Επισκέπτης
λέγανε για τον Γκαγκάτση. και οι ίδιοι έχουν Γκαγκάτση στον παοκ. λέγανε για Θωμά Μητρόπουλο. και ο Μελισσανίδης νταραβερίζεται μαζί του
Εχουμε μια μαυρη παραγκα στο ποδοσφαιρο και μια πρασινη παραγκα στο μπασκετ!!! Ολα τα αλλα ιστοριες για αγριους...Αλλα ο Θρυλος ειναι μεγεθος και δεν μασαμε απο τιποτα!!!
ξεκολα μεσι..
στο θρεντ του ΓΑΥΡΟΥ γραφεις..
ΛΙΤΟΣ & ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ..
ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Κ ΕΣΥ..
ΕΧΟΥΜΕ Τ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
ξεκολα μεσι..
στο θρεντ του ΓΑΥΡΟΥ γραφεις..
ΛΙΤΟΣ & ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΣ..
ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Κ ΕΣΥ..
ΕΧΟΥΜΕ Τ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
Ρε αρχιδι οτι σου λεω..τι μου μιλάς έτσι ρε φίλε ? εγώ σε έβρισα ? και τι λιτός και περιεκτικός ? άμα είμαι θυμωμένος θα κάτσω να σκεφτώ να είμαι λιτός και περιεκτικός ? ότι σκέφτομαι το λέω και χέστηκα εκείνη την στιγμή αν γράφω λίγα ή πολλά και μικρά ή μεγάλα σχόλια
ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΥΤΙΛΙΑ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ Ή ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ???
ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΓΑΥΡΟΣ???
ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ..
Κ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΟΤΙ ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ Κ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..ΓΑΜΙΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ..
Ρε αρχιδι οτι σου λεω..
ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ???
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ..
Κ ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΙΕΜ..
ΣΟΥ ΕΙΠΑ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ..
2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ..
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ Κ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ..
ΑΝΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ..
Χαχαχα βρε μαλακα δεν λεω για σενα για τον αλλον τον Μεσι τα λεω αυτα...
ποιος αυτιστικός κλώνος ρε λες και εσύ ? ότι να'ναι
Ρε αρχιδι οτι σου λεω..
ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ???
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ..
Κ ΚΟΨΕ ΤΑ ΠΙΕΜ..
ΣΟΥ ΕΙΠΑ,ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ..
2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ..
ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ..
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ Κ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ..
ΑΝΤΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ..
Ελα τελειωνε μαλακα κουρασες και οπως βλεπεις δεν τσιμπαει κανενας...
ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΕΓΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ..και έτσι να μιλάς σε κανέναν γνωστό σου. δεν με ξέρεις ούτε σε έβρισα. να μιλάς καλύτερα. αλλά τι λέω και εγώ. φαίνεται από τον τρόπο,αυτά που γράφεις , τι φοβερό χαρακτήρα έχεις
ΜΑΟ ΜΑΟ Κ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ..όλοι τρελοί είναι εδώ μέσα ?
ΣΕ ΒΡΙΖΩ ΕΓΩ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ..
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ,ΜΗΝ ΣΚΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥΛΟ Κ ΦΑΣ ΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑΚΟ..