλλης
Σωστα τύπε, 100 κιλα φανελα η Πορτο και 99 η Μπαρτσελοναπορτο 100 κιλα φανελα...αταλαντα και ντορντουμντ φορμαρισμενες...λειψια πολυ δυνατη επισης...
δεν τις εχουμε αλεξ....οπως και την σεβιλλη...
μην τα βλεπεις ολα με κοκκινα γυαλια...ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες....
μονο με σεριφ, μπαρτσα και ζενιτ περναμε....
ερειπιο η μπαρτσα φετος...αδυνατον να μας περασει σε διπλα παιχνιδια...Σωστα τύπε, 100 κιλα φανελα η Πορτο και 99 η Μπαρτσελονα
Ενω εσυ Τακη γαμεις και σπερνεις φετος....ερειπιο η μπαρτσα φετος...αδυνατον να μας περασει σε διπλα παιχνιδια...
Δεν την υποτιμάς ΠΟΤΕ ,σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεταιερειπιο η μπαρτσα φετος...αδυνατον να μας περασει σε διπλα παιχνιδια...
και ο τζονυ γουοκερ φευγει.o ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΣ ερχεται
γιατι ΡΕ αλητες κανατε επεισοδια;και ο τζονυ γουοκερ φευγει.
ασε με εχω τρελαθει,μου κανει πλακα ο υψιστος εχει χιουμορ ομως.γιατι ΡΕ αλητες κανατε επεισοδια;
τι παιχτηκε;ασε με εχω τρελαθει,μου κανει πλακα ο υψιστος εχει χιουμορ ομως.
οτι στοιχημα παιζω σπαει 10 μερες τωρα με εχει γαμησει ασαλιωτα.τι παιχτηκε;