Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
Εγω μια απορια εχω....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
ναι αλλα ο ονιεκουρου κουραστηκε σημερααν θελει να ξεκουρασει παιχτες ο προφεσορ να βγαλει ονιεκουρου και να μην βαλει κανεναν
Γιατί του φέρνει χρήμα από πωλήσεις τυπε... Εσύ θα πούλαγε τον τσιμικα 20 μύρια στη Λίβερπουλ?Εγω μια απορια εχω....ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ;
Και από τη φετινή σεριφ θα αποκλειστούμε τυπε. Διπλό στη Μαδρίτη πηραν..Μόνο η Σέριφ.Για την αποψινή τουριστική εμφάνιση δεν έχω να πω κάτι άλλο
Ναι αυτος του φερνει τις πωλησεις...οχι ο Χοντρος που εχει πιασει ολους τους μεγαλομανατζερ του ποδοσφαιρου και πουλαει πανακριβα παιχτες απο πρωταθλημα της πουτσας.Γιατί του φέρνει χρήμα από πωλήσεις τυπε... Εσύ θα πούλαγε τον τσιμικα 20 μύρια στη Λίβερπουλ?
Tα παραλες και για προφεσορα και βαγγελα..κόψε κάτι.Ναι αυτος του φερνει τις πωλησεις...οχι ο Χοντρος που εχει πιασει ολους τους μεγαλομανατζερ του ποδοσφαιρου και πουλαει πανακριβα παιχτες απο πρωταθλημα της πουτσας.
Έτσι είναι τυπε τι να κάνουμε..Ποδόσφαιρο μπάσκετ σήμερα... Ολική πουτσα.
Εσύ μορη κωλοτρυπιδα με το ριφιφι που σε γαμανε και η σκύλοι τι μιλάς.Θα πάτε σε διπλές πουτσες λόγω συνήθειας !
Τι παραλεω ακριβως...ενα γαμημενο παιχνιδι φετος ειδαμε λιγη μπαλιτσα;Ανεξαρτητως τελικου αποτελεσματος να εχουμε παιξει μπαλιτσα;Σημερα ασχετα αν ειχαμε ελπιδες να τερματισουμε πρωτοι χασαμε με κατω τα χερια απο τα δευτερα της παντελως αδιαφορης Αντβερπ!Tα παραλες και για προφεσορα και βαγγελα..κόψε κάτι.
Πυροτέχνημα είναι η Σέριφ,έφτασε στο απόγειό της.Και από τη φετινή σεριφ θα αποκλειστούμε τυπε. Διπλό στη Μαδρίτη πηραν..
Ελλάδα θαβγαινε άνετα δεύτερηΠυροτέχνημα είναι η Σέριφ,έφτασε στο απόγειό της.
Βρε καλως το κοτοπουλο της Τουμπας. Τι εγινε, ηρεμησε λιγο ο κωλος σου και μας θυμηθηκες; Κερναμε αραποσιτι, κατσε.Θα πάτε σε διπλές πουτσες λόγω συνήθειας !
Τωρα βγηκε απο το νοσοκομειο ο Μπουχος...ειχε παει για ακομη μια κωλοραφη.Βρε καλως το κοτοπουλο της Τουμπας. Τι εγινε, ηρεμησε λιγο ο κωλος σου και μας θυμηθηκες; Κερναμε αραποσιτι, κατσε.
Με το φακίρη τυπε;Τωρα βγηκε απο το νοσοκομειο ο Μπουχος...ειχε παει για ακομη μια κωλοραφη.
Τύπος Φακίρης επιπλέον εκτίει τιμωρία 1 μηνός όπως μάθαμεΜε το φακίρη τυπε;
Και να σκεφτεις οτι την τελευταια φορα του τον ραψανε με πετονιά.Τωρα βγηκε απο το νοσοκομειο ο Μπουχος...ειχε παει για ακομη μια κωλοραφη.
Φακιρης τον εφαγαν οι γαμωμανες....καλημερα του ελεγες γαμιεται η μανουλα σου απαντουσε.Με το φακίρη τυπε;