Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
και εγω να συμπληρωσω στα γραφομενα του ρουφιανου δωρητη,πως το μοναδικο αλλοθρησκο μελος που εχει αρχιδια & τεκμηριωμενη-μεστη αποψη ειναι ο πελοποννησιος ο οποιος εχει τον απολυτο σεβασμο μου..ο περσονας επεται αλλα πρεπει να φαει πολλα καρβελια ακομη για να φτασει τον πελοποννησιο..επισης ο kalis ειναι αψογος με οσο το δυνατον αντικειμενικοτητα μπορει να του αφηνει-επιτρεπει ο προφανης πατριωτισμος του & ο εξ αυτου προερχομενος μεγαλοιδεατισμος του περι μεγαλης ελλαδας & χαμενων πατριδων..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
ακομη χειροτερα γιατι μπορει να ερθεις κλαιγοντας γιατι δεν σε συνοδεψαν μεχρι τα γιαννιτσα..
Τι λες ρε τρελάθηκες και προπερσι στο Κωλόγρια-Ολυμπιακός πήγα στο 0-1 και μόλις ήμασταν μέσα στο γήπεδο επειδή περιμέναμε μέχρι να φύγουν τα ζώα του Ηρακλή αυτοί ήταν έξω και σπάγανε τα λεοφορεία μας και μόλις βγήκαμε τους τρέχαμε σαν τρελούς και μας κυνηγούσαν και κάτι ψευτομπάτσοι από πίσω για να μας βάλουν στα λεοφορεία...
Δεν μασάμε & πάμε ποδαράτοι πάντα... :headbang2:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και εγω να συμπληρωσω στα γραφομενα του ρουφιανου δωρητη,πως το μοναδικο αλλοθρησκο μελος που εχει αρχιδια & τεκμηριωμενη-μεστη αποψη ειναι ο πελοποννησιος ο οποιος εχει τον απολυτο σεβασμο μου..ο περσονας επεται αλλα πρεπει να φαει πολλα καρβελια ακομη για να φτασει τον πελοποννησιο..επισης ο kalis ειναι αψογος με οσο το δυνατον αντικειμενικοτητα μπορει να του αφηνει-επιτρεπει ο προφανης πατριωτισμος του & ο εξ αυτου προερχομενος μεγαλοιδεατισμος του περι μεγαλης ελλαδας & χαμενων πατριδων..
συμφωνω για πελοποννησιο,ρουφιανε και ψευτη υπαλληλε επινες μονος σου μπυρες χθες εγω ημουν σπιτακι μου,σιγα μην κανω παρεα με εσενα τον καφρο που δεν μπορει να μιλησει με επιχειρηματα και ολο για χυσιματα μιλαει
οξω ρεεεεεεεε

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τι λες ρε τρελάθηκες και προπερσι στο Κωλόγρια-Ολυμπιακός πήγα στο 0-1 και μόλις ήμασταν μέσα στο γήπεδο επειδή περιμέναμε μέχρι να φύγουν τα ζώα του Ηρακλή αυτοί ήταν έξω και σπάγανε τα λεοφορεία μας και μόλις βγήκαμε τους τρέχαμε σαν τρελούς και μας κυνηγούσαν και κάτι ψευτομπάτσοι από πίσω για να μας βάλουν στα λεοφορεία...
:thumbsup:μπραβο ρε μαγκα,αν βρεθεις αθηνα στειλε πμ να βρεθουμε γηπεδο :rockon:

Επισκέπτης
με την βροχη,που σηκωσαμε την κουπα???καλος επιστημονας εισαι & εσυ..μονο προσεχε οταν θα ερθουν οι μπατσοι που θα φερει η παπια να μας συλλαβουν μην τα αλλαζεις παλιοχουλιγκανε..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
:thumbsup:μπραβο ρε μαγκα,αν βρεθεις αθηνα στειλε πμ να βρεθουμε γηπεδο :rockon:
Οπωσδήποτε να κανονίσουμε να γίνει της πουτάνας...Αν και δεν το βλέπω να έρχομαι πρίν το καλοκαίρι δυστυχώς :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Next Seasson  :headbang2:  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι ρε.& οι κλαψομουνηδες θα παρουν πρωταθλημα..α ρε νικολουλη που ψαχνεις την αληθεια στο bourdela.com ..εσυ πουλας το μαγαζι σου γιατι ετσι γουσταρει ο ανταγωνιστης σου???δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι ειναι θεμα πρεστιζ πανω απ' ολα???δεν πουλανε ρε σε παρακατιανους..γιατι οι μεχρι στιγμης ενδιαφερομενοι ειναι παρακατιανοι μπροστα τους..αν βρεθει κανας αχμετωφ-αλλος ρωσος που θελει να ξεπλυνει χρημα μπορει & να το δωσουν το μαγαζακι..αν οχι θα το κρατησουν μεχρι την δευτερα παρουσια..ξυπναααααααααααα..
και που είδες ρε πλέζουρα στα γραφόμενά μου ότι το μαγαζί θα το πάρει ο γιαννακό; Τον Αστέρα τρίπολης ποιός τον έχει; Απλά περιμένει κάποιος μάγκας αράβακλας πιστεύω την ευκαιρία... Για να μην προχωρήσω χωρίς να είμαι σίγουρος και να πω πού βρήκε ο βγενό τα 40 μύρια... ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
συμφωνω για πελοποννησιο,ρουφιανε και ψευτη υπαλληλε επινες μονος σου μπυρες χθες εγω ημουν σπιτακι μου,σιγα μην κανω παρεα με εσενα τον καφρο που δεν μπορει να μιλησει με επιχειρηματα και ολο για χυσιματα μιλαει
οξω ρεεεεεεεε
ειπα μωρη καριολα να μην πω για το τσιμπουκακι που μου πηρες στο παρκινγκ αλλα τα θελει ο κωλος σου..το σαββατο κανονισε να εχεις πλυνει την σουφρα σου να σου βαλω & λιγο δαχτυλακι γιατι ως γνωστον δεν γαμαω στρακια..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Γυρισα Σπιτι και μου λειψατε ρε μουνια!!!

Αντε γαμηθητε ρε Υπαλληλοι.....

Μελη ε Μελη ......

Επισκέπτης
και που είδες ρε πλέζουρα στα γραφόμενά μου ότι το μαγαζί θα το πάρει ο γιαννακό; Τον Αστέρα τρίπολης ποιός τον έχει; Απλά περιμένει κάποιος μάγκας αράβακλας πιστεύω την ευκαιρία... Για να μην προχωρήσω χωρίς να είμαι σίγουρος και να πω πού βρήκε ο βγενό τα 40 μύρια... ;) ;) ;) ;) ;)
αν δεν σκασει μυτη ο ιδιος ο αραβας & οσο εμφανιζονται μαζι με τον οποιοδηποτε υποψηφιο οι φαρμακοτριφτες θεοι των κοντορεβυθουληδων δεν πουλαει λεμε & εσυ χτυπα οσο θελεις την σουφριτσα σου στο πατωμα Η πανω στο καυλι του υπουργου & του dikky..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
με την βροχη,που σηκωσαμε την κουπα???καλος επιστημονας εισαι & εσυ..μονο προσεχε οταν θα ερθουν οι μπατσοι που θα φερει η παπια να μας συλλαβουν μην τα αλλαζεις παλιοχουλιγκανε..

Όχι μωρέ με την βροχή το 1 Οκτωμβρίου 2006 νομίζω πήγα...περίμενε έχω ανεβάσει και βίντεο στο youtube μόλις βάλαμε το γκλόλ...

[youtube=425,350]cPgbANHTNfo[/youtube]  ( Το μόλις μπήκε το γκολ)

[youtube=425,350]Tmf33lzYMCc[/youtube]  (Βρίζανε τους νεκρούς πάλι οι βούλγαροι και κάποιοι πήγαν και καλά να σκοτώσουν τους μπάτσους και μετά να περάσουνε την νεκρή ζώνη και μετά να σκοτώσουνε και τους ηρακληδείς.... παπάρια μέντολες...)

Επισκέπτης
βρηκε ο γυφτος την γενια του & αγαλιασε η καρδια του..ναι ρε..μη τυχον & δεν γνωριστεις με ολους τους εν ελλαδι χουλιγκανους,θα παθεις μητρικα..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μια ζωη ρουφιανοι

Συνημμένα

• 23.jpg
    23.jpg
    22,8 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 0902_giorti_pao05.jpg
    0902_giorti_pao05.jpg
    131,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • sketch2.jpg
    sketch2.jpg
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 23

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειπα μωρη καριολα να μην πω για το τσιμπουκακι που μου πηρες στο παρκινγκ αλλα τα θελει ο κωλος σου..το σαββατο κανονισε να εχεις πλυνει την σουφρα σου να σου βαλω & λιγο δαχτυλακι γιατι ως γνωστον δεν γαμαω στρακια..
καλα μας λενε μπεκρηδες και πρεζακηδες.μηπως εβλεπες ονειρο χθες? :think:τραβα στην βαλεντινα αν εχεις καυλες
επισης να πω δημοσιως οτι μου προτεινες στο τελος του αγωνα να περιμενουμε τις κωλογριες για πεσιμο
οξω ρε χουλιγκαν

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Εν το μεταξύ οι μπάτσοι της Θεσσαλονίκης πολύ προκλητικοί...Στο ημίχρονο κάποιοι που έκαιγαν μπάφους στο πέταλο ξεράθηκε το στόμα τους και πήγαν να ψάξουν για νερό & οι μπάτσοι άρχισαν τις κλωτσιές-γκλοπιές και φώναζαν <<Ουστ βρωμό Αθηναίοι που θέλετε και νερό να ψοφίσετε αλβάνοι...>>

Και μετά αφού οι μπαφιάρηδες τις τρώγανε μη ξέρωντας από την ντάγκλα τι τους γίνεται κατέβηκαν χώθηκαν οι περισσότερο νυμφάλιοι Καλλιθεώτες (Misfits) και τις Καλλίπολις και άρχησε το νταβαντούρι.. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom