raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
ειμαι ημιπιτσιρικαςοταν λες παιδι?
οταν λες μουστακι?
ειμαι ημιπιτσιρικαςοταν λες παιδι?
οταν λες μουστακι?
τακη για το παιδι το ηξερα...το μουστακι δεν φανταζομουνα φιλεειμαι ημιπιτσιρικας
Και τώρα έγινες ημιετοιμοθάνατος;ειμαι ημιπιτσιρικας
το αφηνω σαν του κοροτακη για το παιδι το ηξερα...το μουστακι δεν φανταζομουνα φιλε
δευτερα ανοιγουν τα μπαρμπερ σοπ...να πας για τριμαρισματο αφηνω σαν του κορο
το γελας ρε μπαγλαμα μονο αγιαξ και μαντσεστερ μπορουν να μας κοντραρουν τωρα κατι μολντε και ντιναμο και τ'αρχιδια μου κουνιουνται.Ντιναμό 3-0 τον Μουρίνιο,πάει και το δεύτερο φαβορί για την κούπα μετά τον θρύλο
το γελας ρε μπαγλαμα μονο αγιαξ και μαντσεστερ μπορουν να μας κοντραρουν τωρα κατι μολντε και ντιναμο και τ'αρχιδια μου κουνιουνται.
μολις τωρα ακουσες δηλωσεις τερματος αρσεναλ,ακου και σωπα να καταλαβεις τι ειναι ολυμπιακος.Μέχρι και η Δόξα Βύρωνα πήγε φέτος στους 8 κι εσεις μας λέτε για τον ευρωπαιο θρύλο του προφεσορ
Πάντως αυτά περί διπλού και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι τα ακούω βερεσέ. Ξεκάθαρη αποτυχία ήταν. Πέρασε η Δυναμό Ζάγκρεμπ την Τότεναμ του Μουρίνιο ασούμε και εμείς χαιρόμαστε που απλά νικήσαμε την Άρσεναλ, και πάλι συνεχίζουμε, και πάλι χτίζουμε κλπ. Τρίχες. Αδιανόητη η ενδεκάδα του πρώτου παιχνιδιού, αδιανόητα τα λάθη που έγιναν, αδιανόητο να έχεις παίχτη που να σου στερεί ακόμα και την τελευταία ελπίδα στο τέλος με αυτήν την κόκκινη, αδιανόητο να περιμένεις να δεις προκοπή με τον Μπρούμα. 5-6 παίχτες είναι η ομάδα. Μερικοί είναι παιχταράδες που δεν είχαμε ποτέ και ούτε και πρόκειται να ξαναέχουμε. 4 εξίσου καλούς θέλουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Και οι παιχταράδες να μείνουν βέβαια. Πράγμα πολύ δύσκολο, οπότε πάλι θα χτίζουμε, και μια ζωή τα ίδια...
Σουάρες δαγκωνιες κτλ.Τον Μπά δεν το κατηγορώ διότι αυτά συμβαίνουν πάνω στη θέληση για νίκη και καμιά φορά οι αντιδράσεις των παικτών πάνω στην ένταση είναι αψυχολόγητες.
Εδώ ολόκληρος Ζιντάν και έριχνε κουτουλιές ...
έχεις ένα δίκιο εδώ...Τον Μπά δεν το κατηγορώ διότι αυτά συμβαίνουν πάνω στη θέληση για νίκη και καμιά φορά οι αντιδράσεις των παικτών πάνω στην ένταση είναι αψυχολόγητες.
Εδώ ολόκληρος Ζιντάν και έριχνε κουτουλιές ...
Εσύ μλκ μου κοίταξε να περασεις παλέτα και ασανσέρ και βλέπουμε τα μεταΤο είχε προβλέψει καλά το έργο ο Τακαρος!
Πάμε για τελικό Μαν. Γιου-Αρσεναλ!