Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και ο Μαρτίνς αφήνει παίκτες έξω χωρίς λόγο. Κούτρης,Ραντζέλοβιτς,Λοβέρα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.438
Πόντοι
4.096
Ο Τάσος Μητρόπουλος δεν θα επιστρέψει στη θέση του σχολιαστή στην εκπομπή "Total Football" στο OPEN, αφού παρέμεινε ανένδοτος παρά τις προσπάθειες να αλλάξει άποψη και αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Παρελθόν από το OPEN αποτελεί ο Τάσος Μητρόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε θέση σχολιαστή στην εκπομπή "Total Football", δεν θα επιστρέψει παρά τις προσπάθειες που έγιναν, προκειμένου να αλλάξει άποψη. Ο "Ράμπο" παρέμεινε ανένδοτος και ήδη από το κανάλι αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Θυμίζουμε πως στη χθεσινοβραδινή εκπομπή αποχώρησε από τη θέση του εξαιτίας του αισθάνθηκε να τον προσβάλουν οι τοποθετήσεις από το στούντιο στη Θεσσαλονίκη ότι ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τη διαιτησία. Ο ίδιος σηκώθηκε από τη θέση του και έφυγε από το στούντιο.

Επισκέπτης
Παιδια εχει παρει τον αερα του γαυρου ο παοκ τα τελευταια 2 χρονια η εινα ιδεα μου?

και μετά ξύπνησες. από που το συμπέρανες ?  από την κωλοφαρδία του αιώνα πέρυσι στο 0-1 στο Καραισκάκη,στο 3-1 στην Τούμπα που ο Μαρτίνς κοιμόταν όρθιος ή φέτος που τελείωσε 1-1 στο Καραισκάκη ενώ έχασε πόσες φάσεις ο Ολυμπιακός και μόνο για 1-1 δεν ήταν το παιχνίδι ?

Επισκέπτης
φήμες λένε ότι μια μέρα ΤΟ ΠΟΥΛΙ δεν έγραψε κάτι,δεν ασχολήθηκε με τον Ολυμπιακό. κάτι ανέκδοτα που λέω ε ο μπαγάσας

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.438
Πόντοι
4.096
Δεν κοβεται αδελφε ποτε
του γαυρου ο αερας
γιατι εχει προεδρο κεφτε
λαο αδηφαγο τερας

Ο Θρυλος ειν θεος μουνια
και ο χοντρος καμποσος
τι κι αν για αλλη μια χρονια
τον εγλενταει ο Ρωσος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
η υποκρισία πάντως σύννεφο. λένε για το 1996 και μετά. ενώ πριν ήταν όλα αγγελικά πλασμένα με τον παναθηναικό. επίσης από το 1996 και μετά σιγά τους παίκτες που είχε ο Ολυμπιακός. σιγά. ποιον έφερε ?   τον Τζόρτζεβιτς,τον Καρεμπέ,τον Ζάχοβιτς,τον Ζιοβάνι,τον Ριβάλντο,τον Γιάγια Τουρέ,τον Καστίγιο,τον Γκαλέτι,τον Ιμπαγάσα,τον Μιραλάς,τον Κοβάσεβιτς,τον Κάμπελ,τον Αφελάι,τον Σαβιόλα,τον Τσόρι,τον Καμπιάσο και άλλους παικταράδες ?  παράγκα. εγκληματική οργάνωση. και φυσικά εννοείται πως τα τελευταία χρόνια έχουμε εξυγίανση και 50-50. τώρα η ηθική πήγε περίπατο από τους δήθεν αντικειμενικούς. ηθική του κώλου και όποτε μας συμφέρει. όταν σας ξέσκιζε ο Ολυμπιακός παράγκα. τώρα που σφάζουν τον Ολυμπιακό , εξυγίανση και 50-50. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. εδώ σε αυτά τα βίντεο δείτε την παράγκα του Ολυμπιακού με Γιάχο,Παπουτσέλη και άλλους. ειδικά στο 3ο βίντεο ο ορισμός της παράγκας και της εγκληματικής οργάνωσης και των στημένων

Επισκέπτης
Δεν κοβεται αδελφε ποτε
του γαυρου ο αερας
γιατι εχει προεδρο κεφτε
λαο αδηφαγο τερας

Ο Θρυλος ειν θεος μουνια
και ο χοντρος καμποσος
τι κι αν για αλλη μια χρονια
τον εγλενταει ο Ρωσος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μόνο στον ύπνο του τον γλεντάει ο Ρώσος

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.170
Πόντοι
34.538
Βλεπω οτι μια μερα μετα τον αγωνα τα γαυρακια ποσταρουν γκολ και στιγμιοτυπα
πριν απο 20-30 χρονια..

:2funny: :2funny: :2funny:

Αρα καλα τα παει η ΠΑΟΚΑΡΑ..
:heavymetalbig:

Επισκέπτης
Βλεπω οτι μια μερα μετα τον αγωνα τα γαυρακια ποσταρουν γκολ και στιγμιοτυπα
πριν απο 20-30 χρονια..

:2funny: :2funny: :2funny:

Αρα καλα τα παει η ΠΑΟΚΑΡΑ..
:heavymetalbig:

ή βάλε τον αγώνα μας κυπέλλου στο Καραισκάκη το 2016 στο youtube. α μπερδεύτηκα σόρρυ. δεν κατεβήκατε ποτέ. φήμες λένε ότι κάποια μέρα θα θυμηθείτε να κατεβείτε να παίξετε εκείνο το παιχνίδι. ακόμα περιμένουμε

Επισκέπτης
εντωμεταξύ μου αρέσει που λες πριν 30,20,10 χρόνια. εσάς αυτό το 6-1 στις Σέρρες που μας έχετε πρήξει τα ούμπαλα πέρυσι ήταν ?   πολύ πρόσφατο

Επισκέπτης
και για πες μου λίγο ρε ΦΑΚΙΡΗ. αντικειμενικά όμως να μιλήσεις. πέρυσι και φέτος στο Καραισκάκη. ήταν για 0-1 πέρυσι και για 1-1 φέτος ?  αντικειμενικά να απαντήσεις. μήπως είχατε την κωλοφαρδία του αιώνα ?  λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό. μήπως να ανάψετε καμμιά λαμπάδα στην παναγιά ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.170
Πόντοι
34.538
Δεν ειδα κανεναν τελευταια να μιλαει για το 6-1..

Για τα περσινα μιλαμε ολοι..

Επισκέπτης
και πες μου επίσης και για την διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι. αντικειμενικά να απαντήσεις και εδώ. πως σου φάνηκε ? εξυγίανση και 50-50 ?   καλή διαιτησία ?  

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.170
Πόντοι
34.538
και για πες μου λίγο ρε ΦΑΚΙΡΗ. αντικειμενικά όμως να μιλήσεις. πέρυσι και φέτος στο Καραισκάκη. ήταν για 0-1 πέρυσι και για 1-1 φέτος ?  αντικειμενικά να απαντήσεις. μήπως είχατε την κωλοφαρδία του αιώνα ?   λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό. μήπως να ανάψετε καμμιά λαμπάδα στην παναγιά ?
Το αποτελεσμα μετραει..
Και αν συμβαινει πανω απο μια φορα,παυει να ειναι συμπτωση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom