Οκ.γκουφη παπια..δε σε γαμαω ειπαμε! βρες αλβανο να σου τορνιρει τη ροδελα
Πέσμας τώρα και για την παράγκα του Κόκκαλη.
Οκ.γκουφη παπια..δε σε γαμαω ειπαμε! βρες αλβανο να σου τορνιρει τη ροδελα
δε σε γαμαω, understood?
δεν σε γαμαω ρε κωστετσο, οσο και να ανοιγοκλεινεις τα γαμωφτερα σουΟκ.
Πέσμας τώρα και για την παράγκα του Κόκκαλη.
Κάτσε έχει γέλιο, εμφύλιος είναι!Ρε πούστη μου ακόμα τσακώνεστε εδώ?????
Τί εμφύλιος....εδώ κάνουν αλλαξοκολιές....παρτούζα είναι!!!Κάτσε έχει γέλιο, εμφύλιος είναι!
μονο το κατουρημα θα σε σωσει.δυστυχως η μαλακια σ'εχει κανει να φανταζεσαι οτι εισαι κ μπιζνεσμαν.βλακαμαν εισαι,αυτο ηταν ενημερωση!η δικια μου επιχειρηση παντως ειναι πιο κερδοφορα,πουλαω χαρτομαντηλα.να το κοιταξεις παντως να επεκταθεις κ στον τομεα του χαρτομαντηλου.H μανία σου να υποβιβάζεις τους άλλους δείχνει τα κόμπλεξ σου. Δεν είμαι μικρός σε ηλικία (δεν σου λέω πόσο χρονών είμαι), έχω 2 σοβαρές εταιρείες με ετήσιο τζίρο πάνω από 200 χιλιάρικα και τρέχω όλη την ημέρα. Eσύ όπως και οι άλλοι αντίστοιχοι με εσένα εδώ μέσα είστε η ξεκουρασή μου. Σταμάτα τις απειλές.
Ουστ Λουγκ.......δεν σε γαμαω ρε κωστετσο, οσο και να ανοιγοκλεινεις τα γαμωφτερα σου
Ψαξε βρες λυση Φιλε !!!Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν να πάρω το πτυχίο pleasure, chris, doriti,Bρασιδα,cretan και το gatto σαν πράκτορα στην ίδια ομάδα που μου έδειξε τον δρόμο!
Ευχαριστώ και πάλι! :'(
ρε ποιόν μου θυμίζει...ρε ποιόν μου θυμίζει....πόρτα όχι παράθυρο μπααα μπαλκόνι ούτε..ποιόν?Ουστ Λουγκ.......
Μην ανησυχεις, αύριο το πρωί τα link θα είναι έτοιμα σερβιρισμένα!Ψαξε βρες λυση Φιλε !!!
το warez-bb και το greek-fun δεν δουλευει και μας βλεπω να μην δουμε Lost αυριο!!!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ, αλλα chris για αλλη μια φορα πλαστογραφεις..ειστε συνηθισμενοι, εχετε ενσημα απο την παραγκα του κοκκαλη και του γκαγκα-τσηΟυστ Λουγκ.......
ρε ποιόν μου θυμίζει...ρε ποιόν μου θυμίζει....πόρτα όχι παράθυρο μπααα μπαλκόνι ούτε..ποιόν?
ο αλεφαντος τι ειπε στον ΑΝΤ1 ? ακουσε κανενας?
μημπως ειπε για τον ΔΟΥΡΟ?
Ρε μαλακοπίτουρες όλοι.. έλειψα μια μέρα λόγω φόρτου εργασίας εγώ και ο πλέζουρας αφήσατε το κοτέτσι ανοικτό και το έχει κουτσουλήσει όλο το θρεντ η φλωροπάπια.......
Μωρή πουτάνα δε σου έχω πει να μη ζητάς πούτσα ασταμάτητα μωρή στερημένη;