Εφοριακός είσαι Ταρατσούλη;;;;Πόσο πάει ο βασικός μισθός σαν πράκτορας?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Κρύβε λόγια!Εφοριακός είσαι Ταρατσούλη;;;;
Επισκέπτης
Τι δικαιολογητικά χρειάζεται?Εσύ θα πάρεις παραπάνω....
Θα είσαι undercover στις χορεύτριες.
Πέρνα απο τα κεντρικά.
Άντε στο Λονδίνονα δω όσο θα αντέξε ο Σερβος. Πρώτα είχαμετον Άκη να τρέχει μόνος του στο κέντρο τώρα έχουμε τον Ντάρκο....
Και να φανταστείς ότι τελικά κατέβηκα το Σάββατο γα να μη με κόψει ο Πλέζουρ... δεν πήγαινα μια βόλτα στη Σοφία καλύτερα;;;
Και να φανταστείς ότι τελικά κατέβηκα το Σάββατο γα να μη με κόψει ο Πλέζουρ... δεν πήγαινα μια βόλτα στη Σοφία καλύτερα;;;
Επισκέπτης
μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..αμα δεν σου αρεσει ο ΤΑΚΑΡΟΣ κατσε σπιτι σου,πηγαινε στην σοφια..μονο μην μας τα πρηξεις & εσυ με την κλαψομουνιαση..κολλητικη ειναι αραγε???Άντε στο Λονδίνονα δω όσο θα αντέξε ο Σερβος. Πρώτα είχαμετον Άκη να τρέχει μόνος του στο κέντρο τώρα έχουμε τον Ντάρκο....
Άσε ρε Πλέζουρ κάποια στιγμή η σταγόνα ξεχιλίζει το ποτήρι.μας τελειωσαν τα χαρτομαντηλα..αμα δεν σου αρεσει ο ΤΑΚΑΡΟΣ κατσε σπιτι σου,πηγαινε στην σοφια..μονο μην μας τα πρηξεις & εσυ με την κλαψομουνιαση..κολλητικη ειναι αραγε???
Φίλε kokoss, ταμείο στο τέλος του πρωταθλήματος.Άσε ρε Πλέζουρ κάποια στιγμή η σταγόνα ξεχιλίζει το ποτήρι.
Φέτος έχουν πάει πολύ καλά, εως τώρα, παρά τις αντιξοότητες.
Υπομονή, και του χρόνου έρχονται τα σπουδαία. ;)
Τέλος πάντων επιδεί τα έχω πάρει και είδα και άσχημο όνειρο αποχωρώ. Δεν γουστάρω καβγάδες μεταξύ μας αφού όλοι θέλουμε το ίδιο τον ΘΡΥΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ελλάδας και Ευρώπης. Θα επανέλθω αργότερα να τσεκάρω τα Μιλφέιγ του Πλέζουρ... είσαι θεός.
το ζητημα ομως συντεκνε ειναι να μη μεινουμε στις εμφανισεις στο τσ.λιγκ φετος.να δουμε τα λαθη και να τα διορθωσουμε(πχ μικρο ροστερ).γιατι φοβαμαι οτι αν δεν παρουμε κουπα δεν θα μπει το χερι βαθια στη τσεπη.να κλεισουμε παιχταραδες νωρις να μπουν στην ομαδα με τη μια.α και ελπιζω να μη μπλεξει παλι ο ζαχαβι στις μεταγραφες.και οποιος καταλαβε καταλαβε.
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ηρθε στην ελλαδα επιτροπη της uefa να κανει ελεγχο,γιατι στην χωραμας,περνει συνεχεια πρωτ/τα ο ολυμ/κος. Η επο την εδιωξε απο την ελλαδα!
Μα εδώ είναι τα ωραία....το ζητημα ομως συντεκνε ειναι να μη μεινουμε στις εμφανισεις στο τσ.λιγκ φετος.να δουμε τα λαθη και να τα διορθωσουμε(πχ μικρο ροστερ).γιατι φοβαμαι οτι αν δεν παρουμε κουπα δεν θα μπει το χερι βαθια στη τσεπη.να κλεισουμε παιχταραδες νωρις να μπουν στην ομαδα με τη μια.α και ελπιζω να μη μπλεξει παλι ο ζαχαβι στις μεταγραφες.και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Ρόστερ έχουμε καλό αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν δουλέψει όμως σαν ομάδα για κάμποσο καιρό για να δέσει το γλυκό. Βάλε τώρα και τις πρόσφατες μεταγραφές που θέλουν, αναγκαστικά, τον χρόνο τους μέχρι να δέσουν με τους υπόλοιπους........
Καλοκαιρινή προετοιμασία απο τον Μάη και μετά βλέπουμε.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω απολυτα φιλε!!Μα εδώ είναι τα ωραία....
Ρόστερ έχουμε καλό αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν δουλέψει όμως σαν ομάδα για κάμποσο καιρό για να δέσει το γλυκό. Βάλε τώρα και τις πρόσφατες μεταγραφές που θέλουν, αναγκαστικά, τον χρόνο τους μέχρι να δέσουν με τους υπόλοιπους........
Καλοκαιρινή προετοιμασία απο τον Μάη και μετά βλέπουμε.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Pleasure που εισαι ρε??
εισαι καλα?????
εισαι καλα?????
Επισκέπτης
μια χαρα φιλε..Pleasure που εισαι ρε??
εισαι καλα?????
γελαω με τις κωλοτουμπες των κλαψομουνηδων..
μια γραφουν πως ολα τα φτιαχνει η παραγκα του κροκους & την αλλη οτι ολοι εχουν ευννοηθει για να μην φωναζει κανενας στο τελος..
την μια ειναι με την ομαδαρα τους που παει τραινο & την αλλη ειναι τσελση-αστερας-γιουβεντους κλπ..
[size=15pt]τετοια & τοσο μεγαλη ξεφτιλα πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου..[/size]
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλημέρα Χριστόφορε. Πλέζουρα, κρητικέ και λοιποί πράκτορες..... Το ΣΚ δουλέψατε υπερωρία αλλά όλα στραβά πήγανε... Καλή τύχη το άλλο ΣΚ.......[size=15pt]τετοια & τοσο μεγαλη ξεφτιλα πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου..[/size]
Δε θα ξαναγράψω άλλο στο συγκεκριμένο θρεντ μέχρι την Πέμπτη.
Χριστόφορε ένα χου σου είπα και νομίζω έπεσα μέσα έτσι όπως πήγαινε..... ;) ;) ;)
Και μια γενική απάντηση στη λούγκρα τον πλέζουρα... Δες και λίγο τη δική σου ξεφτίλα ρεεεεεεεεε....
Εάν ο αστέρας φορούσε κοκκινοπράσινη φανέλλα, το τσου λου του χρόνου το είχε στο τσεπάκι του....Για να μην πω για κούπα γιατί είναι και νεοφώτιστος......... Εκεί το καταντήσατε ρε πράκτορες το ελληνικό πρωτάθλημα
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eδω φιλε μου εχουμε να κανουμε με κλασικα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ..μια χαρα φιλε..
γελαω με τις κωλοτουμπες των κλαψομουνηδων..
μια γραφουν πως ολα τα φτιαχνει η παραγκα του κροκους & την αλλη οτι ολοι εχουν ευννοηθει για να μην φωναζει κανενας στο τελος..
την μια ειναι με την ομαδαρα τους που παει τραινο & την αλλη ειναι τσελση-αστερας-γιουβεντους κλπ..
[size=15pt]τετοια & τοσο μεγαλη ξεφτιλα πρωτη φορα βλεπω στην ζωη μου..[/size]
ουτε καν γυναικες !!!!
κοριτσακια με φουστανακια!!!
Μας ζαλησαν τα Αρχιδια για την "ομαδα τρενο"
Μας ζαλησαν τα Αρχιδια για τον "Προεδρο που κανει μεταγραφες"
Μας ζαλησαν τα Αρχιδια για τον "Σοφο" "καθηγητη" του Ποδοσφαιρου ΔΟΝ λορεντσο.....
Μας ζαλησαν τα Αρχιδια για τον Λαο που αγοραζε διαρκειας ......
Μας ζαλησαν τα Αρχιδια για το Πρωταθλημα της 2ης Αγωνιστικης......
και τωρα????????
Κωλοτουμπα και αγιος ο Θεος
Τσελσι Αστερας Γιουβε .......
15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΡΕ?????
κοντευει να παει Φανταρος το παιδακι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ΟΥΣΤ ΡΕ
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Toυ γειτονα μου καποιος του Γρατζουνισε το Αμαξι.....Καλημερα κολλημενοι αρωστοι πρακτορες.
Σημερα πηγα στην Δεη να πληρωσω λογαριασμους και ειχε μια ουρα μεχρι το πεζοδρομιο,ρε τον πουστη τον Κοκκαλη.
Ο Κοκκαλης τον ειχε βαλει....
Γι αυτο εγω δουλευω για τον "θειο"....
Επισκέπτης
η παραγκα του κροκους επισης εχει τυφλωσει πολλους μαλακες εδω μεσα & οχι το χειρογλυκανο που δουλευουν νυχθημερον..Toυ γειτονα μου καποιος του Γρατζουνισε το Αμαξι.....
Ο Κοκκαλης τον ειχε βαλει....
Γι αυτο εγω δουλευω για τον "θειο"....
κλαψτε κι' αλλο αλλοθρησκα στρακια,μην σταματατε να αυτοξεφτιλιζεστε..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις