Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 468 άτομα (0 μέλη και 468 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
καλα μας λενε μπεκρηδες και πρεζακηδες.μηπως εβλεπες ονειρο χθες? :think:τραβα στην βαλεντινα αν εχεις καυλες
επισης να πω δημοσιως οτι μου προτεινες στο τελος του αγωνα να περιμενουμε τις κωλογριες για πεσιμο
οξω ρε χουλιγκαν
Ρε κρυφό-χούλιγκαν pleasure αυτά δεν τα λές μπαγλαμά ε ?? :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Καλημερα Κατασκοποι - δολοφονοι- Πρεζακιδες- Χασιληδες - Αλκοολικοι - "Μελη" - Υπαλληλοι - Ρουφιανοι- Καφροι- Παλιοχαρακτηρες κ.τ.λ.

Καλημερα Οπαδοι του Θρυλου Του Ελληνικου Αθλητισμου!!!
Η κινηση μας χαλασε το Ραντεβουδακι εχθες!!!
(Προφανως ηταν ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ οι χανουμοι εχθες στον Κατακιτρινο Πειραια που δεν χωραγαμε εμεις!!!)

Ολοι Ηρθαν Γηπεδο !!!
Ολοι Συναντηθηκαν με Ολους !!!
Αλλα οχι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
Μονο εμεις μπορουμε να το κανουμε Αυτο !!!
Α ξεχασα ο podo ελειπε Λογω δουλειας!!!

ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ 27/02/2008 ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -γριες
1. Βρασιδας Παρων!
2. Doritis  Παρων!
3. Pleasure Παρων!
4. Κοκος    Παρων!
5. Chris    Παρων!
6. Podo     Δικαιολογημενος Απων!
ξεχασες και τον τυφεα ο οποιος μαλλον ηταν απων

Επισκέπτης
επισης να πω δημοσιως οτι μου προτεινες στο τελος του αγωνα να περιμενουμε τις κωλογριες για πεσιμο
οξω ρε χουλιγκαν
προσεχε λεμε γιατι εχω φωτο & dvd που φαινεσαι την ωρα που γαμας κατι παπιες..προσεχεεεεεεεεεε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
περσονα ασχετα αν με καποια που γραφεις διαφωνω,παρ'ολα αυτα δεν προκαλεις ποτε και παντα μιλας με μυαλο και καρδια
προσωπικα χαιρομαι που συμμετεχεις στο θρεντ του ολυμπιακου και γενικα στο σαιτ
Αγαπητέ ευχαριστώ και να ξέρεις πάντα ένα.
Δεν είμαι ρουφιάνος κανενός.
Δε φοβάμαι να πω την άποψή μου. Δεν λέω ναι σε κάτι που θεωρώ λάθος επειδή ακολουθεί τη γραμμή του κόμματος, της ομάδας, της παρέας. Πάντα ψάχνω να βρω τι γίνεται πίσω απ το προφανές και πάντα θα δηλώνω την αλήθεια ακόμα και αν αυτή με πληγώνει. Δε γουστάρω να με παπαριάζει κανένας και έχω μάθει να σέβομαι την κρίση αυτών που την τεκμηριώνουν. Θλίβομαι πολλές φορές εδώ μέσα γιατί πολλοί που δεν έχουν διαβάσει επισταμένα αυτά που γράφω με θεωρούν γαύρο, λες και όταν βλέπεις την αλήθεια πρέπει απαραίτητα να κάνεις τον τυφλό. Κάποια φορά είχαμε μια διαφωνία με ένα βάζελο γιατί ισχυριζόταν ότι οι γαύροι είναι οι χειρότεροι.... Η απάντησή μου ήταν και είναι η ίδια. Οι γαύροι είναι όπως όλοι οι άλλοι, απλά επειδή είναι περισσότεροι έχουν και περισσότερους μαλάκες. Αρα δε μετράει η ποσότητα αλλά το ποσοστό. Και το ποσοστό σε όλες τις ομάδες είναι πάνω κάτω ίδιο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εν το μεταξύ οι μπάτσοι της Θεσσαλονίκης πολύ προκλητικοί...Στο ημίχρονο κάποιοι που έκαιγαν μπάφους στο πέταλο ξεράθηκε το στόμα τους και πήγαν να ψάξουν για νερό & οι μπάτσοι άρχισαν τις κλωτσιές-γκλοπιές και φώναζαν <<Ουστ βρωμό Αθηναίοι που θέλετε και νερό να ψοφίσετε αλβάνοι...>>

Και μετά αφού οι μπαφιάρηδες τις τρώγανε μη ξέρωντας από την ντάγκλα τι τους γίνεται κατέβηκαν χώθηκαν οι περισσότερο νυμφάλιοι Καλλιθεώτες (Misfits) και τις Καλλίπολις και άρχησε το νταβαντούρι.. :headbang:
κρυβε λογια,μεσα ημουν τοτε και τα διαψευδω ολα :rockon:
ρε μαγκες βλεπω ατρομητο και παιζει ενα τραγουδι του πανουση που κατι λεει για ατρομητο,τι γινεται?? :think:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πολλά ποστ απο χτες και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα, αλλα δεν αντέχω και κατι κουρκούτια μυαλά που γραφουν εδω μέσα! έλεος ρε πούστη μου

1) ξεχάστε για λίγο την λαυρίου, αν είχαμε μόνο περιστατικό λούτσας και οι δράστες ήταν απο σύνδεσμο παναθηναικού της ραφήνας, (όπως και είναι) τι θα λέγαμε σήμερα? τυχαίο? ή θα σκούζατε όπως κάνετε και τώρα?
2) γιατί μέγα ζήτημα οτι δράστες λαυρίου πρώην υπάλληλοι της ΠΑΕ ενώ δεν τρέχει τίποτα που οι άλλοι οργανωμένοι βάζελοι?
3) κανείς μας δεν ήταν μπροστά αλλά οτι οι μπάτσοι είπαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών τι πάει να πει? είναι σίγουρο? όσο εύκολα κολλάνε κατηγορία "αντίσταση κατά της αρχής" έτσι εύκολα βαφτίζουν ενα έγκλημα "ξεκαθάρισμα"
να θυμίσω τον γνωστό κοντό ψυχάκια ταρίφα που θέρισε κάμποσους? ενα απο αυτούς που έζησε ήταν ενας πιτσιρικάς, τώρα νομίζω ανάπηρος! όταν έκανε καταγγελία τι λέτε να είπαν οι ρανταπλάν? ξεκαθάρισμα!  :jerking: αντί να βρούνε τον ταρίφα ανέκριναν τον μικρό μήπως είναι "έμπορος λευκού θανάτου" και τα χαλάσανε στην μοιρασιά. τόσο μαλακία τους έδερνε.
και τέλος, είτε έγινε ραντεβού για μανούρα (λαυρίου), είτε πράγματι υπήρχαν προηγούμενα και με αφορμή την 4αρα πήγαν να καθαρίσουν τον άλλον (λούτσα) φόνος και τα δύο. και στις δύο περιπτώσεις τα μαχαίρια δεν τα είχαν να καθαρίζουν τα νύχια τους!
οπότε κόφτε τις μαλακίες περι εξισώσεων των 2 εγκλημάτων.
τόσο καιρό εκμεταλευόσασταν τον φόνο για οπαδικό συμφέρον, μετά την Λούτσα σας χάλασε η μανέστρα και αρχίσατε τις κωλοτούμπες και την θεωρία

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Επισκέπτης
Ρε κρυφό-χούλιγκαν pleasure αυτά δεν τα λές μπαγλαμά ε ?? :2funny: :2funny:
ο καθενας με τα βιτσια του ρε..γουσταρω μιλφειγ..τι να κανω???ειδα γριες & θολωσε το ματι μου αλλα οπως εγραψα πριν με εξυπηρετησε ο ρουφιανος..προσεχε αμα συναντηθειτε γιατι την πεφτει αμεσως..ρωτα & τον βραγιδα που τον πηρε παρτυ πριν τον αγωνα μαζι με τον βρασιδα..αχορταγος λεμε ο ρουφηχτης σπερματος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αν δεν σκασει μυτη ο ιδιος ο αραβας & οσο εμφανιζονται μαζι με τον οποιοδηποτε υποψηφιο οι φαρμακοτριφτες θεοι των κοντορεβυθουληδων δεν πουλαει λεμε & εσυ χτυπα οσο θελεις την σουφριτσα σου στο πατωμα Η πανω στο καυλι του υπουργου & του dikky..
αλήθεια που έχουν αξαφανιστεί αυτές οι γαυροφώλες;

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
κρυβε λογια,μεσα ημουν τοτε και τα διαψευδω ολα :rockon:
Τι λες ρε μήπως έκαιγες και εσύ τίποτα και δεν θυμάσε ?? :dancing:
Προσοχή γιατί θα ανεβάσω κι άλλο βίντεο που έχω στο κινητό μου και θα διαψευστείς... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :headbang2:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι λες ρε μήπως έκαιγες και εσύ τίποτα και δεν θυμάσε ?? :dancing:
Προσοχή γιατί θα ανεβάσω κι άλλο βίντεο που έχω στο κινητό μου και θα διαψευστείς... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :headbang2:
κρυβε λογια και φωτο λεμε :uglystupid: :headbang:ημουν μεσα

Επισκέπτης
φιλε κηφηνα εσυ που εισαι & παλιος εδω ξερεις γιατι γραφουν ολες αυτες τις αηδιες..μην δινεις σημασια..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο καθενας με τα βιτσια του ρε..γουσταρω μιλφειγ..τι να κανω???ειδα γριες & θολωσε το ματι μου αλλα οπως εγραψα πριν με εξυπηρετησε ο ρουφιανος..προσεχε αμα συναντηθειτε γιατι την πεφτει αμεσως..ρωτα & τον βραγιδα που τον πηρε παρτυ πριν τον αγωνα μαζι με τον βρασιδα..αχορταγος λεμε ο ρουφηχτης σπερματος..
καλα λενε τα παιδια που αδικησα πριν(φωφη και φεθρυ)δεν μπορεις να μιλησεις ολο αισχρολογιες
το σαββατο θα σε περιποιηθω :piss: :piss: :hammer: :hammer:
να εχεις και χαρτομαντηλα μαζι σου να σκουπιστεις πιτσιρικα :2funny:

Επισκέπτης
καλα λενε τα παιδια που αδικησα πριν(φωφη και φεθρυ)δεν μπορεις να μιλησεις ολο αισχρολογιες
το σαββατο θα σε περιποιηθω :piss: :piss: :hammer: :hammer:
να εχεις και χαρτομαντηλα μαζι σου να σκουπιστεις πιτσιρικα :2funny:
ρεεεεεεεεεεεε..μαλλι μπαμπακι,ψωλη φαρμακι λεμε..για δειξε τον πρεποντα σεβασμο μην φωναξω την φαλαινα & την miss κωλοτρυπιδερ να σε σκισουν..

Επισκέπτης
κυριοι & κυριες την κανω για αναμα θρακας..με περιμενουν οι τοξινες & τα τριγλυκεριδια..καλη τσικνα σε ολους-ολες..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ρεεεεεεεεεεεε..μαλλι μπαμπακι,ψωλη φαρμακι λεμε..για δειξε τον πρεποντα σεβασμο μην φωναξω την φαλαινα & την miss κωλοτρυπιδερ να σε σκισουν..
ασε η φαλαινα αυτοκτονησε μετα την πουτσα απο τα κιλτwww.imageshack.gr/view.php?file=8ygljmcihtdkui6wcert.jpg] [/URL]
βγαινει κατα τις 2 και μετα σαν φαντασμα :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής, συν 80 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μετά το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Η υπόθεση του Πορτογάλου μέσου αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί στις 6 Μαρτίου.

Τα 80 ευρώ να τα δώσω εγώ Μ@@@@@κες της επιτροπής.
:jerking: :jerking: :jerking:

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
κυριοι & κυριες την κανω για αναμα θρακας..με περιμενουν οι τοξινες & τα τριγλυκεριδια..καλη τσικνα σε ολους-ολες..
Ετοιμάζομε και εγώ για Χασιά ... Να το κανονίσουμε μια μέρα να παμε όλοι μαζί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom