Επισκέπτης
Το είδα ρε αλήτη, το είδα!Εγω ειπα να μην ασχολεισαι με κομπλεξικους.
Ταρατσα το βιντεακι σου αρεσε.
Το είδα ρε αλήτη, το είδα!Εγω ειπα να μην ασχολεισαι με κομπλεξικους.
Ταρατσα το βιντεακι σου αρεσε.
Κανονισε να παρεις και εσυ κανενα τετοιο σημερα, εχεις να φας κραξιμο!!!ρε γαυρόφρονοι....το είδατε το πένελτυ της λάρισσας?.....μερικά απο τα δικά σας μου θύμισε....ΜΟΥΦΑΑΑΑΑΑΑ.......
θα βγει και θα κάνει δήλωση μαζί με τον Ντέμη κατά της διαιτησίας.Κανονισε να παρεις και εσυ κανενα τετοιο σημερα, εχεις να φας κραξιμο!!!
Σπάθας ο διαιτητής.... Σας θυμίζει κάτι ;;;;;;;;;;;Κανονισε να παρεις και εσυ κανενα τετοιο σημερα, εχεις να φας κραξιμο!!!
γαύροι..ωράια τον στήσατε τον κόρακα.....[move][size=16pt]ΠΑΡΑΓΚΑ!!!!!!!!!![/size][/move]
[move] [/move]
Ο Ντεμης ο Ντεμης εμεις δεν ξερουμε τιποτα.γαύροι..ωράια τον στήσατε τον κόρακα.....
ναιιιιιιιιι..ο ντέμης με τα μέσα του....βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ.....ενστάσεις...κοράκια....πάρτε το να ησυχάσουμε..Ο Ντεμης ο Ντεμης εμεις δεν ξερουμε τιποτα.
Βρε Τάλε, οι χανούμες που βόσκουν??
Εξαφανίστηκαν απο την ντροπή τους??
Αφου εσεις θα το παρετε ρε ταλος για τα 100 χρονια απλος θα σας βγαλουμε την ψηχη πρωτα.ναιιιιιιιιι..ο ντέμης με τα μέσα του....βρε δεν γαμιόμαστε λέω εγώ.....ενστάσεις...κοράκια....πάρτε το να ησυχάσουμε..
Μιλα καλυτερααααααααααααααααα!!!θα μας βγάλετε την ψυχή ε?....μια κουβέντα μόνο θα πω βρασίδος.....TSOULIIIIIIIIIIII...........
Μιλα καλυτερααααααααααααααααα!!!
πήγαινε εσύ μωρή καριόλα στο λονδίνο και ασε τι σε συμφέρει......Είναι κεφάτη ψωνίζει απ του Παμπορίδη.......Καλη δεν ειναι ισοπαλια ρε αδερφια για τον Ολυμπιακο ???? - αλλα πρεπει να σοβαρευτουμε ....