πολλά ποστ απο χτες και δεν έχω χρόνο να τα διαβάσω όλα, αλλα δεν αντέχω και κατι κουρκούτια μυαλά που γραφουν εδω μέσα! έλεος ρε πούστη μου
1) ξεχάστε για λίγο την λαυρίου, αν είχαμε μόνο περιστατικό λούτσας και οι δράστες ήταν απο σύνδεσμο παναθηναικού της ραφήνας, (όπως και είναι) τι θα λέγαμε σήμερα? τυχαίο? ή θα σκούζατε όπως κάνετε και τώρα?
2) γιατί μέγα ζήτημα οτι δράστες λαυρίου πρώην υπάλληλοι της ΠΑΕ ενώ δεν τρέχει τίποτα που οι άλλοι οργανωμένοι βάζελοι?
3) κανείς μας δεν ήταν μπροστά αλλά οτι οι μπάτσοι είπαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών τι πάει να πει? είναι σίγουρο? όσο εύκολα κολλάνε κατηγορία "αντίσταση κατά της αρχής" έτσι εύκολα βαφτίζουν ενα έγκλημα "ξεκαθάρισμα"
να θυμίσω τον γνωστό κοντό ψυχάκια ταρίφα που θέρισε κάμποσους? ενα απο αυτούς που έζησε ήταν ενας πιτσιρικάς, τώρα νομίζω ανάπηρος! όταν έκανε καταγγελία τι λέτε να είπαν οι ρανταπλάν? ξεκαθάρισμα!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
αντί να βρούνε τον ταρίφα ανέκριναν τον μικρό μήπως είναι "έμπορος λευκού θανάτου" και τα χαλάσανε στην μοιρασιά. τόσο μαλακία τους έδερνε.
και τέλος, είτε έγινε ραντεβού για μανούρα (λαυρίου), είτε πράγματι υπήρχαν προηγούμενα και με αφορμή την 4αρα πήγαν να καθαρίσουν τον άλλον (λούτσα) φόνος και τα δύο. και στις δύο περιπτώσεις τα μαχαίρια δεν τα είχαν να καθαρίζουν τα νύχια τους!
οπότε κόφτε τις μαλακίες περι εξισώσεων των 2 εγκλημάτων.
τόσο καιρό εκμεταλευόσασταν τον φόνο για οπαδικό συμφέρον, μετά την Λούτσα σας χάλασε η μανέστρα και αρχίσατε τις κωλοτούμπες και την θεωρία