Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φιλε πιωμενος εισαι?
Ποιες ευκαιριες στο πρωτο?
Κατι σουτ της πλακας εχετε..

Δες εδω..

ενώ εσείς πριν το γκολ σας χάσατε 3 δοκάρια και 4 σουτάρες που απέκρουσε ο Σα ?  σου λέω φίλε. δες και εσύ ξανά τις φάσεις πριν το γκολ σας. κόντρα στην ροή του αγώνα το βάλατε. αυτό είναι το μοιρασμένο ημίχρονο που μου έλεγες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
Μην εισαι παρανοικος..εγω δεν ειπα οτι επρεπε να ηταν 0-4 η 0-6 ημιχρονο..
Ειπα οτι το ματς ηταν μοιρασμενο και ΔΕΝ προηγηθηκαμε κοντρα στη ροη οπως περυσι..

Τωρα αν εσεις σαν βλαμμενοι χοροπηδουσατε στις κερκιδες χωρις λογο,
δεν σημαινει οτι κανατε ευκαιριες στο πρωτο..

Επισκέπτης
ξέχασες να μου απαντήσεις και για την διαιτησία. καλή ?   πες μου την γνώμη σου για την φάση που δεν αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Μπίσεσβαρ για χέρι και για την φάση του Ποντένσε που δεν δόθηκε πέναλτι

Επισκέπτης
Μην εισαι παρανοικος..εγω δεν ειπα οτι επρεπε να ηταν 0-4 η 0-6 ημιχρονο..
Ειπα οτι το ματς ηταν μοιρασμενο και ΔΕΝ προηγηθηκαμε κοντρα στη ροη οπως περυσι..

Τωρα αν εσεις σαν βλαμμενοι χοροπηδουσατε στις κερκιδες χωρις λογο,
δεν σημαινει οτι κανατε ευκαιριες στο πρωτο..

χοροπηδούσαμε συνέχεια και για τις φάσεις και γιατί θα μπορούσαμε να ήταν πιο σοβαρές οι φάσεις μας και τις τελειώναμε επιπόλαια ή δεν είμασταν τυχεροί ή μας έσφαζε η διαιτησία ( πρωτότυπο φέτος και πέρυσι αυτό. παίζει να μας έχει σφάξει πόσα παιχνίδια η διαιτησία. και να σε σφάζουν ακόμα και μέσα στο Καραισκάκη και με var και με ξένο διαιτητή. μαγεία ? ) . ο κόσμος δεν είναι τρελός όταν κάνει κάτι. φαντάζομαι και εσείς στην Τούμπα κάθε φορά που κάνετε αααααααα όλο το γήπεδο , είναι πάντα σε φασάρες για γκολ ε ? 

Επισκέπτης
επίσης πες μου και για το ΟΥΦ του Σπυρόπουλου με Λάρισσα. αντικειμενική δημοσιογραφία ε ?   κατά τα άλλα σας μάρανε ο Θαναηλάκης και άλλοι ή ο Τσουκαλάς. στο OPEN στο Total Football αντικειμενική εκπομπή με Παπαθεοδώρου,Κόλκα και άλλους ε ?

Επισκέπτης
εδώ ο Μπίσεσβαρ στο α' σπρώχνει ρίχνει κάτω τον Τσιμίκα και όχι μόνο δεν δίνεται φάουλ αλλά συνεχίζεται κανονικά,μια χαρά η φάση και παραλίγο να βάζατε και γκολ. μαγεία ?  ο κόσμος έξαλλος στο τέλος του α' ημιχρόνου με τον διαιτητή. η μαγεία είναι ότι ήταν και αυτός ξένος. όπως και αυτός που μας είχε σφάξει φέτος στο καραισκάκη με αεκ

Επισκέπτης
και η μαγεία είναι ότι στο Total Football σχολιάζανε και είχαν τίτλο για τον προπηλακισμό παικτών του παοκ από οπαδούς μας. καρακριτέο και λάθος εννοείται. αλλά όταν εσείς στην Τούμπα έχετε κάνει τόσα χρόνια τα χειρότερα εκεί , είπαν για αυτά τίποτα στο Total Football ή το ξεχάσανε ο Παπαθεοδώρου,ο Κόλκας και οι άλλοι εκεί ?  λεπτομέρειες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
ενώ εσείς πριν το γκολ σας χάσατε 3 δοκάρια και 4 σουτάρες που απέκρουσε ο Σα ?   σου λέω φίλε. δες και εσύ ξανά τις φάσεις πριν το γκολ σας. κόντρα στην ροή του αγώνα το βάλατε. αυτό είναι το μοιρασμένο ημίχρονο που μου έλεγες
Οτι ναναι..σου απαντησα..

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.111
Πόντοι
34.538
ξέχασες να μου απαντήσεις και για την διαιτησία. καλή ?  πες μου την γνώμη σου για την φάση που δεν αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Μπίσεσβαρ για χέρι και για την φάση του Ποντένσε που δεν δόθηκε πέναλτι
Ωραια αφου παραδεχτηκες οτι δεν κανατε φασεις στο πρωτο,
παμε στη  διαιτησια...
Δες πρωτα το πεναλτυ στο ΜΑΤΟΣ στο πρωτο ημιχρονο και
μετα ας εδινε και του Ποντενσε..
Του ΜΠΙΣΕ δεν ειναι καρτα γιατι δεν ειναι σκοπιμο παιξιμο με το χερι..
Απο το σωμα του παει η μπαλα στο χερι..Δεν υπαρχει προθεση..απλο φαουλ..

Επισκέπτης
Ωραια αφου παραδεχτηκες οτι δεν κανατε φασεις στο πρωτο,
παμε στη  διαιτησια...
Δες πρωτα το πεναλτυ στο ΜΑΤΟΣ στο πρωτο ημιχρονο και
μετα ας εδινε και του Ποντενσε..
Του ΜΠΙΣΕ δεν ειναι καρτα γιατι δεν ειναι σκοπιμο παιξιμο με το χερι..
Απο το σωμα του παει η μπαλα στο χερι..Δεν υπαρχει προθεση..απλο φαουλ..

και οι δύο κρατάνε ο ένας τον άλλο για αυτό που λες με Μάτος. σας σφάξανε πάντως για να συμπληρώσω σε αυτό που λες. έχεις δίκιο. συμφωνώ και επαυξάνω. πες το μας και αυτό να τα δούμε,ακούσουμε όλα σε αυτή την ζωή. και ναι του Μπίσεσβαρ δεν είναι κάρτα. είναι σάντουιτς. χριστιανέ μου θα μας τρελάνεις ?   η μπάλα πάει ή δεν πάει στο χέρι του και σταματάει την μπάλα ενώ ο Ποντένσε θα άλλαζε παιχνίδι και θα έδινε σε συμπαίκτη του ?   τι μου λες τώρα ?   αλλά βέβαια. που να αφήσει με 10 τον παοκ ο διαιτητής.  κάτι ανέκδοτα που λέω ε

Επισκέπτης

μου απάντησες. το μοιρασμένο ημίχρονο όμως δεν εξήγησες που ακριβώς το είδες. σου λέω ότι πριν το γκολ σας είσασταν άφαντοι και εμείς κάναμε φάσεις. κατά τα άλλα μοιρασμένο ημίχρονο

Επισκέπτης
σου λέω. δεν σας άφησε με 10 και δεν μας έδωσε πέναλτι. όχι και άσχημα. εξυγίανση,50-50 είναι αυτό. όχι αλλοίωση αποτελέσματος. θα τελείωνε σίγουρα 1-1 αν δίνονταν αυτά. και μου λες για τον Μάτος εσύ μπας και πεις κάτι σαν απάντηση. άσε ρε φίλε τώρα. αυτά μεταξύ σας να τα λέτε να τα πιστεύετε

Επισκέπτης
εδώ γυρνάνε τις φάσεις πόση ώρα πίσω να ακυρώσουν γκολ του ολυμπιακού. και όταν γίνεται φάση εναντίον του Ολυμπιακού εκεί var τίποτα. μιλάμε για μαγεία. εγώ απορώ πως μας έδωσε και το πέναλτι που έριξε ο Βαλμπουενά. θαύμα

Επισκέπτης
φέτος θα πέσει πολύ γέλιο. ρε ακυρώστε μας και 200 γκολ = εξυγίανση,50-50. πάλι θα σας ξεσκίζουμε στο τέλος. βάλανε και τα πλειόφ μετά το πρωτάθλημα. σου λέει ''αν καταφέρει παρά το σφάξιμο να το πάρει ο Ολυμπιακός , να το χάσει εκεί ''. μαγεία ?

Επισκέπτης
α εντωμεταξύ μιας και μου είπες για τον Μάτος. αλήθεια ο Μάτος πέρυσι πόσες φορές έπρεπε να είχε αποβληθεί σε παιχνίδια σας ?  όσο αποβλήθηκε αυτός άλλο τόσο αποβλήθηκε και ο Βράνιες πόσες φορές με αεκ

Επισκέπτης
αυτό το ΟΥΦ του Σπυρόπουλου στην περιγραφή στην φάση που παραλίγο να έμπαινε γκολ από την ΑΕΛ στην Τούμπα και δεν έδωσε πέναλτι , ακόμα το θυμάμαι. πολύ γέλιο. μόνο που δεν έκλαψε. και εσείς τα κοπρόσκυλα στο Total Football στο OPEN να λυσσάτε πάντα με τον Ολυμπιακό. πρέπει να δικαιολογήσετε τα λεφτά που παίρνετε από τον Σαββίδη. α ρε Παπαθεοδώρου και Κόλκα μορφές

Επισκέπτης
και αυτά που έγραψα για την κόκκινη σε Μπίσεσβαρ και το πέναλτι που δεν έδωσε στον Ποντένσε είναι μόνο 2 φάσεις οι πιο χαρακτηριστικές. εννοείται πως υπήρξαν και άλλες στο παιχνίδι όπως το φάουλ του Μπίσεσβαρ στον Τσιμίκα που δεν το έδωσε και παραλίγο να βάλετε γκολ. σε εσάς αμέσως φάουλ σε εμάς όχι. πέφτατε με το παραμικρό κάτω και περιμένατε ο διαιτητής να το σφυρίξει. λεπτομέρειες. αν ψάξει κάποιος θα βρει σε κάθε παιχνίδι πόσες φάσεις που έχει αδικηθεί ο Ολυμπιακός. όχι 1 ή 2. πολλές. είτε κάποιο πέναλτι που δεν έχει δοθεί στον Ολυμπιακό. είτε κάποια ακύρωση γκολ του Ολυμπιακού. είτε κόκκινες,κίτρινες που δεν δόθηκαν ποτέ σε αντίπαλους παίκτες

Επισκέπτης
μου απάντησες. το μοιρασμένο ημίχρονο όμως δεν εξήγησες που ακριβώς το είδες. σου λέω ότι πριν το γκολ σας είσασταν άφαντοι και εμείς κάναμε φάσεις. κατά τα άλλα μοιρασμένο ημίχρονο

απάντα μου και στα άλλα που έγραψα που είναι χωρίς παράθεση στο σχόλιο σου. θα'θελα μου την γνώμη σου και σε αυτά. όχι να μου απαντάς σε άλλα και σε άλλα όχι. όπου μας συμφέρει ?  και αν μου πεις ότι απαντάς μόνο αυτά που σου απαντάω με παράθεση. απάντησες και σε άλλα που δεν είχα γράψει σε παράθεση και έχεις δει και τα άλλα σχόλια μου που δεν είναι με παράθεση σε σένα

Επισκέπτης
και για να μην κουράζουμε και τους άλλους εδώ σε αυτό το forum , αν θες καλύτερα γράφε μου στα private messages. αν και δεν έχει νόημα γιατί εσύ θα λες τα δικά σου,εγώ τα δικά μου και εκεί. δεν θα βγει άκρη με τίποτα

Επισκέπτης
πιάνατε στο στόμα σας οι " αντικειμενικοί " τον Ολυμπιακό με τους παικταράδες που τερμάτιζε πόσους βαθμούς διαφορά πρώτος από τον 2ο και λέγατε για παράγκα και πόσα άλλα. και τώρα που τα τελευταία χρόνια γίνονται τα τρισχειρότερα , κουβέντα και γαργάρα και αυτό είναι εξυγίανση,50-50 και το πρωτάθλημα είναι μια χαρά. τόσο υποκριτές του κώλου είστε με ηθική της πλάκας. όπου μας συμφέρει ηθική , όπου δεν μας συμφέρει ξεχνάμε την ηθική. εδώ έχω ακούσει και τα άλλα τα θεεικά τώρα που σφάζουν τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια " 20 χρόνια σφάζατε εσείς " , " καλά σας κάνουν. να σας σφάζουν και άλλα πόσα " . αυτές είναι οι απαντήσεις των " αντικειμενικών " και " ηθικών " . άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. πονάτε και φταίει ο Πειραιάς κοπρόσκυλα. μπαμπάς σας είναι ο Ολυμπιακός

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom