alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μπαινει με τους Βραδυνους!!!Ρε που είναι ο Δωριτής; Οέο;
Μπαινει με τους Βραδυνους!!!Ρε που είναι ο Δωριτής; Οέο;
Καλημερα Σπιουνε, Μελος, Εκβιαστηκαλησπερα πρακτορες υπαλληλοι ρουφιανοι και πελατες των αλλωνωνε....
νηστεια,προσευχη,μετανοιες & αφθονο κλαμα..Ενταξει Πρακτορα!!!!
και νηστεια?????
καλημερα πρεζακια χουλιγκανε επιστημονα..θα δωσετε ρε πισω τα μηχανακια στα "παλληκαρια" επιτελους???πως την εχετε δει στα καμινια???getto των πρακτορων το εχετε κανει???καλησπερα πρακτορες υπαλληλοι ρουφιανοι και πελατες των αλλωνωνε....
αντε γιατι αυριο θα σε εξετασουμε..Εγώ την κάνω σιγά σιγά πάω για μάθημα...
Koυφετα?Πράκτορες, ένα μήνα στέρηση μισθού...
Ακόμα δεν μου απαντήσατε.
Κουφέτα πότε θα φάμε????
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
Ξέρουν αυτοί......είναι μπόλικοι βλέπειςKoυφετα?
Ποιος Παντρευεται ρε Κρητικε Αρχι-Πρακτορα?????
καλα του εκαναν του αληταρα που πηγε να δειρει τον πορτογαλο που τον εφτυσε περιμενωντας τον στην φυσουνα ενω ειχε γινει αλλαγη πολυ πριν ληξει το ματσακι..ακου εκει..κανονικα σαν καλος χριστιανος επρεπε να γυρισει & το αλλο μαγουλο για νεα ροχαλα..Ανακοίνωση
Για μια ακόμα φορά, κατά τη φετινή περίοδο, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποδεικνύει, με τις αποφάσεις της, ότι όχι μόνο δεν συμβάλλει στην βελτίωση του κλίματος αξιοπιστίας στο Πρωτάθλημα, αλλά αντίθετα το μόνο που πετυχαίνει, είναι να προκαλεί ερωτηματικά στην φίλαθλη κοινή γνώμη.
Τελευταίο δείγμα της παραπάνω διαπίστωσης, αποτελεί η σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του Αντώνη Νικοπολίδη, ενός ποδοσφαιριστή που όχι μόνο κοσμεί με την παρουσία, το ήθος και την προσφορά του το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από τα γήπεδα.
Είναι πραγματικά κρίμα…
Ενημερωσε μας ρε Αρχι-πρακτορα!!!!Ξέρουν αυτοί......είναι μπόλικοι βλέπεις
Χθες το απόγευμα έκαναν την μοιρασία.....
Τώρα σε πιο θρέντ τα έκαναν, δεν ξέρω να σας πώ...
Αντε ρε ΑΛΗΤΕΣ !!!!!καλα του εκαναν του αληταρα που πηγε να δειρει τον πορτογαλο που τον εφτυσε περιμενωντας τον στην φυσουνα ενω ειχε γινει αλλαγη πολυ πριν ληξει το ματσακι..ακου εκει..κανονικα σαν καλος χριστιανος επρεπε να γυρισει & το αλλο μαγουλο για νεα ροχαλα..
[size=15pt]Νικοπολιδη γραψε ολο τον κοσμο στα παπαρια σου & δηλωσε τραυματιας για το euro να δω ποσα τεμαχια θα αρπαζει ο χαλκιας σε καθε αγωνα..[/size]
ειδα τις αποφασεις για γχ & τζιμπουρ..αρκουν αυτες..Pleasure, περίμενε την επόμενη εβδομάδα να δούμε τι απόφαση θα βγάλουν για το καλόπαιδο.
Αν τον αθωώσουν, ας κρεμάσει απο τώρα τα παπούτσια του, για την Εθνική πάντα, ο Αντώνης.
Chris,
Μην τον ακουτε μαλακιες λεει.Ξέρουν αυτοί......είναι μπόλικοι βλέπεις
Χθες το απόγευμα έκαναν την μοιρασία.....
Τώρα σε πιο θρέντ τα έκαναν, δεν ξέρω να σας πώ...
Άλλες αυτές οι υποθέσεις και άλλη αυτή που μας αφορά τώρα.ειδα τις αποφασεις για γχ & τζιμπουρ..αρκουν αυτες..
Εμ τι να σου κάνω αδερφέ που σε πήρε και εσένα η μπάλαΜην τον ακουτε μαλακιες λεει.