Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το αποτελεσμα μετραει..
Και αν συμβαινει πανω απο μια φορα,παυει να ειναι συμπτωση..

ναι μωρέ. το αποτέλεσμα μετράει. όχι ότι ούτε εσείς οι ίδιοι δεν το πιστεύατε το αυτογκόλ που βάλαμε και προσεύχεστε ακόμα που την γλυτώσατε. φοβερή απάντηση μου έδωσες ρε φίλε. καλά άστο. πήγαινε για ύπνο καλύτερα. πριν κοιμηθείς προσευχήσου άλλη μια φορά στην κωλοφαρδία σας

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
εσύ δεν είδες φίλε. υπάρχουν πόσοι της ομάδας σου που λένε ακόμα για αυτό
6αρα ηταν ρε συ..
Λογικο να μνημονευεται..καμμια φορα..

Αλλα ολλοι τα περσινα συζητανε..

Εξι,ε...Ακου Εξι...

Επισκέπτης
και πέρυσι και φέτος κόντρα στην ροή του αγώνα μας βάλατε γκολ στο Καραισκάκη. λεπτομέρειες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538

Επισκέπτης
Και αν συμβαινει πανω απο μια φορα,παυει να ειναι συμπτωση.. " . άρα αυτό ισχύει και για τις πόσες φορές που σας έχουμε ξεσκίσει όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα ?   σωστά ?   ή δεν μετράνε αυτά επειδή δεν μας συμφέρουν οπότε λέμε '' είναι φέτος ή πέρυσι '' ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
ναι μωρέ. το αποτέλεσμα μετράει. όχι ότι ούτε εσείς οι ίδιοι δεν το πιστεύατε το αυτογκόλ που βάλαμε και προσεύχεστε ακόμα που την γλυτώσατε. φοβερή απάντηση μου έδωσες ρε φίλε. καλά άστο. πήγαινε για ύπνο καλύτερα. πριν κοιμηθείς προσευχήσου άλλη μια φορά στην κωλοφαρδία σας
Μια χαρα το πιστεψαμε...

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
Και αν συμβαινει πανω απο μια φορα,παυει να ειναι συμπτωση.. " . άρα αυτό ισχύει και για τις πόσες φορές που σας έχουμε ξεσκίσει όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα ?  σωστά ?  ή δεν μετράνε αυτά επειδή δεν μας συμφέρουν οπότε λέμε '' είναι φέτος ή πέρυσι '' ?
Ναι ισχυει..
Οπως ισχυει και η 20ετης παραδοση στη Τουμπα..
Απο το αεροδρομιο..χεσμενοι..

Επισκέπτης
Φετος οχι φυσικα...
Μοιρασμενο ηταν το πρωτο ημιχρονο..

που ακριβώς είδες ότι ήταν μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο ????????   άλλο παιχνίδι έβλεπες ?   πόσες φάσεις έχασε ο Ολυμπιακός στο α' ημίχρονο και εσείς μέχρι το 0-1 δεν θυμάμαι κάποια φάση. και άλλες πόσες φάσεις ο Ολυμπιακός στο β'. μόνο για 1-1 δεν ήταν το παιχνίδι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
που ακριβώς είδες ότι ήταν μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο ????????  άλλο παιχνίδι έβλεπες ?  πόσες φάσεις έχασε ο Ολυμπιακός στο α' ημίχρονο και εσείς μέχρι το 0-1 δεν θυμάμαι κάποια φάση. και άλλες πόσες φάσεις ο Ολυμπιακός στο β'. μόνο για 1-1 δεν ήταν το παιχνίδι
Αλλο ματς ειδες μαλλον...
40-60 κατοχη εβγαλε το συνδρομητικο στο Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ..

Επισκέπτης
Ναι ισχυει..
Οπως ισχυει και η 20ετης παραδοση στη Τουμπα..
Απο το αεροδρομιο..χεσμενοι..

τρελός είσαι ρε φίλε ??????   τι 20ετής παράδοση στην Τούμπα και χεσμένοι ?   ακόμα τρως γκολ από Καμπιάσο και Φουστέρ στην Τούμπα. μην πω για Ριβάλντο,Καστίγιο. μην πω για Μιραλάς. ας το αφήσουμε αυτό καλύτερα γιατί δεν σε συμφέρει. ας πούμε για τον καιρό. κρύος καιρός σήμερα ε ?

Επισκέπτης
Αλλο ματς ειδες μαλλον...
40-60 κατοχη εβγαλε το συνδρομητικο στο Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ..

ρε χέσε την κατοχή. εγώ για φάσεις σου μιλάω. βάλατε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και πέρυσι και φέτος και λέγε ότι θες. δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
τρελός είσαι ρε φίλε ??????   τι 20ετής παράδοση στην Τούμπα και χεσμένοι ?   ακόμα τρως γκολ από Καμπιάσο και Φουστέρ στην Τούμπα. μην πω για Ριβάλντο,Καστίγιο. μην πω για Μιραλάς. ας το αφήσουμε αυτό καλύτερα γιατί δεν σε συμφέρει. ας πούμε για τον καιρό. κρύος καιρός σήμερα ε ?
Μαλλον εισαι μικρος και δεν τα ξερεις..
Ρωτα κανενα μεγαλυτερο τι καναμε στη Τουμπα δεκαετια 80,
και θα σε πιασει κλαμα...

Επισκέπτης
6αρα ηταν ρε συ..
Λογικο να μνημονευεται..καμμια φορα..

Αλλα ολλοι τα περσινα συζητανε..

Εξι,ε...Ακου Εξι...

μα δεν μνημονεύεται καμμιά φορά. αυτό είναι το θέμα. αυτό το έχετε πει ίσαμε 1.000.000 φορές. καταλαβαίνεις πόσο σας μικραίνει να μένετε σε μια νίκη μεγάλη μεν , πριν πόσα χρόνια δε ? και ενώ σας έχει ξεσκίσει πόσες φορές παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός. λεπτομέρειες. είναι σαν τον παναθηναικό που λέει για ένα 8-2 πριν τον β' παγκόσμιο και ενώ τους έχουμε ξεσκίσει πόσες φορές παραπάνω τόσα χρόνια. είναι τελείως άκυρο

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
ρε χέσε την κατοχή. εγώ για φάσεις σου μιλάω. βάλατε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και πέρυσι και φέτος και λέγε ότι θες. δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου
Μονο τη κεφαλια ψαρακι στα τελειωματα ειχατε στο Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ..
Και κατι ψοφια σουτ..που τα επιανα και εγω..

Επισκέπτης
Μονο τη κεφαλια ψαρακι στα τελειωματα ειχατε στο Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ..
Και κατι ψοφια σουτ..που τα επιανα και εγω..

αυτό σου είπα πριν. στα λόγια μου έρχεσαι. στάνταρ άλλο παιχνίδι είδες εσύ. ήμουν μέσα στο γήπεδο και είχαμε χάσει πόσες φάσεις στο α' ημίχρονο. και όχι φάσεις της πλάκας. φάσεις για γκολ. ο κόσμος συνέχεια ήταν πάνω και έκανε σαν τρελός πόσες φορές με αυτά που χάναμε στο α' ημίχρονο

υστ. το μόνο που δεν μου έχεις πει ακόμα είναι ότι κάνατε 10 τελικές στο α' ημίχρονο και αδικείστε από το 0-1 στο α' και έπρεπε να ήταν 0-3 στο α' και 0-6 τελικό

Επισκέπτης
με λίγα λόγια. και πέρυσι και φέτος μαγική εικόνα το σκορ στο Καραισκάκη στο Ολυμπιακός-παοκ. και πείτε ότι θέλετε. αυτή είναι η αλήθεια

Επισκέπτης
η υποκρισία πάντως σύννεφο. λένε για το 1996 και μετά. ενώ πριν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα με τον παναθηναικό. επίσης από το 1996 και μετά σιγά τους παίκτες που είχε ο Ολυμπιακός. σιγά. ποιον έφερε ?  τον Τζόρτζεβιτς,τον Καρεμπέ,τον Ζάχοβιτς,τον Ζιοβάνι,τον Ριβάλντο,τον Γιάγια Τουρέ,τον Καστίγιο,τον Γκαλέτι,τον Ιμπαγάσα,τον Μιραλάς,τον Κοβάσεβιτς,τον Κάμπελ,τον Αφελάι,τον Σαβιόλα,τον Τσόρι,τον Καμπιάσο και άλλους παικταράδες ?  παράγκα. εγκληματική οργάνωση. και φυσικά εννοείται πως τα τελευταία χρόνια έχουμε εξυγίανση και 50-50. τώρα η ηθική πήγε περίπατο από τους δήθεν αντικειμενικούς. ηθική του κώλου και όποτε μας συμφέρει. όταν σας ξέσκιζε ο Ολυμπιακός παράγκα. τώρα που σφάζουν τον Ολυμπιακό , εξυγίανση και 50-50. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. εδώ σε αυτά τα βίντεο δείτε την παράγκα του Ολυμπιακού με Γιάχο,Παπουτσέλη και άλλους. ειδικά στο 3ο βίντεο ο ορισμός της παράγκας και της εγκληματικής οργάνωσης και των στημένων

περιμένω απάντηση σε αυτό εδώ από παναθηναικούς,αεκτζήδες,παοκτζήδες να γελάσουμε λίγο. ελάτε απαντήστε σε αυτό. δεν λέω ψέματα ?  τα βίντεο που έβαλα δεν είναι ψεύτικα και μοντάζ ?  δεν δείχνουν την παράγκα του Ολυμπιακού ?  περιμένω απαντήσεις αποστομωτικές με ακλόνητα,ατράνταχτα επιχειρήματα

Επισκέπτης
άντε ρε "ΤΟ ΠΟΥΛΙ" που είσαι και εξυπνάκιας και συνέχεια ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό και ποτέ με το μπουρδέλο σου . απάντα στο προηγούμενο μου μήνυμα και στα βίντεο που έβαλα. που είσαι ?  κρύφτηκες στην φωλιά σου σαν τα πουλιά ?  στους άλλους ξέρεις και απαντάς. σε μένα όχι ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.114
Πόντοι
34.538
αυτό σου είπα πριν. στα λόγια μου έρχεσαι. στάνταρ άλλο παιχνίδι είδες εσύ. ήμουν μέσα στο γήπεδο και είχαμε χάσει πόσες φάσεις στο α' ημίχρονο. και όχι φάσεις της πλάκας. φάσεις για γκολ. ο κόσμος συνέχεια ήταν πάνω και έκανε σαν τρελός πόσες φορές με αυτά που χάναμε στο α' ημίχρονο

υστ. το μόνο που δεν μου έχεις πει ακόμα είναι ότι κάνατε 10 τελικές στο α' ημίχρονο και αδικείστε από το 0-1 στο α' και έπρεπε να ήταν 0-3 στο α' και 0-6 τελικό
Φιλε πιωμενος εισαι?
Ποιες ευκαιριες στο πρωτο?
Κατι σουτ της πλακας εχετε..

Δες εδω..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom