Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
πήγαινε εσύ μωρή καριόλα στο λονδίνο και ασε τι σε συμφέρει......Είναι κεφάτη ψωνίζει απ του Παμπορίδη.......
Χου μωρή καριόλα γαμώ τη Ρωσία μου γαμώ.....

εγω θα παω στο Λονδινο στα Harrods για ψωνια  :dancing: :dancing: :dancing: / ποιος ειναι ο Παμποριδης ????

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τι θα γινει με την παραγκα ρε γαυρακια?
εχθες εσφαξε τους χωριατες, σημερα εμας, μεχρι ποτε θελετε να περνετε πρωταθληματα με την παραγκα?

ελπιζω η τσελσι να σας ξεβρακωσει και να το βουλωσετε και ελπιζω να ξαναπαρετε αλλο 1 πρωταθλημα της παραγκας

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
2007-2008 , πρωταθλητης παραγκας ο ολυμπιακος

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Γεια σας μαγκες,
Εβλεπα σημερα το παιχνιδι.
Επαιζε ο νεκρος με τον πεθαμενο κι εγω εβριζα τους τεμπελχαναδες(οι αντιστοιχισεις ευκολες).
Κατι πρεπει να γινει με αυτην την κατασταση, διαφορετικα να μας πουνε κι εμας, κυριοι να ερχεστε μονο τις Τεταρτες με εισητηριο. Τις Κυριακες που δεν εχουμε ορεξη ελατε τσαμπα.
Αντε γιατι παρατραβηξε το αστειο. Αν χτες επαιζε ο Κατσικογιαννης δεν θα ειχε αφησει απατητο μερος στο γηπεδο, κι απο την αλλη ο κυριος Τζολε παλι με τα χερια στη μεση...
Εχει μηπως εκει στα ψηλα κανενας την εντυπωση οτι γιναμε βαζελοι και παραμυθιαζομαστε με πορειες? Θελει μηπως κανενας να κανει κανενα δωρο για τιποτα γεννεθλια?
Το ξαναλεω εμεις δεν ειμαστε βαζελοι!
Ο νοων νοειτο...

Λαγοι αν δεν το πηρατε χαμπαρι σημερα παιζατε με την ΑΕΚ οχι με μας κομπλεξηκοι.
Τετοια πεναλντι εναντιον μας εχουν σφυριχτει 3 μεχρι τωρα. Ας ειχατε τερμα να το πιασει.
Στα λαγουμια σας τωρα και βγαλτε τις φανελες της Τσελσι, αλλα μην κυκλοφορειτε και πολυ μ' αυτες και τις ξεχασετε πουθενα.
Και μια προβλεψη:
Η επομενη ομαδα σας για φετος θα ειναι η Μπαρτσελονα (ωραια η εκδρομη στη Βαρκελωνη)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γεια σας μαγκες,
Εβλεπα σημερα το παιχνιδι.
Επαιζε ο νεκρος με τον πεθαμενο κι εγω εβριζα τους τεμπελχαναδες(οι αντιστοιχισεις ευκολες).
Κατι πρεπει να γινει με αυτην την κατασταση, διαφορετικα να μας πουνε κι εμας, κυριοι να ερχεστε μονο τις Τεταρτες με εισητηριο. Τις Κυριακες που δεν εχουμε ορεξη ελατε τσαμπα.
Αντε γιατι παρατραβηξε το αστειο. Αν χτες επαιζε ο Κατσικογιαννης δεν θα ειχε αφησει απατητο μερος στο γηπεδο, κι απο την αλλη ο κυριος Τζολε παλι με τα χερια στη μεση...
Εχει μηπως εκει στα ψηλα κανενας την εντυπωση οτι γιναμε βαζελοι και παραμυθιαζομαστε με πορειες? Θελει μηπως κανενας να κανει κανενα δωρο για τιποτα γεννεθλια?
Το ξαναλεω εμεις δεν ειμαστε βαζελοι!
Ο νοων νοειτο...

Λαγοι αν δεν το πηρατε χαμπαρι σημερα παιζατε με την ΑΕΚ οχι με μας κομπλεξηκοι.
Τετοια πεναλντι εναντιον μας εχουν σφυριχτει 3 μεχρι τωρα. Ας ειχατε τερμα να το πιασει.
Στα λαγουμια σας τωρα και βγαλτε τις φανελες της Τσελσι, αλλα μην κυκλοφορειτε και πολυ μ' αυτες και τις ξεχασετε πουθενα.
Και μια προβλεψη:
Η επομενη ομαδα σας για φετος θα ειναι η Μπαρτσελονα (ωραια η εκδρομη στη Βαρκελωνη)
H Maντσεστερ θα ειναι κανεις λαθος,
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!
Ο Τζολε της πλακας και ειναι και Αρχηγος,γιατι να παιξουν οι υπολοιποι...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σωστά μωρέ..σιγά την ομάδα την τσέλση που θα ανακόψει την πορεία του γαύρου προς την μόσχα..σαν και αυτή θέλουμε 5.....μήπως να σοβαρευτούμε λίγο?...λέω τώρα...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σωστά μωρέ..σιγά την ομάδα την τσέλση που θα ανακόψει την πορεία του γαύρου προς την μόσχα..σαν και αυτή θέλουμε 5.....μήπως να σοβαρευτούμε λίγο?...λέω τώρα...
Αν παιξουν οπως με Αστερα θα περασουμε το ρεκορ της Γιουβε....
Με Σισιδες και Μενδρινους και τον Τζολε γτπ τι περιμενεις...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
H Maντσεστερ θα ειναι κανεις λαθος,
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!!!
Ο Τζολε της πλακας και ειναι και Αρχηγος,γιατι να παιξουν οι υπολοιποι...
Νομίζω να κάνεις καμμιά βόλτα σε κωλόμπαρο να ξελαμπικάρεις.... Ε όχι ρε τεράστιε να εχετε και παράπονο από τον Τζόλε...
Ημαρτον ρε μπούστη μου τι άλλο θα ακούσω σε αυτή τη χώρα........

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Νομίζω να κάνεις καμμιά βόλτα σε κωλόμπαρο να ξελαμπικάρεις.... Ε όχι ρε τεράστιε να εχετε και παράπονο από τον Τζόλε...
Ημαρτον ρε μπούστη μου τι άλλο θα ακούσω σε αυτή τη χώρα........
ο Τζολε ητν τεραστιος παικτης ,να κραταγαμε και τον Ριμπο που σερνεται που ηταν μεγαλυτεροσ παικτης απο Τζολε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο Τζολε ητν τεραστιος παικτης ,να κραταγαμε και τον Ριμπο που σερνεται που ηταν μεγαλυτεροσ παικτης απο Τζολε
η προσφορά του τζόλε στον γαύρο σε σχέση με αυτή του ρίμπο απέχει πολλά έτη φωτός..... Αφήστε τον Τζόλε να αποσυρθεί όπως θέλει. Τέτοια σημαία θα αργήσετε πολύ να ξαναβρείτε......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η προσφορά του τζόλε στον γαύρο σε σχέση με αυτή του ρίμπο απέχει πολλά έτη φωτός..... Αφήστε τον Τζόλε να αποσυρθεί όπως θέλει. Τέτοια σημαία θα αργήσετε πολύ να ξαναβρείτε......
Na αποσυρθει στον παγκο και εμεις θα τον χειροκροταμε!
Να κανει οτι εκανε ο μεγασ Βασιλης Καραπιαλης!!!!!!!
Αλλα τα λεφτα ειναι πολλα!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Na αποσυρθει στον παγκο και εμεις θα τον χειροκροταμε!
Να κανει οτι εκανε ο μεγασ Βασιλης Καραπιαλης!!!!!!!
Αλλα τα λεφτα ειναι πολλα!!!!!!
Για να αποσυρθεί στον πάγκο που συμφωνώ μαζί σου πρέπει να μου υποδείξεις ένα καλύτερο αριστερό χαφ στον πάγκο αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό...

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ειναι ρουφιανος και ειναι καραφλος και ειναι ανεπιθυμητος απο δω και μπρος!!!!
(η καταπληκτικη εμφανιση που θα κανει την Τεταρτη ΣΙΓΟΥΡΑ, απλα θα επιδεινωσει την αντιπαθεια γιατι η ερυθρολευκη σου αφερει το δικαιωμα να διαλεγεις ποτε θα παιξεις.Υπαρχει και ο παγκος για οποιον δεν εχει ορεξη.)
Οσο για τον Σισιτς, μακαρι ο <<αρχηγος>> να προσπαθουσε οσο αυτος κι ας εκανε τις διπλες μαλακιες, αλλα ετσι ειναι ποιος θα γραψει κατι για τον Τζολε. Παντα στους διακριθεντες ειναι και ο κοσμος τσιμπαει. Εδω και 3 χρονια που σερνεται τα σχολια γι αυτον στον τυπο ειναι πιο καλλα απο τοτε που κενταγε.
Κι οσο για σημαιες, σημαια στον Θρυλο ειναι μονο η ερυθρολευκη.
Σ' αυτην ειμαστε πιστοι πουθενα αλλου...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
(η καταπληκτικη εμφανιση που θα κανει την Τεταρτη ΣΙΓΟΥΡΑ, απλα θα επιδεινωσει την αντιπαθεια γιατι η ερυθρολευκη σου αφερει το δικαιωμα να διαλεγεις ποτε θα παιξεις.Υπαρχει και ο παγκος για οποιον δεν εχει ορεξη.)
Οσο για τον Σισιτς, μακαρι ο <<αρχηγος>> να προσπαθουσε οσο αυτος κι ας εκανε τις διπλες μαλακιες, αλλα ετσι ειναι ποιος θα γραψει κατι για τον Τζολε. Παντα στους διακριθεντες ειναι και ο κοσμος τσιμπαει. Εδω και 3 χρονια που σερνεται τα σχολια γι αυτον στον τυπο ειναι πιο καλλα απο τοτε που κενταγε.
ΕΥΓΕ!!!!!!!!
Μονο οι οπαδοι του Θρυλου αγαπουν την Ομαδα!!!!!

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Για να αποσυρθεί στον πάγκο που συμφωνώ μαζί σου πρέπει να μου υποδείξεις ένα καλύτερο αριστερό χαφ στον πάγκο αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό...

Οποισδηποτε χρησιμοποιει το αριστερο του ποδι και εχει ορεξη για μπαλα.
Ακομα και το παιδακι ο Σοιλεδης. Τοσο τραγικος ειναι φετος εντος των συνορων. Ηταν εστω και σε ενα ματς καλυτερος του Σισιτς για του οποιου την μεταγραφη ολοι απορουμε? Για σκεφτειτε το...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλαράκο δεν θα συζητήσουμε για τα ολυμπιακά σου αισθήματα. απλα είσαι ο κλασσικός νεοέλληνας...... Πίστεψέ με αυτη σου η ιδιότητα υπερκεράζει κάθε άλλη.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ακομα και το παιδακι ο Σοιλεδης. Τοσο τραγικος ειναι φετος εντος των συνορων. Ηταν εστω και σε ενα ματς καλυτερος του Σισιτς για του οποιου την μεταγραφη ολοι απορουμε? Για σκεφτειτε το...
μάλλον βλέπεις εσύ άλλο ολυμπιακό και άλλο Σίσιτς και εγώ άλλο Ολυμπιακό και άλλο Σίσιτς. Εγώ προτείνω αφού είναι τόσο άχρηστος να κάνετε μια κλήρωση στη θύρα 7 να πάει ένας τεράστιος αριστεροπόδαρος από εσάς...
Η γνώση σου δε γύρω από το ποδόσφαιρο συμπυκνώνεται σ αυτη την τεράστια πρόταση

Kαι γω το αριστερό χρησιμοποιώ και έχω τεράστια όρεξη για μπάλλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αγαπαμε οτι μας κανει υπερηφανους!

Συνημμένα

• Untitled-1_3.gif
    Untitled-1_3.gif