καλημερα πρεζακια χουλιγκανε επιστημονα..θα δωσετε ρε πισω τα μηχανακια στα "παλληκαρια" επιτελους???πως την εχετε δει στα καμινια???getto των πρακτορων το εχετε κανει???
[/quote να ερθουν να τα παρουν..ως ανταλλακτικα. .λεω να πεταχτω να παρω εισιτηριο γι αυριο θα στε ολοι παροντες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
να ερθουν να τα παρουν..ως ανταλλακτικα. .λεω να πεταχτω να παρω εισιτηριο γι αυριο θα στε ολοι παροντες?
αμα θελεις μπαρμπα λαμπρο ξαναπερνα απο την ανδρο & εσεις αλλοθρησκοι απο τα καμινια..κανονικα & με τον νομο φιλε..δεν μας περνει να λειπουμε..εγω εχω μια απουσια φετος & με αλλη μια κοβομαι για σεπτεμβριο..αν θελεις στειλε pm με τηλ στον αρχιπρακτορα chris1976 να το κανονισετε να βρεθουμε..
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω θα ειμαι στο Γηπεδο απο τις 18:00.....
Οποιος γουσταρει στελνει pm!!!!
με Pleasure , Doriti θα βρεθω Στανταρ!!!
o Cretan ειναι στην Κρητη
ο Βρασιδας δουλευει!!!
ο Podo μαλλον θα ειναι!!!
ο kokos????
ο Βρασιδας δουλευει!!!
ο kokos????
Επισκέπτης
στο red cafe συναντιομαστε φιλε..τα λεμε μετα αν ειναι βγαινω
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το Σαββατο ΟΛΟΙ κοντα στην Ομαδα !!!!
Να το κανουμε .....
Να το κανουμε .....
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κονσεϊσάο: Με προκάλεσε ο Νικοπολίδης! Μου είπε
"κλάψε τώρα"
Μετά τη χθεσινή τιμωρία του Αντώνη
Νικοπολίδη με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής,
αναμένουμε την άλλη βδομάδα την απολογία και
του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μέσος
μίλησε στην “O Jogo” για το επεισόδιο με τον
τερματοφύλακα του Ολυμπιακου.
Συγκεκριμένα ανέφερε, «Ο τερματοφύλακας τους έπιασε
την μπάλα και τον είδα που ήρθε πάνω μου και άρχισε να
με προκαλεί, βρίζοντας με: “Κλάψε τώρα”. Ήμουν τόσο
πεσμένος ψυχολογικά που αστόχησα στο πέναλτι, που δεν
έδωσα σημασία.
Τον περίμενα, διότι ήθελα να τον ρωτήσω γιατί με έβρισε,
αλλά μόλις κατάλαβα ότι πήγε να μου επιτεθεί, τον
απώθησα και προκλήθηκε φασαρία. Ο πρόεδρος ήρθε στα
αποδυτήρια και με ρώτησε τι συνέβη. Του απάντησα ότι με
έβρισε μετά το χαμένο πέναλτι. Εν τέλει με δική του
παρέμβαση συναντηθήκαμε με τον Νικοπολίδη στην
αίθουσα του ντόπινγκ κοντρόλ και όλα τελείωσαν κάπου
εκεί…».
Φόρμα
Nομιζω ότι ο ΑΝΤΩΝΗΣ εγινε ΕΝΑΣ από ΕΜΑΣ!!!!!
Που σαι pleasure να τον ακουσεις!!!!
Σου εκλεψε το ΣΛΟΓΚΑΝ ο ΑΝΤΩΝΗΣ !!!!!!
ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!
"κλάψε τώρα"
Μετά τη χθεσινή τιμωρία του Αντώνη
Νικοπολίδη με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής,
αναμένουμε την άλλη βδομάδα την απολογία και
του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος μέσος
μίλησε στην “O Jogo” για το επεισόδιο με τον
τερματοφύλακα του Ολυμπιακου.
Συγκεκριμένα ανέφερε, «Ο τερματοφύλακας τους έπιασε
την μπάλα και τον είδα που ήρθε πάνω μου και άρχισε να
με προκαλεί, βρίζοντας με: “Κλάψε τώρα”. Ήμουν τόσο
πεσμένος ψυχολογικά που αστόχησα στο πέναλτι, που δεν
έδωσα σημασία.
Τον περίμενα, διότι ήθελα να τον ρωτήσω γιατί με έβρισε,
αλλά μόλις κατάλαβα ότι πήγε να μου επιτεθεί, τον
απώθησα και προκλήθηκε φασαρία. Ο πρόεδρος ήρθε στα
αποδυτήρια και με ρώτησε τι συνέβη. Του απάντησα ότι με
έβρισε μετά το χαμένο πέναλτι. Εν τέλει με δική του
παρέμβαση συναντηθήκαμε με τον Νικοπολίδη στην
αίθουσα του ντόπινγκ κοντρόλ και όλα τελείωσαν κάπου
εκεί…».
Φόρμα
ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!
Γαμω τους αβανταδορους δημοσιογραφους!!!!!!!
Τον Μενδρινο μετα το 1-1 με το βαζελο οι δημοσιογραφοι του Φωτος και Σπορντει τον ειχαν βγαλει αχρηστο και εβριζαν τον Λεμονη που τον εβαλε,τωρα μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη εγινε παικταρασ και 22 ετων οχι 24 που ειναι,ετσι και ο Κωσταντινου ειναι 28 και οχι 30 κατα Νικολοφως...,ενω Ο ΛΟυα που ολοι τον εβριζαν ατομιστη ,χαζο κτλ φανηκε η αξια του οσο ελειπε απο την ομαδα και παλι ξεκινησε το θαψιμο περι ατομισμου...,ο Σισιτς-Νιουνιες (δεν μου αρεσουν) αλλα στο ματς με Ηρα επαιξαν καλα θαβονται απο το Νικολοφως και ο Παπαδοπουλος και Κατσικογιανης ειναι παικτες Μπαρτσελονας....ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...κατσε να τους δουμε σε συνεχεια ελπιδοφοροι ειναι!!!
ο Νικολοφως ολο ο Μπαγιεβιτσ και ο Πριγκηπας ο καλυτερος.... ειδαμε πως με το ζορι πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα με πριγκηπα....
Τον Μενδρινο μετα το 1-1 με το βαζελο οι δημοσιογραφοι του Φωτος και Σπορντει τον ειχαν βγαλει αχρηστο και εβριζαν τον Λεμονη που τον εβαλε,τωρα μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη εγινε παικταρασ και 22 ετων οχι 24 που ειναι,ετσι και ο Κωσταντινου ειναι 28 και οχι 30 κατα Νικολοφως...,ενω Ο ΛΟυα που ολοι τον εβριζαν ατομιστη ,χαζο κτλ φανηκε η αξια του οσο ελειπε απο την ομαδα και παλι ξεκινησε το θαψιμο περι ατομισμου...,ο Σισιτς-Νιουνιες (δεν μου αρεσουν) αλλα στο ματς με Ηρα επαιξαν καλα θαβονται απο το Νικολοφως και ο Παπαδοπουλος και Κατσικογιανης ειναι παικτες Μπαρτσελονας....ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ...κατσε να τους δουμε σε συνεχεια ελπιδοφοροι ειναι!!!
ο Νικολοφως ολο ο Μπαγιεβιτσ και ο Πριγκηπας ο καλυτερος.... ειδαμε πως με το ζορι πηραμε το τελευταιο πρωταθλημα με πριγκηπα....
Επισκέπτης
ρεεεεεεεεεε εγω ειμαι ο νικοπολιδης..Κονσεϊσάο: Με προκάλεσε ο Νικοπολίδης! Μου είπε
"κλάψε τώρα"
ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!
μαλλι βαμβακι,ψωλη φαρμακι..
Επισκέπτης
ρε πρακτορα τι καθεσαι & διαβαζεις τα λαμογια???μην δινεις σημασια φιλε..γνωστο το ποιον καθενος απ' αυτους..Γαμω τους αβανταδορους δημοσιογραφους!!!!!!!
μενδρινος 28/5/85
χαλουμοπαλτο 19/2/78
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χαχαχααχα!!!!ρεεεεεεεεεε εγω ειμαι ο νικοπολιδης..
μαλλι βαμβακι,ψωλη φαρμακι..
Σωστος !!!
ΚΛΑΨΤΕ ΡΕ !!!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Γνωστος ο Ρολος των Δημοσιογραφων/εφημεριδων φιλε!!!Γαμω τους αβανταδορους δημοσιογραφους!!!!!!!
Ολοι το παιχνιδακι τους παιζουν για την Τσεπη τους!!!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
pleasure Προσεχε που θα κατεβεις στον κατακιτρινο πειραια!!!
Επισκέπτης
θα βαλω μια μασκα του ζορο να με περασουν για χανουμακι μηπως & την γλυτωσω ρε..εσυ ντυσου χεσμενος διαιτητης αν θελεις γιατι καλλικαντζαρος θα ντυθει ο δωρητης..pleasure Προσεχε που θα κατεβεις στον κατακιτρινο πειραια!!!
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Eνταξει φιλε.....θα βαλω μια μασκα του ζορο να με περασουν για χανουμακι μηπως & την γλυτωσω ρε..εσυ ντυσου χεσμενος διαιτητης αν θελεις γιατι καλλικαντζαρος θα ντυθει ο δωρητης..
Δεν ξέρω ακόμα... θα σου πω αύριο μου τα έχει πρήξει ο ξαδελφός μου να του δώσω το εισητήριο να πάειΕγω θα ειμαι στο Γηπεδο απο τις 18:00.....
ο Βρασιδας δουλευει!!!
ο kokos????
Επισκέπτης
κοπηκες απο τωρα..την δευτερα να ερθεις με τον κηδεμονα σου..Δεν ξέρω ακόμα... θα σου πω αύριο μου τα έχει πρήξει ο ξαδελφός μου να του δώσω το εισητήριο να πάει
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλλικαντζαρος ειμαι ηδη ρε συ να ντυθω κατι αλλο?θα βαλω μια μασκα του ζορο να με περασουν για χανουμακι μηπως & την γλυτωσω ρε..εσυ ντυσου χεσμενος διαιτητης αν θελεις γιατι καλλικαντζαρος θα ντυθει ο δωρητης..
καλησπερα στους δολοφονους πρεζοχουλιγκαν υπαλληλους του κροκους.αυτη τη βδομαδα ειμαι βραδυνη βαρδια στο θρεντ για να απαντω στα φαντασματα αλλα παλι δεν τους πετυχαινω.μολις βγω ξυπνανε απο τον εφιαλτη και μπαινουν εδω να συνελθουν
λαγοι η ζωη σας ειναι επικυρηγμενη
υγ.να απαντηθει με πμ απο τον chris ποιος ειναι η κοκο?
υγ2.αν δεν ειστε 6 κατω θα σας γαμησω αυτη τη φορα μαλακες κλεινετε και ραντεβου
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις