Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα πρεζακια χουλιγκανε επιστημονα..θα δωσετε ρε πισω τα μηχανακια στα "παλληκαρια" επιτελους???πως την εχετε δει στα καμινια???getto των πρακτορων το εχετε κανει???
[/quote να ερθουν να τα παρουν..ως ανταλλακτικα. :2funny: :2funny: :2funny:.λεω να πεταχτω να παρω εισιτηριο γι αυριο θα στε ολοι παροντες?

Επισκέπτης
να ερθουν να τα παρουν..ως ανταλλακτικα. :2funny: :2funny: :2funny:.λεω να πεταχτω να παρω εισιτηριο γι αυριο θα στε ολοι παροντες?

αμα θελεις μπαρμπα λαμπρο ξαναπερνα απο την ανδρο & εσεις αλλοθρησκοι απο τα καμινια..κανονικα & με τον νομο φιλε..δεν μας περνει να λειπουμε..εγω εχω μια απουσια φετος & με αλλη μια κοβομαι για σεπτεμβριο..αν θελεις στειλε pm με τηλ στον αρχιπρακτορα chris1976 να το κανονισετε να βρεθουμε..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω θα ειμαι στο Γηπεδο απο τις 18:00.....
Οποιος γουσταρει στελνει pm!!!!
με Pleasure , Doriti θα βρεθω Στανταρ!!!
o Cretan ειναι στην Κρητη
ο Βρασιδας δουλευει!!!
ο Podo μαλλον θα ειναι!!!
ο kokos????

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
που ρε συ 6 η ωρα?σου στελα πμ.δεν θα μπω αυριο καθολου εδω...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
τα λεμε μετα αν ειναι  βγαινω

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το Σαββατο ΟΛΟΙ κοντα στην Ομαδα !!!!
Να το κανουμε .....
osfpchelseacoreo3atqv1.gif

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κονσεϊσάο: Με προκάλεσε ο Νικοπολίδης! Μου είπε
"κλάψε τώρα"

Μετά τη χθεσινή τιμωρία του Αντώνη
Νικοπολίδη με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής,
αναμένουμε την άλλη βδομάδα την απολογία και
του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μέσος
μίλησε στην “O Jogo” για το επεισόδιο με τον
τερματοφύλακα του Ολυμπιακου.
Συγκεκριμένα ανέφερε, «Ο τερματοφύλακας τους έπιασε
την μπάλα και τον είδα που ήρθε πάνω μου και άρχισε να
με προκαλεί, βρίζοντας με: “Κλάψε τώρα”. Ήμουν τόσο
πεσμένος ψυχολογικά που αστόχησα στο πέναλτι, που δεν
έδωσα σημασία.
Τον περίμενα, διότι ήθελα να τον ρωτήσω γιατί με έβρισε,
αλλά μόλις κατάλαβα ότι πήγε να μου επιτεθεί, τον
απώθησα και προκλήθηκε φασαρία. Ο πρόεδρος ήρθε στα
αποδυτήρια και με ρώτησε τι συνέβη. Του απάντησα ότι με
έβρισε μετά το χαμένο πέναλτι. Εν τέλει με δική του
παρέμβαση συναντηθήκαμε με τον Νικοπολίδη στην
αίθουσα του ντόπινγκ κοντρόλ και όλα τελείωσαν κάπου
εκεί…».
Φόρμα

articleimage158305ws0.jpg

Nομιζω ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ εγινε ΕΝΑΣ από ΕΜΑΣ!!!!!
Που σαι pleasure να τον ακουσεις!!!!
Σου εκλεψε το ΣΛΟΓΚΑΝ ο ΑΝΤΩΝΗΣ !!!!!!

ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γαμω τους αβανταδορους δημοσιογραφους!!!!!!!
Τον Μενδρινο μετα το 1-1 με το βαζελο οι δημοσιογραφοι του Φωτος και Σπορντει τον ειχαν βγαλει αχρηστο και εβριζαν τον Λεμονη που τον εβαλε,τωρα μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη εγινε παικταρασ και 22 ετων οχι 24 που ειναι,ετσι και ο Κωσταντινου ειναι 28 και οχι 30 κατα Νικολοφως...,ενω Ο ΛΟυα που ολοι τον εβριζαν ατομιστη ,χαζο κτλ φανηκε η αξια του οσο ελειπε απο την ομαδα και παλι ξεκινησε το θαψιμο περι ατομισμου...,ο Σισιτς-Νιουνιες (δεν μου αρεσουν) αλλα στο ματς με Ηρα επαιξαν καλα θαβονται απο το Νικολοφως και ο Παπαδοπουλος και Κατσικογιανης ειναι παικτες Μπαρτσελονας....ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...κατσε να τους δουμε σε συνεχεια ελπιδοφοροι ειναι!!!
ο Νικολοφως ολο ο Μπαγιεβιτσ και ο Πριγκηπας ο καλυτερος.... ειδαμε πως με το ζορι πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα με πριγκηπα....

Επισκέπτης
Κονσεϊσάο: Με προκάλεσε ο Νικοπολίδης! Μου είπε
"κλάψε τώρα"

Nομιζω ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ εγινε ΕΝΑΣ από ΕΜΑΣ!!!!!
Που σαι pleasure να τον ακουσεις!!!!
Σου εκλεψε το ΣΛΟΓΚΑΝ ο ΑΝΤΩΝΗΣ !!!!!!

ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!
ρεεεεεεεεεε εγω ειμαι ο νικοπολιδης.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαλλι βαμβακι,ψωλη φαρμακι..

Επισκέπτης
Τον Μενδρινο μετα το 1-1 με το βαζελο οι δημοσιογραφοι του Φωτος και Σπορντει τον ειχαν βγαλει αχρηστο και εβριζαν τον Λεμονη που τον εβαλε,τωρα μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη εγινε παικταρασ και 22 ετων οχι 24 που ειναι,ετσι και ο Κωσταντινου ειναι 28 και οχι 30 κατα Νικολοφως...,ενω Ο ΛΟυα που ολοι τον εβριζαν ατομιστη ,χαζο κτλ φανηκε η αξια του οσο ελειπε απο την ομαδα και παλι ξεκινησε το θαψιμο περι ατομισμου...,ο Σισιτς-Νιουνιες (δεν μου αρεσουν) αλλα στο ματς με Ηρα επαιξαν καλα θαβονται απο το Νικολοφως και ο Παπαδοπουλος και Κατσικογιανης ειναι παικτες Μπαρτσελονας....ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...κατσε να τους δουμε σε συνεχεια ελπιδοφοροι ειναι!!!
ο Νικολοφως ολο ο Μπαγιεβιτσ και ο Πριγκηπας ο καλυτερος.... ειδαμε πως με το ζορι πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα με πριγκηπα....
ρε πρακτορα τι καθεσαι & διαβαζεις τα λαμογια???μην δινεις σημασια φιλε..γνωστο το ποιον καθενος απ' αυτους..

μενδρινος 28/5/85
χαλουμοπαλτο 19/2/78

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γνωστος ο Ρολος των Δημοσιογραφων/εφημεριδων φιλε!!!
Ολοι το παιχνιδακι τους παιζουν για την Τσεπη τους!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
pleasure Προσεχε που θα κατεβεις στον κατακιτρινο πειραια!!!
:dancing: :dancing:

Επισκέπτης
pleasure Προσεχε που θα κατεβεις στον κατακιτρινο πειραια!!!
:dancing: :dancing:
θα βαλω μια μασκα του ζορο να με περασουν για χανουμακι μηπως & την γλυτωσω ρε..εσυ ντυσου χεσμενος διαιτητης αν θελεις γιατι καλλικαντζαρος θα ντυθει ο δωρητης..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
θα βαλω μια μασκα του ζορο να με περασουν για χανουμακι μηπως & την γλυτωσω ρε..εσυ ντυσου χεσμενος διαιτητης αν θελεις γιατι καλλικαντζαρος θα ντυθει ο δωρητης..
Eνταξει φιλε.....
72200zoropv7.png

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγω θα ειμαι στο Γηπεδο απο τις 18:00.....
Οποιος γουσταρει στελνει pm!!!!
με Pleasure , Doriti θα βρεθω Στανταρ!!!
o Cretan ειναι στην Κρητη
ο Βρασιδας δουλευει!!!
ο Podo μαλλον θα ειναι!!!
ο kokos????
Δεν ξέρω ακόμα... θα σου πω αύριο μου τα έχει πρήξει ο ξαδελφός μου να του δώσω το εισητήριο να πάει

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλλικαντζαρος ειμαι ηδη ρε συ να ντυθω κατι αλλο?
καλησπερα στους δολοφονους πρεζοχουλιγκαν υπαλληλους του κροκους.αυτη τη βδομαδα ειμαι βραδυνη βαρδια στο θρεντ για να απαντω στα φαντασματα αλλα παλι δεν τους πετυχαινω.μολις βγω ξυπνανε απο τον εφιαλτη και μπαινουν εδω να συνελθουν :jerking:
λαγοι η ζωη σας ειναι επικυρηγμενη :birdman:
υγ.να απαντηθει με πμ απο τον chris ποιος ειναι η κοκο?
υγ2.αν δεν ειστε 6 κατω θα σας γαμησω αυτη τη φορα μαλακες κλεινετε και ραντεβου :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom