Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα κωλόγαβροι, πως πήγε η κοκορετσιάδα χθες;

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα κωλόγαβροι, πως πήγε η κοκορετσιάδα χθες;
Καλημερα εγω παντως εχθες δεν πηγα πουθενα τελευταια φορα που πηγα σε ταβερνα τετοια μερα περασαν 2 ωρες μεχρι να φαω δεν γαμιεται καθε μερα στης ταβερνες ειμαστε ας κατσουμε και μια μερα σπιτια μας.
Το εριξα στην μουσικη εχθες το βραδυ. :grin:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι γελιο ρε..δεν ντρεπεσαι???εδω μιλαμε οτι στις 12 θα κρατηθει ενος λεπτου σιγη & ισως κυρηχθει τριημερο πενθος για το site ..α πα πα..τελικα εισαι πολυ αχρειος λεμε..
Αφου ειπαμε ειμαι Κωλαρχιδο!!!!

Ενος λεπτου σιγη για την Κοκο στις 12!!!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα εγω παντως εχθες δεν πηγα πουθενα τελευταια φορα που πηγα σε ταβερνα τετοια μερα περασαν 2 ωρες μεχρι να φαω δεν γαμιεται καθε μερα στης ταβερνες ειμαστε ας κατσουμε και μια μερα σπιτια μας.
Εννοειται οι Ταβερνες ειναι ΜΕγαλη Ταλαιπωρια αυτη τη Μερα!!!!

Εγω εψησα Σπιτι!!!

(αφου Εφαγα στο Σπιτι του Προεδρου ...και Γαμησα καμια 10αρια Διασημοτητες...)χιχιχι....

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελικα η Ψηφοφορια για τον Αν ειμαστε Ευχαριστημενοι απο την Αποδοση του Θρυλου στον Αγωνα με την Τσελσι
Εδειξε οτι ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΚΡΟΚΟΥΣ....

Λεω να την αλλαξω ...
Προτεινεται κατι μεχρι τις 12 !!!
ΜΕΤΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΟ.....

Επισκέπτης
εξυπακουεται οτι απαγορευεται να φας εξω τετοιες ημερες-νυχτες..εγω εψησα στον κηπο..μπριζολες,κολοκυθακια & πατατες στην χοβολη..τζαμαικα περασα..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ έχω βρει στάνταρ στέκι και έχω και έξτρα περιποίηση...Είναι γείτονας ο άνθρωπος και έχει ταβερνείο στη Χασιά.
Που κόπηκα ρε πλέζουρ;;; :think:

Επισκέπτης
Εγώ έχω βρει στάνταρ στέκι και έχω και έξτρα περιποίηση...Είναι γείτονας ο άνθρωπος και έχει ταβερνείο στη Χασιά.
Που κόπηκα ρε πλέζουρ;;; :think:
τι εξτρα περιποιηση???γαμας & την γυναικα του μετα το φαγητο??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κοπηκες στην καταστρωση δολοφονικων σχεδιων & σε δυο δαχτυλα του αριστερου σου ποδιου οταν εφτιαχνες τα βαρελοτα του πασχα..

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Κατσε καλά γιατί είμαι στην ομάδα των ρουφιάνων των πρακτόρων... Δίνω λογαριασμό μόνο στο ΜΕΓΑΛΟ!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom