doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σορρυ η βαλεντινα με τον ταρατσα ηθελα να πωΤαρατσομάκια ρε!
σιγα μην τσακωθω μαζι σου εισαι 2μετρα και 100κιλα εμαθα και δεν εχω τρελαθει ακομη
σορρυ η βαλεντινα με τον ταρατσα ηθελα να πωΤαρατσομάκια ρε!
2.02 και 118 κιλά για την ακρίβεια!σορρυ η βαλεντινα με τον ταρατσα ηθελα να πω
σιγα μην τσακωθω μαζι σου εισαι 2μετρα και 100κιλα εμαθα και δεν εχω τρελαθει ακομη
ρε μην πεταγεσαι σαν κλανια, στον αλλο μιλησα , η εισαι κλωνος του δωρητη_κωλοτρυπίδας?Τι θελεις ρε οπαδε της ομαδας του αισχους Ψιλη κουβεντα???
Το κωλοτρυπιδι σου βρωμαει ακομα απο τα 4 παστελια,μη μιλας και δεν σε παιρνει Τεσειρο της ΦΑΠΑΣρε μην πεταγεσαι σαν κλανια, στον αλλο μιλησα , η εισαι κλωνος του δωρητη_κωλοτρυπίδας?
Πρωταθλητες της παραγκας, θα σας ξεβρακωνουμε συνεχεια
α εισαι φαγανο και εσυ2.02 και 118 κιλά για την ακρίβεια!
Με κυνηγούσαν κάποιοι για να τσικνίσουν σήμερα αλλά τους ξέφυγα!
οντως μας ξεβρακωνετε συνεχεια και μας εχετε τρελανει απο την πιπαρε μην πεταγεσαι σαν κλανια, στον αλλο μιλησα , η εισαι κλωνος του δωρητη_κωλοτρυπίδας?
ρε πσολαρα με το καβλι των 7,8cm εμεις σας εχουμε ρίξει τεσσαρες στο πρωταθλημα , οχι στο κυπελλακι, αλλα και στο κυπελλακι εχετε φαει 4 ψωλες μεσα στο καραισκακη τοτε, που λεγατε οτι ητανε στημενοΤο κωλοτρυπιδι σου βρωμαει ακομα απο τα 4 παστελια,μη μιλας και δεν σε παιρνει Τεσειρο της ΦΑΠΑΣ
Καλά αύριο γιατί έχω μιά δουλειά με την valentinaισως να εχω ελπιδες ,ναι ρε μαλωνω
Το συνεχεια μου αρεσε.ρε μην πεταγεσαι σαν κλανια, στον αλλο μιλησα , η εισαι κλωνος του δωρητη_κωλοτρυπίδας?
Για το καυλι μου μη μιλας γιατι αν το φας θα χρειαζεσαι τραχειοσωληνα για να αναρρωσεις μετα βλακα,οσο για τα ματσακια σου με 1-0 τα κερδιζεις φετος και εχεις μαζεψει πολλα παστελια τα τελευταια χρονια.ρε πσολαρα με το καβλι των 7,8cm εμεις σας εχουμε ρίξει τεσσαρες στο πρωταθλημα , οχι στο κυπελλακι, αλλα και στο κυπελλακι εχετε φαει 4 ψωλες μεσα στο καραισκακη τοτε, που λεγατε οτι ητανε στημενο
ολα οκευ με την παραγκα για φετος?
σε καθε ματς κερδιζετε πεναλτυ
Ρε αμπαλο καφρονι αυτα σου εχουν μεινει απο τους αγωνες που εχεις φαει πουτσα?Μηπως σε εχει πιασει κατι με το Τσαμπιονς Λιγκ φετος?Ειχατε βγαλει μια γλωσσα ΝΑ αλλα στον κωλο σας την βαζετε παλι καναπεδατοι που ουτε ΟΥΕΦΑ,ουτε Κυπελλο Ελλαδος συνεχιζετεαντζα κερατα , αντζα κερατα...αλλη φωτο δεν εχεις ρε δωρητη_κωλοτρυπιδας?
1.την φωτο με το κυριακο που πλακωνει στα μπουκετα τον τζιοβανι την εχεις?
2. Την φωτο με τις κωλοτουμπες του καστιγιο μεσα στο καραισκακη απο σπρωξιμο του κυριακου την εχεις?
παρεαλλη φωτο δεν εχεις ρε δωρητη?
ποσο ασχετος εισαι?μαλακια ειπες ψαξε λιγο τα στατιστικα πριν μιλησειςολα οκευ με την παραγκα για φετος?
σε καθε ματς κερδιζετε πεναλτυ
πουτσοκεφαλος εισαιΓια το καυλι μου μη μιλας γιατι αν το φας θα χρειαζεσαι τραχειοσωληνα για να αναρρωσεις μετα βλακα,οσο για τα ματσακια σου με 1-0 τα κερδιζεις φετος και εχεις μαζεψει πολλα παστελια τα τελευταια χρονια.
Κρατηστε το σωφερ και κλαφτειτε μετα ρε γελοια τσατσονια
Και εχω μπει στον κωλο σου απειρες φορες χωρις να το παρεις χαμπαρι πισωγλεντηπουτσοκεφαλος εισαι
Μην σου πω οτι θα μας κλασης και τα αρχιδια.δωρητη_κωλοτρυπιδας εισαι και ΑΝΤΖΑΣ εισαι και ΚΕΡΑΤΑΣ,
συνεπαγεται ...> εισαι κερατας στο τετραγωνο
να σου δωσω ενα ταληρακι να σου σκισω την ροδελα?
Παω να ακουσω γκοντζο το τσιρακι του καρκινογιαννη τωρα.....
αρουραιοι, θα σας ξεβρακωσω αυριο παλι