troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.980
- Πόντοι
- 5.506
που ειναι ο μπουχος?Μπουξε αναλυση αγωνα ΤΩΡΑ
που ειναι ο μπουχος?Μπουξε αναλυση αγωνα ΤΩΡΑ
Σιγουρα τρωει γκουντυς και πινει αμστελ μπουκαλιπου ειναι ο μπουχος?
Όσο ήτανε ο Σισέ στον Ολυμπιακό, ο Μπα δεν έχει δώσει δικαιώματα ενάμιση χρόνο. Από την στιγμή που και μόνο έγινε κουβέντα ότι θα φύγει, και που έφυγε, ο Μπα είναι αγνωριστος στην συμπεριφορά του εντός γηπέδου. Στο αγωνιστικό δεν άλλαξε κάτι. Αλλά η συμπεριφορά του είναι θέμα συζήτησης.αυτα τα παιδια τα αφρικανακια ειναι γαμω τους αθλητες,εχουν γαμω τα ταλεντα αλλα απο μυαλο....
κατσε ρε τακηγιατι?????
γιατι δεν βγηκε ο κυριος μαρτινς στο τηλεφωνο?
γιατι ειναι ενοχος....
γιατι με κατεστρεψε....
ο ολυμπιακος επαιρνε το ωραιοτερο ευρωπαικο που εχει κανει ποτε στην ιστορια του...απο αυτους τους ηρωες παιχτες...χωρις να του εχουνε τον λαο του μεσα.....απο αυτον τον πολυ μεγαλο...
και εγω θα δικαιωνομουνα...εντιμα και τιμια...
Έδειξε πρόθεση από νωρίς.. Βέβαια έπρεπε να το καταλάβουν οι παίχτες και να μην δώσουν δικαίωμα...Η ομαδα γαμησε αποψε. Θα μπορουσε ανετα να ειναι 2-0 το σκορ.
Φταιει και ο μαλακας ο διαιτητης
ελα ρε ΜπουξεΑφιερωμένο στον Τάκη! Μόνο αυτός είναι για λύπηση.
ελα ρε ΜπουξεΑφιερωμένο στον Τάκη! Μόνο αυτός είναι για λύπηση.
δεν επαιζε τοσο πολυ και συχνα ρε ζεμπου...μαλλον επειδη εχει προσοντα μεν ειναι χαζο δε...Όσο ήτανε ο Σισέ στον Ολυμπιακό, ο Μπα δεν έχει δώσει δικαιώματα ενάμιση χρόνο. Από την στιγμή που και μόνο έγινε κουβέντα ότι θα φύγει, και που έφυγε, ο Μπα είναι αγνωριστος στην συμπεριφορά του εντός γηπέδου. Στο αγωνιστικό δεν άλλαξε κάτι. Αλλά η συμπεριφορά του είναι θέμα συζήτησης.
αλλα μια τυπικη εμφανιση απο τον θρυλο : διπλο μεσα στην αγγλια!!!!
η φετινη ομαδα ηταν φτιαγμενη για τελικο, καθως μπορουσε να κερδισει παντου και τον καθενα...
δυστυχως τρυπηθηκε εκ των εσω....ο κυριος μαρτινς (που τον ειχαμε εικονισμα και τον προσκυνουσαμε καθε βραδυ κανοντας τον σταυρο μας) αποφασισε να βαζει τους βασικους με λαμια και βολο και ετσι να ξεκινησει με τον παιχταρα τον εμβιλα στοπερ στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας....
μας στερησε τον τελικο και μας κατεστρεψε!!!!!μεχρι να πεθανω, δεν θα του το συγχωρεσω ποτε...και πανω στο μνημα μου θελω να γραφει : "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΙΝΣ?"
Έχει πολύ στενή σχέση με τον Σισέ ρε συ. Του στοίχισε η παραχώρηση του στους Γάλλους.δεν επαιζε τοσο πολυ και συχνα ρε ζεμπου...μαλλον επειδη εχει προσοντα μεν ειναι χαζο δε...
ισως να ειναι και απειρια βεβαια να παρεις μια τοσο τεραστια ομαδα οσο ολυμπιακος πανω σου...εκλαψε το παιδι με την μαλακια αν και πιστευω δεν αποκλειστηκαμε απο αυτον μην τρελαθουμε....
στον αντιποδα ο παπασταθο τους σταματαγε ολους μονος του σημερα και στο τελος μπινελικωνε και κατι αρσεναλαιους
ναι γι αυτο αποκλειστηκαμε..επειδη δεν επαιξε ο ραντζελοβιτς...Τάκη πες και για το σημερινό τρύπημα,εκεί που πηγαίνατε για 0-2 βάζει Μπρούμα και Ρατζέλοβιτς και σας διαλύει
ναι ρε μικρο παιδι ειναι...αληθεια λεω δεν τρολαρω.Έχει πολύ στενή σχέση με τον Σισέ ρε συ. Του στοίχισε η παραχώρηση του στους Γάλλους.
Δεν ξέρω. Δεν βρίσκω άλλον λόγο να αποδώσω αυτήν τη συμπεριφορά.
οταν λες παιδι?εμενα παντως με κατεστρεψε ο κυριος μαρτινς...
μεχρι μια βδομαδα πριν ημουν ενα παιδι που εσφιζε απο ζωη...και μεσα σε μια βδομαδα μου ασπρίσαν τα μαλλια, μου μαυρισαν τα δοντια, μου κιτρινισε το μουστακι....
δεν θα το ξεπερασω ποτε αυτο που μας εκανε ο κυριος μαρτινς...