Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπαμε οτι μας κανει υπερηφανους!
Το κακό είναι ότι δεν αγαπάτε το ποδόσφαιρο.....
Δεν περιγράφω άλλο .........

Υ.Γ. Στο γήπεδο προφανώς είσαι από αυτούς που έχουν πλάτη το χόρτο...... Οργανωτής δλδ. .....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16

Υ.Γ. Στο γήπεδο προφανώς είσαι από αυτούς που έχουν πλάτη το χόρτο...... Οργανωτής δλδ. .....
Και ο οργανωτής χρειάζεται όμως... ;)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
μάλλον βλέπεις εσύ άλλο ολυμπιακό και άλλο Σίσιτς και εγώ άλλο Ολυμπιακό και άλλο Σίσιτς. Εγώ προτείνω αφού είναι τόσο άχρηστος να κάνετε μια κλήρωση στη θύρα 7 να πάει ένας τεράστιος αριστεροπόδαρος από εσάς...
Η γνώση σου δε γύρω από το ποδόσφαιρο συμπυκνώνεται σ αυτη την τεράστια πρόταση
Οποισδηποτε χρησιμοποιει το αριστερο του ποδι και εχει ορεξη για μπαλα.

Kαι γω το αριστερό χρησιμοποιώ και έχω τεράστια όρεξη για μπάλλα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ρε φιλε εισαι σοβαρος? Ειπα εγω οτι μου κανει ο Σισιτς? Το παιδι δεν μπορει και φαινεται.
Ομως πλεον ουτε ο Τζολε μπορει και αυτο επισης φαινεται. Το ξαναλεω, την Τεταρτη παλι ματσαρα θα κανει απλα γιατι σε ολα τα αλλα παιχνιδια εχει τα χερια στη μεση. Κι οσο για την Θυρα 7 παλι δευτερος ερχεσαι , ειπα εμεις ειμαστε με τη φανελα. Εσυ μηπως εισαι απ' αυτους που παρακαλαγαν να παει χαλια ο Ολυμπιακος οταν εφυγε ο βατραχος? Δεν σου κανει εντυπωση οτι η μονη μεταγραφη που δεν κανουμε ειναι ο αντιτζολε?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Βασικα με τις μαλακιες που γραφεις μαλλον πινεις χορτο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ρε φιλε εισαι σοβαρος? Ειπα εγω οτι μου κανει ο Σισιτς? Το παιδι δεν μπορει και φαινεται.
Ομως πλεον ουτε ο Τζολε μπορει και αυτο επισης φαινεται. Το ξαναλεω, την Τεταρτη παλι ματσαρα θα κανει απλα γιατι σε ολα τα αλλα παιχνιδια εχει τα χερια στη μεση. Κι οσο για την Θυρα 7 παλι δευτερος ερχεσαι , ειπα εμεις ειμαστε με τη φανελα. Εσυ μηπως εισαι απ' αυτους που παρακαλαγαν να παει χαλια ο Ολυμπιακος οταν εφυγε ο βατραχος? Δεν σου κανει εντυπωση οτι η μονη μεταγραφη που δεν κανουμε ειναι ο αντιτζολε?
Αυτό που προσπαθώ να σου πω και τελικά το είπες μόνος σου είναι ότι η μεταγραφή αντιτζόλε έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 3 χρόνια..... Γι αυτό δε νομίζω ότι φταίει ο Σέρβος....... Τα παράπονά σου λοιπόν αυτό που λέω είναι εκεί που πρέπει... Και όχι εκεί που σε παίρνει ;) ;) ;). Το θέμα το κλείσαμε....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Αυτό που προσπαθώ να σου πω και τελικά το είπες μόνος σου είναι ότι η μεταγραφή αντιτζόλε έπρεπε να έχει γίνει εδώ και 3 χρόνια..... Γι αυτό δε νομίζω ότι φταίει ο Σέρβος....... Τα παράπονά σου λοιπόν αυτό που λέω είναι εκεί που πρέπει... Και όχι εκεί που σε παίρνει ;) ;) ;). Το θέμα το κλείσαμε....
Τα ιδια πραγματα λεμε και δεν μπορουμε να συνενοηθουμε. Φυσικα και δεν φταιει αυτος που μεγαλωσε, αλλα αυτοι που δεν τον αλλαζουν. Αγνωμονες δεν ειμασταν ποτε να κανουμε 50 φιλικα προς τιμην του και να του δωσουμε 100 πλακετες και το χρυσο κλειδι του Καραισκακη
αλλα νισαφι πια, ολοι εχουν ημερομηνια ληξης σ' αυτο που κανουν.
Αυτα για τον Τζολε λοιπον.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η συγκεκριμένη παράγραφος είναι σωστή αλλά κάνε ενα πείραμα πλιζ. ξανα διαβασέ το και προσπάθησε να το κάνεις ως τρίτο μάτι. και πες μου σε ποιον ταιριάζει αυτή η συμβουλή. σε έναν "άμπαλο κολλημένο γαύρο" ή σε εσένα?

μα φυσικα σε σενα και τους υπολοιπους γαυρους που δεν ειναι σε θεση να παραδεχτουν τα αυτονοητα!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα Μάγκες Οπαδοί του Θρύλου του Ελληνικού Αθλητισμού
Του Μεγαλύτερου και Λαοφιλεστερου Ελληνικού Συλλόγου…..
Καλημέρα Δηλαδή Κατάσκοποι, Μέλη, Υπαλληλοι,Νταβατζηδες,Εκβιαστες , Δολοφόνοι, Βιαστές, Μισθοφόροι  Στρατιώτες Κ.τ.λ……..

Ο Θρύλος για άλλο Ένα παιχνίδι έδειξε το πρόσωπο που δείχνει φέτος στην Ελλάδα και ΔΕΝ κατάφερε να κερδίσει τον (υπέρμετρα) Δυναμικό αστέρα τριπολιτσας….
Από ότι φαίνεται το Πρωτάθλημα χάνεται….

Νομίζω ότι έγιναν Τρομερά Λάθη από Όλους σε αυτό το παιχνίδι αλλά ταμείο θα κάνουμε αργότερα στο τέλος της χρονιάς…..

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει τον πρώτο λόγω για τη Κατάκτηση του Πρωταθλήματος ….
Θα μου πείτε και ?? τι έγινε ? τόσα έχει Πάρει ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ελλάδος …..
Θα συμφωνήσω ΝΑΙ έχει Πάρει ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ….
Αλλά αυτό το πρωτάθλημα έπρεπε και πρέπει  να το πάρει και για άλλους λογούς…
Π.χ. αν βγει δεύτερος ΔΕΝ θα σταματήσει να αγωνίζεται ΚΑΘΟΛΟΥ μέχρι του χρόνου…
Πράγμα που ίσως σημαίνει Πολλαπλή ζημιά για την Ομάδα….

Τι να γίνει ας τα λύσει η Παε αυτά….

Ντερμπι είχε εχθές ο κουτσος με τον Στραβο, η αλλιώς ο πουστης με τον κλαψοπουστη…..

Και βγήκαν Οπαδοί του κλαψοπουστη αετου και του πουστοτριφυλιου  και ΜΙΛΑΓΑΝ για διαιτησία…
Ότι δήθεν λέει, πίσω από την Αηδιαστική  εύνοια της διαιτησίας του πουστοαετου  κρύβονταν ο Κοκκαλης(!!!)(????)
Πάλι ο Κοκκαλης  ρε ανύπαρκτοι σας φταίει???
Και στην Λάρισα ο κοκκαλης έφταιγε ???
Και στον Ηρακλή????
Και στο σπίτι όταν πέφτει παντόφλα ο Κοκκαλης φταίει???
Και στην δουλειά όταν καρπαζώνεστε ο Κοκκαλης φταίει????
Βγάλτε τα παντελόνια ρε και βαλτέ τις στολές της ΧΑΝΟΥΜΙΣΣΑΣ…..
Είναι και αποκριές τώρα και δεν θα καταλάβουν ότι είστε ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ……

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα σ ολους..συμφωνω κρις οτι δεν θα σταματησουν να παιζουν ως το αλλο καλοκαιρι..εφ οσον στα πλευ οφς ερθουμε δευτεροι(αν κ εγω πιστευω οτι μπορουμε ακομα πρωταθλημα).οι ξενοι θελουν να παιξουν πλευ οφς και δευτερο γυρο προκριματικα τσαμπ.λιγκ?η να πανε διακοπες?η νομιζουν οτι θα πανε σε καμμια μπαρτσελονα το καλοκαιρι?απορω καθε φορα πως φτανει το 45 σ ολα τα ματς και δεν εχουμε κανει ευκαιρια.το συστημα αυτο(4-3-3 η 4-5-1) δεν κανει για ελλαδα και απορω με κολλημα λεμονη.μακαρι να καταλαβει και ο ιδιος οτι πρεπει να κανει κατι γιατι τα παπαγαλακια του πριονιζουν τη θεση.θα μας φερει ο ιλια κανα μπαρμπα φερερ μετα  και θα πεσουν κορνεδες.

Επισκέπτης
καλημερα πρακτορες..
αφηστε τους μαλακες να εκτιθενται βλεπωντας παντου το φαντασμα του κροκους & οχι τα χαλια τους..
η παραγκα του κροκους ειπε στον παμποριδη να ΜΗΝ δειξει κοκκινη στον ριμπο στην αγκωνια του στον γκουμα..
η παραγκα του κροκους ειπε στον παμποριδη να ΜΗΝ δειξει κοκκινη στον σαλπι στην αγκωνια του στον ζηκο..
η παραγκα του κροκους εδωσε & το παραμυθι πεναλτυ στην κλαψομουνα..
η παραγκα του κροκους ΔΕΝ εδωσε το πεναλτυ στον πουστιγκα στο κρατημα του παπασταθοπουλου..
η παραγκα του κροκους φταιει που η κατατρεγμενη προσφυγοπουλα δεν μπορει να κερδισει ΟΥΤΕ ενα ντερμπυ..
η παραγκα του κροκους φταιει που η μικρη ξεκωλιαρα κομμωτρια θα μεινει ακουπη για 15η χρονια..
η παραγκα του κροκους φταιει που ο τεσειρο ειναι χεστης..
η παραγκα του κροκους θα φταιει που τελικα θα σηκωσει ο ΘΡΥΛΟΣ την κουπα παρα τα συνεχη δωρα που κανουμε στους ανυπαρκτους..
η παραγκα του κροκους επισης εχει τυφλωσει πολλους μαλακες εδω μεσα & οχι το χειρογλυκανο που δουλευουν νυχθημερον..
[size=15pt]κλαψτε κι' αλλο αλλοθρησκα στρακια,μην σταματατε να αυτοξεφτιλιζεστε..[/size]

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ρε σεις, που την βρήκατε την όρεξη να γράφετε τόσα πολλά πρωϊνιάτικα??
Η ουσία όλων των παραπάνω κάλλιστα συνοψίζεται με δυο απλές λεξούλες

[move][size=14pt]ΚΛΑΜΑ[/size][/move]
[move][size=14pt]ΠΙΚΡΑ[/size][/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα πράκτορες, κάναμε καλή δουλειά χθές.

Επισκέπτης
Ρε σεις, που την βρήκατε την όρεξη να γράφετε τόσα πολλά πρωϊνιάτικα??
Η ουσία όλων των παραπάνω κάλλιστα συνοψίζεται με δυο απλές λεξούλες

Καλημέρα πράκτορες, κάναμε καλή δουλειά χθές.
καλημερα συντεκνε πρακτορα..
η παραγκα του κροκους βλεπω οτι δουλευει & για τον ΨΟΦΗ τελευταια..
παλι εβαλες το χερακι σου???
εφτιαξες & το ματσακι του εργοτελη με την ανοιχτομπουτα του βορρα???
ευγε ρε..αξιος ο μισθος σου..
θα προτεινω την αναβαθμιση σου σε αρχιπρακτορα νησιωτικης ελλαδας..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα πράκτορες-εισπράκτορες

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλημερα συντεκνε πρακτορα..
η παραγκα του κροκους βλεπω οτι δουλευει & για τον ΨΟΦΗ τελευταια..
παλι εβαλες το χερακι σου???
εφτιαξες & το ματσακι του εργοτελη με την ανοιχτομπουτα του βορρα???
ευγε ρε..αξιος ο μισθος σου..
θα προτεινω την αναβαθμιση σου σε αρχιπρακτορα νησιωτικης ελλαδας..
Υπερπράκτορα πρέπει να σωθεί ο Εργοτέλης. Έχουν οι μαλάκες όρεξη να κάνουν ωραία πράγματα για το ποδόσφαιρο. Αλλά μαλακίζονται.
Η ΦΟΦΗ.....τρέχα γύρευε.

Και επαναλαμβάνω

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Είναι δυνατόν ρε Τάκη να παίζεις με 2 αμυντικά χαφ με τον αστέρα μέσα στο Καραισκάκη;;; Στο Λονδίνο δηλαδή πως θα παίξεις;;;;;
Έσκασε ο ταλαίπορος ο Ντάρκο να τρέχει μόνος του μπροστά. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom