Επισκέπτης
και ο Μαρτίνς αφήνει παίκτες έξω χωρίς λόγο. Κούτρης,Ραντζέλοβιτς,Λοβέρα
Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν θα επιστρέψει στη θέση του σχολιαστή στην εκπομπή "Total Football" στο OPEN, αφού παρέμεινε ανένδοτος παρά τις προσπάθειες να αλλάξει άποψη και αναζητείται ο αντικαταστάτης του.
Παρελθόν από το OPEN αποτελεί ο Τάσος Μητρόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε θέση σχολιαστή στην εκπομπή "Total Football", δεν θα επιστρέψει παρά τις προσπάθειες που έγιναν, προκειμένου να αλλάξει άποψη. Ο "Ράμπο" παρέμεινε ανένδοτος και ήδη από το κανάλι αναζητείται ο αντικαταστάτης του.
Θυμίζουμε πως στη χθεσινοβραδινή εκπομπή αποχώρησε από τη θέση του εξαιτίας του αισθάνθηκε να τον προσβάλουν οι τοποθετήσεις από το στούντιο στη Θεσσαλονίκη ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τη διαιτησία. Ο ίδιος σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το στούντιο.
Παιδια εχει παρει τον αερα του γαυρου ο παοκ τα τελευταια 2 χρονια η εινα ιδεα μου?
Παιδια εχει παρει τον αερα του γαυρου ο παοκ τα τελευταια 2 χρονια η εινα ιδεα μου?
Δεν κοβεται αδελφε ποτε
του γαυρου ο αερας
γιατι εχει προεδρο κεφτε
λαο αδηφαγο τερας
Ο Θρυλος ειν θεος μουνια
και ο χοντρος καμποσος
τι κι αν για αλλη μια χρονια
τον εγλενταει ο Ρωσος
Βλεπω οτι μια μερα μετα τον αγωνα τα γαυρακια ποσταρουν γκολ και στιγμιοτυπα
πριν απο 20-30 χρονια..
Αρα καλα τα παει η ΠΑΟΚΑΡΑ..
Α,πριν δεκα χρονια...α θες πιο πρόσφατα ? βάλε στο youtube να δεις Σαβιόλα,Κάμπελ με εσάς
Βλεπω οτι μια μερα μετα τον αγωνα τα γαυρακια ποσταρουν γκολ και στιγμιοτυπα
πριν απο 20-30 χρονια..
Αρα καλα τα παει η ΠΑΟΚΑΡΑ..
Α,πριν δεκα χρονια...
Δεν ειδα κανεναν τελευταια να μιλαει για το 6-1..
Για τα περσινα μιλαμε ολοι..
Το αποτελεσμα μετραει..και για πες μου λίγο ρε ΦΑΚΙΡΗ. αντικειμενικά όμως να μιλήσεις. πέρυσι και φέτος στο Καραισκάκη. ήταν για 0-1 πέρυσι και για 1-1 φέτος ? αντικειμενικά να απαντήσεις. μήπως είχατε την κωλοφαρδία του αιώνα ? λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό. μήπως να ανάψετε καμμιά λαμπάδα στην παναγιά ?