You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
3 πραγματα εχω να πω...
1 θρυλε εισαι ομαδαρα
2 που ειναι ο μπουχος
3 πεδρο μαρτινς παρε τον τακη τηλεφωνο
ΘΡΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!
προεδρε βαγγελα κανε 2 κουμαντα και του χρονου με εμας στο γηπεδο θα το σηκωσουμε
1 θρυλε εισαι ομαδαρα
2 που ειναι ο μπουχος
3 πεδρο μαρτινς παρε τον τακη τηλεφωνο
ΘΡΥΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!
προεδρε βαγγελα κανε 2 κουμαντα και του χρονου με εμας στο γηπεδο θα το σηκωσουμε
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.109
- Πόντοι
- 28.246
ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!!!ΘΡΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
3 πράγματα έχω να πω
1)που είναι ο μπουχός
2)πότε θα φανεί ο μπουχός
3)με ποιόν παίζει στο Τσου Λου η ομάδα που στηρίζει ο μπουχός
1)που είναι ο μπουχός
2)πότε θα φανεί ο μπουχός
3)με ποιόν παίζει στο Τσου Λου η ομάδα που στηρίζει ο μπουχός
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
αλλα μια τυπικη εμφανιση απο τον θρυλο : διπλο μεσα στην αγγλια!!!!
η φετινη ομαδα ηταν φτιαγμενη για τελικο, καθως μπορουσε να κερδισει παντου και τον καθενα...
δυστυχως τρυπηθηκε εκ των εσω....ο κυριος μαρτινς (που τον ειχαμε εικονισμα και τον προσκυνουσαμε καθε βραδυ κανοντας τον σταυρο μας) αποφασισε να βαζει τους βασικους με λαμια και βολο και ετσι να ξεκινησει με τον παιχταρα τον εμβιλα στοπερ στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας....
μας στερησε τον τελικο και μας κατεστρεψε!!!!!μεχρι να πεθανω, δεν θα του το συγχωρεσω ποτε...και πανω στο μνημα μου θελω να γραφει : "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΙΝΣ?"
η φετινη ομαδα ηταν φτιαγμενη για τελικο, καθως μπορουσε να κερδισει παντου και τον καθενα...
δυστυχως τρυπηθηκε εκ των εσω....ο κυριος μαρτινς (που τον ειχαμε εικονισμα και τον προσκυνουσαμε καθε βραδυ κανοντας τον σταυρο μας) αποφασισε να βαζει τους βασικους με λαμια και βολο και ετσι να ξεκινησει με τον παιχταρα τον εμβιλα στοπερ στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας....
μας στερησε τον τελικο και μας κατεστρεψε!!!!!μεχρι να πεθανω, δεν θα του το συγχωρεσω ποτε...και πανω στο μνημα μου θελω να γραφει : "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΙΝΣ?"
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
κατσε ρε τακηαλλα μια τυπικη εμφανιση απο τον θρυλο : διπλο μεσα στην αγγλια!!!!
μου ματωνεις την καρδια.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Δε γίνονται αυτά. ΜΟΝΟ εμείς αυτά. Στο πρώτο ματς παίζουμε με ενδεκάδα ανάγκης, και στο δεύτερο, εκεί που πρέπει να φας σίδερα, σε γαμάει ο ίδιος σου ο παίχτης με την κόκκινη. Τί να πεις από εκεί και πέρα...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.109
- Πόντοι
- 28.246
Είναι το μόνο που με πειραξε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μαλακίζεται και κρεμάει την ομάδα ο Μπα.σε γαμάει ο ίδιος σου ο παίχτης με την κόκκινη
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.479
- Πόντοι
- 12.756
Μπουξε αναλυση αγωνα ΤΩΡΑ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.998
- Πόντοι
- 5.506
αυτα τα παιδια τα αφρικανακια ειναι γαμω τους αθλητες,εχουν γαμω τα ταλεντα αλλα απο μυαλο....Είναι το μόνο που με πειραξε. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μαλακίζεται και κρεμάει την ομάδα ο Μπα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις