You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 206
13 εκατ. για τον Σισε δεν τα αφηνεις... Ασε που ηθελε να παιζει και σε εμας με τον Σωκρατη θα ηταν δυσκολο!Γενικά το ρόστερ είναι εξαιρετικό για τα Ελληνικά δεδομένα και ανεκτό για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα.
Η ομάδα έχει καλούς παίκτες.
Λόγω τραυματισμών στα centre back γίνανε κάποιες αλχημείες οι οποίες κόστισαν.
Προσωπικά θεωρώ ότι η χεμερινή μεταγραφή Σισέ ήταν άστοχη εκτός και αν ήθελε ο ίδιος να φύγει.
Επίσης ο Μπρούμα πολύ λίγος ...
Θα ήθελα έναν ταλαντούχο εξαιρετικό νέο επιθετικό στο πλάι του απίστευτου Ελ Γκολτζή.
Αλλά δεν μπορεί να διώχνουμε 10 παίχτες κάθε καλοκαίρι και να παίρνουμε άλλους 10.
Σχεδόν ολη η άμυνά μας είναι καινούργια.
Γι'αυτό και οι αρρυθμίες στην άμυνα.
Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και πρώτα από όλα στον Πρόεδρο και στον Μάρτινς.
Ο Μπρουμα ναι δεν κανει για τα 8 μυρια που θελουν οι Ολλανδοι.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
το ροστερ ειναι εκπληκτικο...εχουμε τον κορυφαιο προπονητη της ιστοριας μας...η ομαδα παιζει το πιο ισορροπημενο ποδοσφαιρο, ανεξαρτητως αντιπαλου και εδρα, πραγμα το οποιο δεν ειχαμε ποτε..ουτε επι βαλβερδε!!!!!Πάντως αυτά περί διπλού και φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι τα ακούω βερεσέ. Ξεκάθαρη αποτυχία ήταν. Πέρασε η Δυναμό Ζάγκρεμπ την Τότεναμ του Μουρίνιο ασούμε και εμείς χαιρόμαστε που απλά νικήσαμε την Άρσεναλ, και πάλι συνεχίζουμε, και πάλι χτίζουμε κλπ. Τρίχες. Αδιανόητη η ενδεκάδα του πρώτου παιχνιδιού, αδιανόητα τα λάθη που έγιναν, αδιανόητο να έχεις παίχτη που να σου στερεί ακόμα και την τελευταία ελπίδα στο τέλος με αυτήν την κόκκινη, αδιανόητο να περιμένεις να δεις προκοπή με τον Μπρούμα. 5-6 παίχτες είναι η ομάδα. Μερικοί είναι παιχταράδες που δεν είχαμε ποτέ και ούτε και πρόκειται να ξαναέχουμε. 4 εξίσου καλούς θέλουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Και οι παιχταράδες να μείνουν βέβαια. Πράγμα πολύ δύσκολο, οπότε πάλι θα χτίζουμε, και μια ζωή τα ίδια...
και ομως :
ο κυριος μαρτινς ενω βρισκονταν 15 βαθμους μπροστα στο πρωταθλημα, επελεξε να βαλει τους βασικους σε ολα τα ματς με βολο, λαμια και τα 2 ματς με τον αρη στο κυπελλο...αποτελεσμα, να τραυματιστει και ο σεμεδο και μπα....οπως θα μπορουσε να τραυματιστει και ο εμβιλα ή ο καμαρα ή ο ελ αραμπι, αφου ποτε δεν τους αφησε εκτος αποστολης πριν τα ματς με αρσεναλ!!!!
αδιανοητο εγκλημα!!!!δεν το χωραει το μυαλο μου!!!!
μας κατεστρεψε χωρις λογο!!!!
για ενα καπριτσιο!!!!
γιατι??????
γιατι μας το εκανε?????
τι το ηθελε????
για ποιο λογο να βαζει τους βασικους????
γιατι μας στερησε τον τελικο?????
γιατι μας γκρεμισε τα ονειρα????
γιατι μας ασπρισε τα μαλλια σε μια νυχτα???
θα τον πειραζε ενας ευρωπαικος τελικος????
θα τον χαλουσε????
ηταν πιο σημαντικη η νικη με την λαμια ή τον βολο?????
εμας δεν μας σκεφτεται?????
γιατι δεν δινει μια εξηγηση???
γιατι δεν βγαινει στο τηλεφωνο???
το ηθελε και το κανε????
δεν το σκεφτηκε???
δεν τον ενοιαζε???
γιατι????
δεν θα πει μια συγγνωμη που μας κατεστρεψε???
δεν θα απολογηθει????
εμεις τελειωσαμε.....
τα παιδια μας τωρα αν ξαναδουνε τελικο....
τον προεδρο δεν τον σκεφτηκε????
που το εφτιαξε ροστερ τελικου????
που ο,τι θελει το εχει????
ΓΙΑΤΙ?????
με αυτο τον καημο θα παμε!!!
ενα γιατι θα μας φαει....
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΤΙΝΣ????
ΓΙΑΤΙ????
ΓΙΑΤΙ?????????????????
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Τάκη για να καταλάβω έτσι όπως τα λες ...ειχατε τον κορυφαιο προπονητη της ιστοριας σας...η ομαδα παιζει το πιο ισορροπημενο ποδοσφαιρο, ανεξαρτητως αντιπαλου και εδρα, πραγμα το οποιο δεν ειχατε ποτε..ουτε επι βαλβερδε!!!!!
Επαιξες δλδ με όλα αυτά έναν γυρο παραπάνω από τις Μπουγάτσες( που φέτος ήμασταν Τριμπουρδελο)!!!
Μαιστα...
ΡεΤηΚαρμαΙτανΑφτορεεε!!!
Επαιξες δλδ με όλα αυτά έναν γυρο παραπάνω από τις Μπουγάτσες( που φέτος ήμασταν Τριμπουρδελο)!!!
Μαιστα...
ΡεΤηΚαρμαΙτανΑφτορεεε!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.088
- Πόντοι
- 17.085
Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο: πέρσι είχαμε την καλύτερη ομάδα της ιστορίας μας, και φέτος τη δεύτερη καλύτερη. Γι' αυτό και οι προσδοκίες.το ροστερ ειναι εκπληκτικο...εχουμε τον κορυφαιο προπονητη της ιστοριας μας.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
αυτός ο ελ αραμπί τι επιτυχία ήταν ξέρεις από πριν ότι θα είναι στον πίνακα των σκόρερ σε κάθε παιχνίδι
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
Τάκη για να καταλάβω έτσι όπως τα λες ...ειχατε τον κορυφαιο προπονητη της ιστοριας σας...η ομαδα παιζει το πιο ισορροπημενο ποδοσφαιρο, ανεξαρτητως αντιπαλου και εδρα, πραγμα το οποιο δεν ειχατε ποτε..ουτε επι βαλβερδε!!!!!
Μαιστα...
ΡεΤηΚαρμαΙτανΑφτορεεε!!!
ρε τυπε με τετοιες μαλακιες παραμυθιαζεσαι????τον εναν γυρο παραπανω που τον ειδες? τετοια σας γραφουν στην μπουγατσουπολη και χαιρεστε????
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω περασα στο τσουλου και εσυ εκανες κλαρινο στην κρασνονταρ που περυσι ειχα ριξει 6 γκολ σε 2 ματς...
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω περασα χαλαρα την ομονοια και εσυ την τσιμπουκωσες μεσα εξω....
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω βγηκα τριτος στο τσουλου και συνεχισα γιουροπα και εσυ βγηκες τριτος στο γιουροπακαι συνεχισες στο πουθενεϊσον λινγκ...
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω απεκλεισα την αιντχοφεν και εσυ της εκανες το γνωστο κλαρινεϊσον....
αλλα νταξει, 1 γυρο παραπανω μονο επαιξα..ετσι σας λεει ο κολκας με την γυναικομαστια....ετοιμη ομαδα εισαι τυπε, μην αλλαξεις τιποτε, 1 γυρο μονο διαφορα εχουμε...το χρονου παμε για πρωταθλημα απο τον οκτωβρη...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο: πέρσι είχαμε την καλύτερη ομάδα της ιστορίας μας, και φέτος τη δεύτερη καλύτερη. Γι' αυτό και οι προσδοκίες.
το φετινο που μας εκανε ο μαρτινς θα μνημονευεται για δεκαετιες...ειναι αδιανοητο το πως τα εχεις στρωσει ολα θετικα, παιζοντας μπαλαρα, παιρνοντας διαφορα στο πρωταθλημα κτλ κτλ, και να αποφασιζεις να τα διαλυσεις ολα απο μονος σου...δεν ειναι οτι εβαλε εναν παικτη σε ενα παιχνιδι και απο ατυχια τραυματιστηκε....εβαζε συνεχεια τους βασικους σε ολα τα παιχνιδια .....σαν να εχει σκοπο να τραυματισει οσους περισσοτερους μπορουσε...
με αυτο το γαμωτο θα πεθανουμε...μεχρι που θα μπορουσαμε να φτασουμε φετος στην ευρωπη.....
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Και θα το κάνω πιο συγκεκριμένο: πέρσι είχαμε την καλύτερη ομάδα της ιστορίας μας, και φέτος τη δεύτερη καλύτερη. Γι' αυτό και οι προσδοκίες.
Η κορυφαία ομάδα της ιστορίας σας με 2 νίκες σε 2 χρόνια στο τσαμπιον λιγκ και μέχρι τους 16 στο ουεφάκι
Δηλαδή με Μίτσελ που κερδίζατε Μαντσεστερ και Γιουβέντους τί είχατε,ντριμ τιμ ρε αρχηγέ;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Τακαρε να σου πω άλλη μια αλήθεια??ρε τυπε με τετοιες μαλακιες παραμυθιαζεσαι????τον εναν γυρο παραπανω που τον ειδες? τετοια σας γραφουν στην μπουγατσουπολη και χαιρεστε????
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω περασα στο τσουλου και εσυ εκανες κλαρινο στην κρασνονταρ που περυσι ειχα ριξει 6 γκολ σε 2 ματς...
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω περασα χαλαρα την ομονοια και εσυ την τσιμπουκωσες μεσα εξω....
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω βγηκα τριτος στο τσουλου και συνεχισα γιουροπα και εσυ βγηκες τριτος στο γιουροπακαι συνεχισες στο πουθενεϊσον λινγκ...
επειδη εγω εχω ομαδαρα και εσυ τριμπουρδελο, εγω απεκλεισα την αιντχοφεν και εσυ της εκανες το γνωστο κλαρινεϊσον....
αλλα νταξει, 1 γυρο παραπανω μονο επαιξα..ετσι σας λεει ο κολκας με την γυναικομαστια....ετοιμη ομαδα εισαι τυπε, μην αλλαξεις τιποτε, 1 γυρο μονο διαφορα εχουμε...το χρονου παμε για πρωταθλημα απο τον οκτωβρη...
Έναν γύρο παραπάνω έπαιξες και από το Ασανσέρ της τζαμπαΣοφιας!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
Η κορυφαία ομάδα της ιστορίας σας με 2 νίκες σε 2 χρόνια στο τσαμπιον λιγκ και μέχρι τους 16 στο ουεφάκι
Δηλαδή με Μίτσελ που κερδίζατε Μαντσεστερ και Γιουβέντους τί είχατε,ντριμ τιμ ρε αρχηγέ;
τωρα τι να σου απαντησω τυπε?αφου σε εκανε και σενα μαγκα ο κυριος μαρτινς....
αφου μου παιζει με τον εμβιλα στοπερ με την αρσεναλ, λογικο να φτασουμε μεχρι τους 16 του γιουροπα...οποτε δικιο εχεις....
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
πως γαμας ετσι ρε Μπουξε ΕΠΟΣ δωσε πονο
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
την ωρα που τα γνωστα μπουρδελα της ελλαδας αγωνιζονται με παθος για το ποιος θα παρει την 2η,3η,4η και 58η θεση στο πρωταθλημα των αποτυχημενων / χυμενων και θα εξασφαλισει μια θεση στο πουθενεϊσον λιγνκ της επομενης χρονιας και την πιθανοτητα να βρεθει στον μεγαλο τελικο που θα γινει στην αλβανια,
ο αιωνιος γαμιας τους ξερει απο τωρα τους αντιπαλους του στην ευρωπη : αν δεν παρει το τσουλου η λιβερπουλ, θα ειμαστε στους ισχυρους και παλι και θα αντιμετωπισουμε μια εκ των Μπεσίκτας, Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σλάβιας Πράγας.
ο αιωνιος γαμιας τους ξερει απο τωρα τους αντιπαλους του στην ευρωπη : αν δεν παρει το τσουλου η λιβερπουλ, θα ειμαστε στους ισχυρους και παλι και θα αντιμετωπισουμε μια εκ των Μπεσίκτας, Σάλτσμπουργκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σλάβιας Πράγας.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.382
- Πόντοι
- 12.756
Ποια προτιμάς Τακη να βρεις στον δρόμο σου ?την ωρα που τα γνωστα μπουρδελα της ελλαδας αγωνιζονται με παθος για το ποιος θα παρει την 2η,3η,4η και 58η θεση στο πρωταθλημα των αποτυχημενων / χυμενων και θα εξασφαλισει μια θεση στο πουθενεϊσον λιγνκ της επομενης χρονιας και την πιθανοτητα να βρεθει στον μεγαλο τελικο που θα γινει στην αλβανια,
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.211
- Πόντοι
- 5.006
οποια και να βρουμε, με 2 νικες θα περασουμε...Ποια προτιμάς Τακη να βρεις στον δρόμο σου ?
νομιζω βεβαια οτι η σαλτζμπουργκ θα μας δυσκολεψει λιγο παραπανω γιατι ειναι επιθετικη και αλλοπροσαλλη ομαδα...
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.457
- Πόντοι
- 12.756
αυτη και ο Μπουξος θα σε γαμησειοποια και να βρουμε, με 2 νικες θα περασουμε...
νομιζω βεβαια οτι η σαλτζμπουργκ θα μας δυσκολεψει λιγο παραπανω γιατι ειναι επιθετικη και αλλοπροσαλλη ομαδα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις