Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Πλακα πλακα εξοχικο εχει καταντησει το βορειο Λονδινο....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
γιατι?????
γιατι δεν βγηκε ο κυριος μαρτινς στο τηλεφωνο?
γιατι ειναι ενοχος....
γιατι με κατεστρεψε....
ο ολυμπιακος επαιρνε το ωραιοτερο ευρωπαικο που εχει κανει ποτε στην ιστορια του...απο αυτους τους ηρωες παιχτες...χωρις να του εχουνε τον λαο του μεσα.....απο αυτον τον πολυ μεγαλο...
και εγω θα δικαιωνομουνα...εντιμα και τιμια...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.074
Πόντοι
28.246
αυτα τα παιδια τα αφρικανακια ειναι γαμω τους αθλητες,εχουν γαμω τα ταλεντα αλλα απο μυαλο....
Όσο ήτανε ο Σισέ στον Ολυμπιακό, ο Μπα δεν έχει δώσει δικαιώματα ενάμιση χρόνο. Από την στιγμή που και μόνο έγινε κουβέντα ότι θα φύγει, και που έφυγε, ο Μπα είναι αγνωριστος στην συμπεριφορά του εντός γηπέδου. Στο αγωνιστικό δεν άλλαξε κάτι. Αλλά η συμπεριφορά του είναι θέμα συζήτησης.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
γιατι?????
γιατι δεν βγηκε ο κυριος μαρτινς στο τηλεφωνο?
γιατι ειναι ενοχος....
γιατι με κατεστρεψε....
ο ολυμπιακος επαιρνε το ωραιοτερο ευρωπαικο που εχει κανει ποτε στην ιστορια του...απο αυτους τους ηρωες παιχτες...χωρις να του εχουνε τον λαο του μεσα.....απο αυτον τον πολυ μεγαλο...
και εγω θα δικαιωνομουνα...εντιμα και τιμια...
κατσε ρε τακη
:confused: :confused: :confused:
ασε ενα λαθος του προφεσορα να μας κανει δυνατοτερους...
σχωρα τον

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η ομαδα γαμησε αποψε. Θα μπορουσε ανετα να ειναι 2-0 το σκορ.
Φταιει και ο μαλακας ο διαιτητης

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αφιερωμένο στον Τάκη! Μόνο αυτός είναι για λύπηση.:tooth:

:heavymetalbig: :heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig::heavymetalbig:

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Η ομαδα γαμησε αποψε. Θα μπορουσε ανετα να ειναι 2-0 το σκορ.
Φταιει και ο μαλακας ο διαιτητης
Έδειξε πρόθεση από νωρίς.. Βέβαια έπρεπε να το καταλάβουν οι παίχτες και να μην δώσουν δικαίωμα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.074
Πόντοι
28.246
Ρε μπουχο, αγόρι μου, ρε μπουχο στερημένε από τα πάντα, αν είναι για λύπηση ο Τάκης, εσύ τι είσαι ρε φουκαρά.

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.087
Πόντοι
206
Μόνο περηφάνια και για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία... Από τα προκριματικά μέχρι και σήμερα! Συνεχίζουμε στους υπόλοιπους στόχους της χρονιάς!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Όσο ήτανε ο Σισέ στον Ολυμπιακό, ο Μπα δεν έχει δώσει δικαιώματα ενάμιση χρόνο. Από την στιγμή που και μόνο έγινε κουβέντα ότι θα φύγει, και που έφυγε, ο Μπα είναι αγνωριστος στην συμπεριφορά του εντός γηπέδου. Στο αγωνιστικό δεν άλλαξε κάτι. Αλλά η συμπεριφορά του είναι θέμα συζήτησης.
δεν επαιζε τοσο πολυ και συχνα ρε ζεμπου...μαλλον επειδη εχει προσοντα μεν ειναι χαζο δε...
ισως να ειναι και απειρια βεβαια να παρεις μια τοσο τεραστια ομαδα οσο ολυμπιακος πανω σου...εκλαψε το παιδι με την μαλακια αν και πιστευω δεν αποκλειστηκαμε απο αυτον μην τρελαθουμε....
στον αντιποδα ο παπασταθο τους σταματαγε ολους μονος του σημερα και στο τελος μπινελικωνε και κατι αρσεναλαιους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
αλλα μια τυπικη εμφανιση απο τον θρυλο : διπλο μεσα στην αγγλια!!!!
η φετινη ομαδα ηταν φτιαγμενη για τελικο, καθως μπορουσε να κερδισει παντου και τον καθενα...
δυστυχως τρυπηθηκε εκ των εσω....ο κυριος μαρτινς (που τον ειχαμε εικονισμα και τον προσκυνουσαμε καθε βραδυ κανοντας τον σταυρο μας) αποφασισε να βαζει τους βασικους με λαμια και βολο και ετσι να ξεκινησει με τον παιχταρα τον εμβιλα στοπερ στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας....

μας στερησε τον τελικο και μας κατεστρεψε!!!!!μεχρι να πεθανω, δεν θα του το συγχωρεσω ποτε...και πανω στο μνημα μου θελω να γραφει : "ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΙΝΣ?"
:cry: :cry:

Τάκη πες και για το σημερινό τρύπημα,εκεί που πηγαίνατε για 0-2 βάζει Μπρούμα και Ρατζέλοβιτς και σας διαλύει

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
ενα μεγαλο ρισπεκτ στον τιτανα μπουχο που εμφανηστηκε σημερα ενω αλλες φορες ειναι μπουχος και δικαιωνομαι οτι ο μπουχος ειναι παντελωνατος και οχι κοτα,τις αλλες φορες εξαφανηζοτανε λογω ωρας που κοιμαται νωρις και οχι λογω δειλιας,σημερα το απεδειξε που ειχαμε αγωνα νωρις,συγχαρητηρια στον τιτανομεγιστο βορρειοελλαδιτη μπουχο. :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.074
Πόντοι
28.246
δεν επαιζε τοσο πολυ και συχνα ρε ζεμπου...μαλλον επειδη εχει προσοντα μεν ειναι χαζο δε...
ισως να ειναι και απειρια βεβαια να παρεις μια τοσο τεραστια ομαδα οσο ολυμπιακος πανω σου...εκλαψε το παιδι με την μαλακια αν και πιστευω δεν αποκλειστηκαμε απο αυτον μην τρελαθουμε....
στον αντιποδα ο παπασταθο τους σταματαγε ολους μονος του σημερα και στο τελος μπινελικωνε και κατι αρσεναλαιους
Έχει πολύ στενή σχέση με τον Σισέ ρε συ. Του στοίχισε η παραχώρηση του στους Γάλλους.
Δεν ξέρω. Δεν βρίσκω άλλον λόγο να αποδώσω αυτήν τη συμπεριφορά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
Τάκη πες και για το σημερινό τρύπημα,εκεί που πηγαίνατε για 0-2 βάζει Μπρούμα και Ρατζέλοβιτς και σας διαλύει
ναι γι αυτο αποκλειστηκαμε..επειδη δεν επαιξε ο ραντζελοβιτς... :confused:
οχι οτι μου τραυματισε τον μπα με την λαμια και μετα διελυσε και το κεντρο βαζοντας τον εμβιλα στοπερ...:cry:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Έχει πολύ στενή σχέση με τον Σισέ ρε συ. Του στοίχισε η παραχώρηση του στους Γάλλους.
Δεν ξέρω. Δεν βρίσκω άλλον λόγο να αποδώσω αυτήν τη συμπεριφορά.
ναι ρε μικρο παιδι ειναι...αληθεια λεω δεν τρολαρω.
νομιζω οτι ειναι θεμα χαρακτηρα...θελει ψησημο αλλα ειναι ταλενταρα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
εμενα παντως με κατεστρεψε ο κυριος μαρτινς...
μεχρι μια βδομαδα πριν ημουν ενα παιδι που εσφιζε απο ζωη...και μεσα σε μια βδομαδα μου ασπρίσαν τα μαλλια, μου μαυρισαν τα δοντια, μου κιτρινισε το μουστακι....
δεν θα το ξεπερασω ποτε αυτο που μας εκανε ο κυριος μαρτινς...
:cry:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
εμενα παντως με κατεστρεψε ο κυριος μαρτινς...
μεχρι μια βδομαδα πριν ημουν ενα παιδι που εσφιζε απο ζωη...και μεσα σε μια βδομαδα μου ασπρίσαν τα μαλλια, μου μαυρισαν τα δοντια, μου κιτρινισε το μουστακι....
δεν θα το ξεπερασω ποτε αυτο που μας εκανε ο κυριος μαρτινς...
:cry:
οταν λες παιδι?
οταν λες μουστακι?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom