alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
7 !!!Τι ωρα παιζουμε?
7 !!!Τι ωρα παιζουμε?
τι γελιο ρε..δεν ντρεπεσαι???εδω μιλαμε οτι στις 12 θα κρατηθει ενος λεπτου σιγη & ισως κυρηχθει τριημερο πενθος για το site ..α πα πα..τελικα εισαι πολυ αχρειος λεμε..χαχαχα ΠΟΛΥ Γελιο Αδελφε!!!
καλημερα μεταξεταστεε πρακτορα..χαλλλλλλλλλλλαρα 2 χοιρινες..Καλημέρα κωλόγαβροι, πως πήγε η κοκορετσιάδα χθες;
Καλημερα εγω παντως εχθες δεν πηγα πουθενα τελευταια φορα που πηγα σε ταβερνα τετοια μερα περασαν 2 ωρες μεχρι να φαω δεν γαμιεται καθε μερα στης ταβερνες ειμαστε ας κατσουμε και μια μερα σπιτια μας.Καλημέρα κωλόγαβροι, πως πήγε η κοκορετσιάδα χθες;
Αφου ειπαμε ειμαι Κωλαρχιδο!!!!τι γελιο ρε..δεν ντρεπεσαι???εδω μιλαμε οτι στις 12 θα κρατηθει ενος λεπτου σιγη & ισως κυρηχθει τριημερο πενθος για το site ..α πα πα..τελικα εισαι πολυ αχρειος λεμε..
Εννοειται οι Ταβερνες ειναι ΜΕγαλη Ταλαιπωρια αυτη τη Μερα!!!!Καλημερα εγω παντως εχθες δεν πηγα πουθενα τελευταια φορα που πηγα σε ταβερνα τετοια μερα περασαν 2 ωρες μεχρι να φαω δεν γαμιεται καθε μερα στης ταβερνες ειμαστε ας κατσουμε και μια μερα σπιτια μας.
Το εριξα στην μουσικη εχθες το βραδυ.
Ποια ειναι η κοκο?Αφου ειπαμε ειμαι Κωλαρχιδο!!!!
Ενος λεπτου σιγη για την Κοκο στις 12!!!!!
εξυπακουεται οτι απαγορευεται να φας εξω τετοιες ημερες-νυχτες..εγω εψησα στον κηπο..μπριζολες,κολοκυθακια & πατατες στην χοβολη..τζαμαικα περασα..Καλημερα εγω παντως εχθες δεν πηγα πουθενα τελευταια φορα που πηγα σε ταβερνα τετοια μερα περασαν 2 ωρες μεχρι να φαω δεν γαμιεται καθε μερα στης ταβερνες ειμαστε ας κατσουμε και μια μερα σπιτια μας.
Το εριξα στην μουσικη εχθες το βραδυ.
η Κολητη της Κικης!!!!Ποια ειναι η κοκο?
Στο Πρακτορηλικι!!!!!Εγώ έχω βρει στάνταρ στέκι και έχω και έξτρα περιποίηση...Είναι γείτονας ο άνθρωπος και έχει ταβερνείο στη Χασιά.
Που κόπηκα ρε πλέζουρ;;;
τι εξτρα περιποιηση???γαμας & την γυναικα του μετα το φαγητο???Εγώ έχω βρει στάνταρ στέκι και έχω και έξτρα περιποίηση...Είναι γείτονας ο άνθρωπος και έχει ταβερνείο στη Χασιά.
Που κόπηκα ρε πλέζουρ;;;
ναι αλλα να εισαι κοσμιος γιατι εχουμε 3ημερο πενθος..Τελειωσε η σιγη να βγω???
Ενταξει Πρακτορα!!!!ναι αλλα να εισαι κοσμιος γιατι εχουμε 3ημερο πενθος..