Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Διαιτητης ο Ισπανος Γκονζαλες ,του 3-1 με Λιβερπουλ.....αρε Βατραχα....
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!!!!!!!
Για σας πρεπει να παιξουν στο Λονδινο!!!!!!!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Διαιτητης ο Ισπανος Γκονζαλες ,του 3-1 με Λιβερπουλ.....αρε Βατραχα....
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!!!!!!!
Για σας πρεπει να παιξουν στο Λονδινο!!!!!!!!!!!
Ωχ και να τσιμπίσουμε ένα Χ με σκορ 1-1 τι έχει να γίνει στο Λονδίνο... Του Λονδρέζου πισωκούνα θα γίνει... :grin:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
«Να παραμιλάει η Ευρώπη»

Μπορεί ο... ελληνικός Ολυμπιακός να παραπαίει, όμως όταν οι «ερυθρόλευκοι» φοράνε το ευρωπαϊκό τους κουστούμι μεταμορφώνονται και αυτό ελπίζει ο Τάκης Λεμονής πως θα γίνει και την Τετάρτη στο Λονδίνο. Κόντρα στην Τσέλσι, οι πιθανότητες πρόκρισης των πρωταθλητών στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ είναι λίγες, αλλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ελπίζει πως η ομάδα του θα κάνει πάλι την Ευρώπη να... παραμιλάει.

Στο περιθώριο εκδήλωσης της Vodafone, επίσημου χορηγού των «ερυθρολεύκων», μίλησαν οι Τάκης Λεμονής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Ιεροκλής Στολτίδης, Τάσος Πάντος και Λουτσιάνο Γκαλέτι, ενώ στην εκδήλωση που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, όλοι παρέλαβαν από τη Vodafone, ως ένδειξη «καλής επιτυχίας» στον επικείμενο αγώνα, το νέο Blackberry 8110 με ενσωματωμένο GPS. Τι είπαν οι πρωταγωνιστές...

Τάκης Λεμονής
-Τι μήνυμα θα γράφατε με το καινούργιο κινητή στους παίκτες σας ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι;
«Προσπάθεια».

-Αρκεί;
«Αυτό είναι το κυρίαρχο συστατικό. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες σ’ ένα τέτοιο αγώνα. Σίγουρα το έχουμε δείξει σε όλα τα ευρωπαϊκά ματς και ελπίζω να το δείξουμε και στον αγώνα της Τετάρτης».

-Άρα το 1-1 του Σαββάτου δεν επηρεάζει τον Ολυμπιακό γενικά, έτσι δεν είναι;
«Μας έχει στενοχωρήσει αυτό το 1-1, αλλά όπως είπα και στη συνέντευξη Τύπου δεν υπάρχει χρόνος για άλλες σκέψεις εκτός από το να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Κάποιες φορές το ότι γίνονται γρήγορα αυτά τα ματς και δεν μεσολαβεί ούτε μία εβδομάδα, ίσως ν’ αποδεικνύεται και καλό».

-Σκέψη για την ενδεκάδα, με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, υπάρχει;
«Υπάρχει στο μυαλό μου δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα. Θα δούμε και τη σημερινή προπόνηση και την αυριανή που είναι σημαντικές ενόψει του αγώνα, αλλά οι διαφορές δεν θα είναι πολύ μεγάλες».

-Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει για αυτόν;
«Είναι κάτι που μας αρέσει σίγουρα. Δεν ξέρω πώς θα τελειώσει αυτό το ματς αλλά πάμε για να προσπαθήσουμε πολύ».

-Μπορεί να σας φέρει γούρι το  νέο κινητό; Θα χρειαστεί και τύχη στο ματς της Τετάρτης;
«Νομίζω, γενικά σε τέτοιες πορείες σε αυτές τις διοργανώσεις παίζει ρόλο και η τύχη. Είναι πάντα μέσα στο ποδόσφαιρο αλλά δε νομίζω ότι αυτό θα είναι και το κυρίαρχο σημείο αυτού του παιχνιδιού».

-Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός σε ποιόν θα κάνετε το πρώτο τηλέφωνο από το νέο κινητό;
«Στους ανθρώπους που παίρνω συνήθως».

Ιεροκλής Στολτίδης
-Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει την Τετάρτη το βράδυ όλη την Ευρώπη να μιλάει γι’ αυτόν;
«Η πορεία ως τώρα έχει δείξει ότι μπορεί. Σίγουρα το φαβορί είναι η Τσέλσι. Έχει περισσότερες πιθανότητες. Παίζει στην έδρα της και γνωρίζουμε όλοι για τι ομάδα πρόκειται. Κι εμείς έχουμε μια αξιοσέβαστη και αξιοπρόσεκτη πορεία ως τώρα και έχουμε δείξει ότι έχουμε αρκετές ελπίδες».

-Υπάρχει μυστικό γι' αυτό το ματς;
«Μυστικά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν. Θα πρέπει να κάνουμε ό,τι και στα προηγούμενα ματς. Ν’ αγωνιστούμε με την ίδια φιλοσοφία. Ποδόσφαιρο είναι...»

-Υπάρχει γενική εντύπωση μετά το 1-1 του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μακριά από το πρωτάθλημα. Διαφωνείτε εσείς οι παίκτες;
«Έχει αρκετά ματς ως το τέλος της χρονιάς. Από 'δω και στο εξής κάθε ματς είναι κρίσιμο. Δεν πρέπει να γίνουν στραβοπατήματα. Το μέλλον θα δείξει ποια ομάδα θα τα καταφέρει».

-Στους ευρωπαϊκούς αγώνες ο Ολυμπιακός παίζει διαφορετικά απ' όσο παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αναμένεται να παίξει με την ίδια φιλοσοφία και την Τετάρτη κόντρα στην Τσέλσι;
«'Eτσι αναμένεται και έτσι πρέπει να είναι γιατί αν παίξουμε την Τετάρτη κόντρα στην Τσέλσι όπως αγωνιζόμαστε στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν θα έχουμε καμία τύχη».

Ντάρκο Κοβάσεβιτς
-Σας έχει ενοχλήσει κάτι στο ματς του Σαββάτου και θα προσπαθήσετε να το καλύψετε την Τετάρτη;
«Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το ματς του Σαββάτου γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός και έχουμε την υποχρέωση να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ όμως, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για σκέψη. Θα προσπαθήσουμε να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Τετάρτης με την Τσέλσι όπου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προκριθούμε».

-Μπορεί ο Ολυμπιακός να προκριθεί εις βάρος της Τσέλσι;
«Ναι, γιατί όχι;»

-Τι χρειάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός για να φτάσει στην πρόκριση;
«Να βάλουμε ένα γκολ. Να κυνηγήσουμε το παιχνίδι. Να μη μείνουμε πίσω και να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Να κυνηγήσουμε το παιχνίδι όσο πιο γρήγορα γίνεται».

-Θα το βάλεις το γκολ;
«Δεν έχει σημασία ποιος θα το βάλει. Δεν ξέρω αν θα κάνω εγώ αυτό το? μαγικό. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξει καλά η ομάδα και να κερδίσει».

Τάσος Πάντος
-Μπορεί ο Ολυμπιακός να περάσει την Τσέλσι το βράδυ της Τετάρτης;
«Αν κάνει αυτά που μπορεί ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αντικειμενικά είναι ένα δύσκολο ματς. Θα παίξουμε με μια ομάδα πολύ δυνατή με σπουδαίους παίκτες και μάλιστα επί αγγλικού εδάφους. Έχουμε όμως πιθανότητες πρόκρισης και είμαστε αποφασισμένοι να τις διεκδικήσουμε».

-Σας ενόχλησε το ματς του Σαββάτου; Θα επανορθώσετε;
«Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που το θέλαμε κι εμείς. Το πρωτάθλημα είναι ένας εντελώς διαφορετικός στόχος σε σχέση με το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε την Τετάρτη για να προκριθούμε στον επόμενο γύρο και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα που είναι ένας μεγάλος στόχος της ομάδας».

-Πιστεύεις στις συμπτώσεις; Πριν από το πρώτο «διπλό» στο Τσάμπιονς Λιγκ είχατε αναδειχθεί ισόπαλοι 1-1 με τον 'Aρη...
«Είναι γεγονός ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ δείχνουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η ομάδα παρουσιάζεται δυνατή. Ευελπιστώ να κάνουμε το ίδιο και στο ματς της Τρίτης για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό. 'Oσον αφορά στις συμπτώσεις, όλοι όσοι είμαστε σ’ αυτό το χώρο τα πιστεύουμε αυτά. Δε νομίζω όμως ότι στο ματς με τον Αστέρα είχαμε στο μυαλό μας την Τσέλσι. Απλά κάναμε ένα κακό παιχνίδι και δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Λουτσιάνο Γκαλέτι
-Η Vodafone είναι γούρικη όλα αυτά τα χρόνια με τον Ολυμπιακό. Πιστεύεις ότι θα είναι γούρικη και την Τετάρτη;
«Ναι. Ευχαριστώ τον χορηγό που βρίσκεται μαζί μας και ελπίζω να ζήσουμε ωραίες στιγμές την Τετάρτη».

-Αρκεί η τύχη σε ένα τέτοιο ματς;
«'Oλα βοηθάνε. 'Oλα παίζουν το ρόλο τους. Ξέρω ότι θα παίξουμε σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. 'Eχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου ότι θα πάνε εκεί να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν».

-Με τόσα χρόνια εμπειρίας στα γήπεδα, τι φταίει και ο Ολυμπιακός είναι τόσο καλός στην Ευρώπη και όχι στο πρωτάθλημα;
«Κυρίως είναι ο αντίπαλος. Στο πρωτάθλημα οι ομάδες κλείνονται πολύ και δε μας αφήνουν να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δίνουν τα πάντα για την ισοπαλία. Ελπίζω στο Τσάμπιονς Λιγκ να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε αρχίσει».

-Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού λένε ότι έχει χάσει πλέον το πρωτάθλημα, τι πιστεύεις;
«Σε τρεις διοργανώσεις παίρνουμε μέρος. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν σημαντικά ματς μπροστά μας. Έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε και στις τρεις».

-Τι θα έδινες για να παίξεις την Τετάρτη;
«Το χτυπημένο πόδι μου».

Πηγή: goalday.gr

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Αυτός ο Καρντόσο έχει δείξει σε όλα τα μάτς ότι είναι φοβερός αμυντικός μέσος. Θα' ναι καλή ιδέα να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι.

Επισκέπτης
ΓΑΥΡΟΙ μεθαύριο τα παιδιά σας νωρίς για ύπνο έχει σκληρό άναλ πορνό από το Λονδίνο.
οι Γκέυ Εγγλέζοι θα ασελγήσουν  επάνω στον κορυφαίο Έλληνα γκέυ τον Ολυμπιακό.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
ΓΑΥΡΟΙ μεθαύριο τα παιδιά σας νωρίς για ύπνο έχει σκληρό άναλ πορνό από το Λονδίνο.
Αν γίνει το μπράφ, δε θα ξέρεις που να πάς να κρυφτείς.

Αφού πήρε η Εθνική μας το Euro '04, μην αποκλείεις ποτέ, τίποτα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αυτός ο Καρντόσο έχει δείξει σε όλα τα μάτς ότι είναι φοβερός αμυντικός μέσος. Θα' ναι καλή ιδέα να τον αγοράσουμε το καλοκαίρι.
Κάτι μου λέει οτι θα γίνει σφαγή για την υπογραφή του το καλοκαίρι.....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

εμεις ρε τουλαχιστον συμετεχουμε σε τσοντες και ας ειμαστε και παθητικοι - εσεις τα ΑΕΚακια που τραβατε μαλακια απο την τηλεοραση οταν παιζει ο γαυρος σας λυπαμαι / ρε απολαυσε την Τεταρτη ενα ματς εις τα Ευρωπας που ειδικα εσεις οι ΑΕΚτζηδες ισως και ποτε δεν θα πατε και ασε τα κομπλεξιλικια ....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Κάτι μου λέει οτι θα γίνει σφαγή για την υπογραφή του το καλοκαίρι.....
Τον έχω παρακολουθήσει σε πάρα πολλά μάτς και ο τύπος δεν καταλαβαίνει Χριστό. Είναι φοβερά δυναμικός και ανταγωνιστικός. Φαντάσου τον διδυμάκι με Λεντέσμα...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τον έχω παρακολουθήσει σε πάρα πολλά μάτς και ο τύπος δεν καταλαβαίνει Χριστό. Είναι φοβερά δυναμικός και ανταγωνιστικός. Φαντάσου τον διδυμάκι με Λεντέσμα...
Εγώ δεν λέω οχι αλλά.....αλλά....
Πάντως για το καλοκαίρι δεν νομίζω να κάνουν πολλές μετεγραφές οι δικοί μας.
Το ταμείο είναι στα "συν" και αν δεν ζητήσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους ίσως και να τον πάρουμε.
Φυσικά βαζελοχάνουμοι το ίδιο θέλουν αλλά δεν έχουν λεφτά. :grin: :grin:

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ δεν λέω οχι αλλά.....αλλά....
Πάντως για το καλοκαίρι δεν νομίζω να κάνουν πολλές μετεγραφές οι δικοί μας.
Το ταμείο είναι στα "συν" και αν δεν ζητήσουν τα μαλλιά της κεφαλής τους ίσως και να τον πάρουμε.
Φυσικά βαζελοχάνουμοι το ίδιο θέλουν αλλά δεν έχουν λεφτά. :grin: :grin:
Να τους δώσουμε για ανταλλαγή το Σίσιτς, το μοντγκόμερυ.

Επισκέπτης
εμεις ρε τουλαχιστον συμετεχουμε σε τσοντες και ας ειμαστε και παθητικοι - εσεις τα ΑΕΚακια που τραβατε μαλακια απο την τηλεοραση οταν παιζει ο γαυρος σας λυπαμαι / ρε απολαυσε την Τεταρτη ενα ματς εις τα Ευρωπας που ειδικα εσεις οι ΑΕΚτζηδες ισως και ποτε δεν θα πατε και ασε τα κομπλεξιλικια ....
πριν καποια χρονια αλλα λεγατε οτι οι πορειες δεν εχουν σημασια και οτι οι τιτλοι μετρανε τωρα αλλαξανε τα πραγματα και περασατε ενα γυρο μετα απο 9 χρονια και γινατε και ευρωπαικοι ομαδα;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
πριν καποια χρονια αλλα λεγατε οτι οι πορειες δεν εχουν σημασια και οτι οι τιτλοι μετρανε τωρα αλλαξανε τα πραγματα και περασατε ενα γυρο μετα απο 9 χρονια και γινατε και ευρωπαικοι ομαδα;
Ακομα οι τιτλοι μετρανε ποσους εχεις εσυ;

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1

τρισκακόμοιρε Παπαρίων έχεις τρελαθεί στην κωλοτούμπα!
έχεις εναποθέσει όλες τις ελπίδες σου στην Τσέλσι!
χαχαχα, έχεις πολύ πλάκα ρε συ.
Σε λυπάμαι έτσι που σε έχει καταντήσει ο Ολυμπιακός , με τόσες σφαλιαρες και μαπίδια τόσα χρόνια.....
Συνέχισε να μας διασκεδάζεις και να αυτοεξεφτελίζεσαι.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αφου ο gayμπιακος πηρε ισοπαλια απο το μεγαθηριο αστερα τριπολης που επαιζε 50 λεπτα με παιχτη λιγοτερο,τοτε μπορει να κανει το θαυμα...να σπασει το ρεκορ και να φαει 8-9 γκολ και να ξαναγινει παλι ο περυγελος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom