You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εχε χάρη μωρή παρτουζιάρα που δεν έχω χρόνο να σου χύσω τα πούπουλα....Στέγνωσαν τα δάκρυά σου για χτες, βάζελε του Κερατσινίου;
Αν και θα συμφωνήσω σε κάτι μαζί σου. Εσύ και ο pleasure το κρατάτε το θρεντ, οι άλλοι είναι ακόμα πολύ πίσω απο πλευράς χυσιμάτων και κατουρημάτων.
Ούτε κάν ο elvis, που τόσο μου τον διαφημίζανε! Νούλα μιλάμε το παλικάρι!
Πάρε μια πίπα τώρα στον πλέζουρα για ρόφημα και αργότερα εγώ και ο μινίστρος θα σε γαμήσουμε από πίσω ταυτοχρόνως.......
Εκτός απο άσφαιρος, είσαι και εσαεί προβλέψιμος.Εχε χάρη μωρή παρτουζιάρα που δεν έχω χρόνο να σου χύσω τα πούπουλα....
Πάρε μια πίπα τώρα στον πλέζουρα για ρόφημα και αργότερα εγώ και ο μινίστρος θα σε γαμήσουμε από πίσω ταυτοχρόνως.......
Ναι, εσύ, που λες πάντα την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.
Τρέμω απο το φόβο μου μιλάμε![size=12pt]Θα γαμήσετε την πάπια όπως γαμήσατε τα πουστράκια τα εγγλεζάκια εχτές; Όξω ρε ποντικαράδες[/size]
Άξιος!!!!!Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να πάρω το πτυχίο pleasure, chris, doriti,Bρασιδα,cretan και το gatto σαν πράκτορα στην ίδια ομάδα που μου έδειξε τον δρόμο!
Ευχαριστώ και πάλι! :'(
Άξιος!!!!!
ΥΓ για το Lost....το warez-bb λειτουργεί, αν σας πετάξει την λευκή σελίδα πατήστε το refresh..........καμιά εκατοστή φορές
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσύ ρε παπάρα ούτε τα φυστίκια του αβατάρ σου δεν είσαι ικανός μωρή φυστικωμένη να ξεφλουδίσεις....Pαγιάδες πήγατε στο λονδίνο, σας παρτουζάρισαν και την καταβρήκατε κιόλας
Επισκέπτης
Με πάνω απο 500.000 μέλη καμιά φορά κολλάει!Άξιος!!!!!
Άξιος!!!!!
ΥΓ για το Lost....το warez-bb λειτουργεί, αν σας πετάξει την λευκή σελίδα πατήστε το refresh..........καμιά εκατοστή φορές
Ρε συ Σπύρο,Pαγιάδες πήγατε στο λονδίνο, σας παρτουζάρισαν και την καταβρήκατε κιόλας
γίνεσε κουραστικός.
Εδώ μέσα αυτοξεφτυλίστικες και όλο εδώ είσαι.
Ντροπή και αμαρτία ρε παλικάρι μου. Πήγαινε αλλού να χαρείς.
Μπα, τους την πέφτουν.Με πάνω απο 500.000 μέλη καμιά φορά κολλάει!
Έχουν βγάλει και ανακοινώση.
Πάτα refresh ή F5 και κάνεις την δουλειά σου.
Επισκέπτης
Ρε συ Σπύρο,
γίνεσε κουραστικός.
Εδώ μέσα αυτοξεφτυλίστικες και όλο εδώ είσαι.
Ντροπή και αμαρτία ρε παλικάρι μου. Πήγαινε αλλού να χαρείς.
Έχεις δίκιο κρέταν. Mε παρασύρουν μερικοί από εδώ μέσα. Kαλό βράδυ
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
o ολυμπιακος στα παιχνιδια με αγγλικες ομαδες εχει φαει 28 γκολ και εχει βαλει 1
βεβαια, μια ομαδα που περνει στημενα πρωταθληματα τι περιμενετε να κανει?
Παλικάρι μου, η μαλακία που σε δέρνει θα σε παρασύρει στον βούρκο και οχι κάποιος άλλος.Έχεις δίκιο κρέταν. Mε παρασύρουν μερικοί από εδώ μέσα. Kαλό βράδυ
Άντε, καλή σου νύχτα τώρα.
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
επειδη η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως, επαναλαμβανουμε οτι
o ολυμπιακος στα παιχνιδια με αγγλικες ομαδες εχει φαει 28 γκολ και εχει βαλει 1...
Να τα εκατοστησεις ολυμπιακε
o ολυμπιακος στα παιχνιδια με αγγλικες ομαδες εχει φαει 28 γκολ και εχει βαλει 1...
Εσυ δεν είχες ένα blog??επειδη η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως, επαναλαμβανουμε οτι
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με πάνω απο 500.000 μέλη καμιά φορά κολλάει!
Ρε μαγκες στο Search Query μολις γραψω την λεξη πχ lost μου βγαζει ο ιντερνετ εξπλορερ δεν μπορει να ανοιξει.....μπλα μπλα.....Μπα, τους την πέφτουν.
Έχουν βγάλει και ανακοινώση.
Πάτα refresh ή F5 και κάνεις την δουλειά σου.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
o ολυμπιακος στα παιχνιδια με αγγλικες ομαδες εχει φαει 28 γκολ και εχει βαλει 1
αλλαξε πλευρο θα κρυωσεις ...επειδη η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησεως, επαναλαμβανουμε οτι
Επισκέπτης
Σου είπα μην ανησυχεις, θα το έχεις έτοιμο στο πιάτο αύριο!Ρε μαγκες στο Search Query μολις γραψω την λεξη πχ lost μου βγαζει ο ιντερνετ εξπλορερ δεν μπορει να ανοιξει.....μπλα μπλα.....
Επισκέπτης
Παίδες περίσσεψε κανένα χαρτομάντηλο
Πάντως ... είδατε; Eίχατε στοκάρει μπόλικα... σας βγήκε σε καλό
Πάντως ... είδατε; Eίχατε στοκάρει μπόλικα... σας βγήκε σε καλό
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
οκ φιλαρακι αλλοθρησκακι!!!Σου είπα μην ανησυχεις, θα το έχεις έτοιμο στο πιάτο αύριο!
Refresh ή F5Ρε μαγκες στο Search Query μολις γραψω την λεξη πχ lost μου βγαζει ο ιντερνετ εξπλορερ δεν μπορει να ανοιξει.....μπλα μπλα.....
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Refresh ή F5
Του πούστη του πάπιου μια απο όλες θα σου ανοίξει την σελίδα ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις