Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ρε μαγκες Θα ρωτησω κατι.....

Διαβαζω τα γραπτα του Pleasure και Συμφωνω....

Διαβαζω τα γραπτα του Personna και Συμφωνω....

Εγω δεν παω καλα η κατι αλλο παιζει???
Δεν εχω καταλαβει ΓΙΑΤΙ τσακωνεστε????

Επισκέπτης
Η πλάκα πλάκα και όταν μιλάς σοβαρά θα σου απαντάω σοβαρά.

Ούτε απευθύνθηκα σε σένα είδικά όυτε και πρόκειται να μιλήσω ποτέ σοβαρά μαζί σου.
τρικυμια εν κρανιω..αυτοαναιρεισαι..νευρακια???

στα παπαρια μου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εγω ρε μαγκες Θα ρωτησω κατι.....

Διαβαζω τα γραπτα του Pleasure και Συμφωνω....

Διαβαζω τα γραπτα του Personna και Συμφωνω....

Εγω δεν παω καλα η κατι αλλο παιζει???
Δεν εχω καταλαβει ΓΙΑΤΙ τσακωνεστε????
Εξωθεσμικά παράσιτα.....τα γνωστά  ;) :grin: :cool2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οτι ξερεις-ξερω..σου υπεδειξα ποιους να πας να ρωτησεις..επισης για να μην μας ζαλας τα παπαρια μπορεις να διαβασεις οτι σχετικο εχει γραφτει απο ολες τις πλευρες απο τοτε που εγινε το σκηνικο..εγω καταδικασα εξ αρχης το σκηνικο σε αντιθεση με αλλους που το επικροτησαν & καποιους αλλους που μισοομολογησαν οτι συμμετειχαν & αλλους που ορκιζοντουσαν & ορκιζονται εκδικηση..τα υπολοιπα που γραφεις τα γραφω στα παπαρια μου οπου εξ αρχης σε εχω γραμμενο ετσι & αλλιως..σχετικα δε με την καραμελλιτσα των τσοντοφωτογραφιων,ολοι τις απεχθανεστε μεζι με εμενα που τισ ποσταρω & ολοι τις κοιτατε & τον παιζετε αβερτα-κουβερτα με αυτες..βρεστε λοιπον κανα αλλο επιχειρημα για να με ταπωσετε μιας & αυτο ειναι εντελως φαιδρο,περισσοτερο & απο την παπια δηλαδη..
Δε με ενδιαφέρει να διαβάζω ότι μαλακία βρω... Εδώ μέσα έχω γνωρίσει κάποιους Ολυμπαικούς που από αυτά που γράφουν τους εμπιστεύομαι και περιμένω από αυτούς εάν ξέρουν κάτι παραπάνω να μου το πουν.Τους άλλους τους γράφω στ αρχίδια μου γιατί θεωρώ τις παπαρίες τους ένθε κακείθεν χάσιμο χρόνου....
Εγώ δεν απεχθάνομαι καθόλου τις τσοντοφωτογραφίες σου και μάλιστα έχω τ αρχίδια να το πω δημοσίως (και στο είπα εχθές) "σταμάτα γιατί έχω γίνει πύραυλος". Δεν είναι κακό να βαράς μαλακία. Κακό είναι να βαράς ΜΟΝΟ μαλακία....Σκοπός μου δεν είναι να σε ταπώσω. Εχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα εγώ και ο Χριστόφορος και πεταχτήκατε 2-3 λοιποί και την κάνατε πουτάνα. Μιλάμε για ένα ζήτημα που είναι καλό για όλους να μαθευτεί τι πραγματικά έγινε και για τους μεν και για τους δε και μερικοί ακόμα τσαμπουκαλεύεστε οπαδικώς. ΟΚ δεν συνεχίζω άλλο την συζήτηση γιατί δεν είστε ικανοί να μάθετε την αλήθεια. Γουστάρετε να σας λένε τους μεν πουστηδες δολοφόνους και τους δε κλαψομούνηδες δειλούς στερημένους. ΟΚ συνεχίστε. Εγώ δε θα πάρω.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μιλάμε για ένα ζήτημα που είναι καλό για όλους να μαθευτεί τι πραγματικά έγινε και για τους μεν και για τους δε και μερικοί ακόμα τσαμπουκαλεύεστε οπαδικώς. ΟΚ δεν συνεχίζω άλλο την συζήτηση γιατί δεν είστε ικανοί να μάθετε την αλήθεια. Γουστάρετε να σας λένε τους μεν πουστηδες δολοφόνους και τους δε κλαψομούνηδες δειλούς στερημένους. ΟΚ συνεχίστε. Εγώ δε θα πάρω.
Δεν είναι θέμα ικανότητας να μάθεις την πολύπλευρη αλήθεια.....

Επισκέπτης
Λοιπον επειδη βαριεμαι να διαβαζω 3 σελιδες που γραφτηκαν μεχρι να γυρισω ....
αν το εννοεις το λιγοτερο που δειχνει ειναι αγενεια προς τους συνομιλητες σου..καταλαβαινω οτι παραλληλα ασχολεισαι & με πολυ σοβαροτερα θεματα,ομως κατ εμε δεν παυει να ισχυει το παραπανω..υποτιθεται οτι εκφραζουμε τις αποψεις μας αφου εχουμε διαβασει-καταλαβει τι γραφει ο καθε ποιητης,τι καπνο φουμαρει..αν καποιος για οποιονδηποτε λογο παρακολουθει αποσπασματικα μια συζητηση,τι εικονα μπορει να σχηματισει???πως μπορει να συμμετασχει επικοδομητικα σε μια συζητηση???δεν εισαι ο μονος,ουτε απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα..ευκαιρειας δοθεισης θιγω αυτο το θεμα που για εμενα ειναι βασικο..ξερω οτι θα βρεθουν διαφοροι κακοβουλοι να με κατηγορησουν ακομη & γι' αυτο,ομως δεν με αγγιζουν οι γνωμες τους εκ προοιμιου..

Επισκέπτης
Δε με ενδιαφέρει να διαβάζω ότι μαλακία βρω... Εδώ μέσα έχω γνωρίσει κάποιους Ολυμπαικούς που από αυτά που γράφουν τους εμπιστεύομαι και περιμένω από αυτούς εάν ξέρουν κάτι παραπάνω να μου το πουν.Τους άλλους τους γράφω στ αρχίδια μου γιατί θεωρώ τις παπαρίες τους ένθε κακείθεν χάσιμο χρόνου....
Εγώ δεν απεχθάνομαι καθόλου τις τσοντοφωτογραφίες σου και μάλιστα έχω τ αρχίδια να το πω δημοσίως (και στο είπα εχθές) "σταμάτα γιατί έχω γίνει πύραυλος". Δεν είναι κακό να βαράς μαλακία. Κακό είναι να βαράς ΜΟΝΟ μαλακία....Σκοπός μου δεν είναι να σε ταπώσω. Εχω καλύτερα πράγματα να κάνω. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα εγώ και ο Χριστόφορος και πεταχτήκατε 2-3 λοιποί και την κάνατε πουτάνα. Μιλάμε για ένα ζήτημα που είναι καλό για όλους να μαθευτεί τι πραγματικά έγινε και για τους μεν και για τους δε και μερικοί ακόμα τσαμπουκαλεύεστε οπαδικώς. ΟΚ δεν συνεχίζω άλλο την συζήτηση γιατί δεν είστε ικανοί να μάθετε την αλήθεια. Γουστάρετε να σας λένε τους μεν πουστηδες δολοφόνους και τους δε κλαψομούνηδες δειλούς στερημένους. ΟΚ συνεχίστε. Εγώ δε θα πάρω.
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θελεις να αποκαλεισαι σοβαρος ανθρωπος & ψαχνεις να βρεις την αληθεια εδω μεσα???εχεις πιει κατι???μην γκρεμιζεις την οποια θετικη εικονα ειχαν χτισει καποιοι για τον προσωπικοτητα σου..θα μας τρελλανεις???

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
αν το εννοεις το λιγοτερο που δειχνει ειναι αγενεια προς τους συνομιλητες σου..καταλαβαινω οτι παραλληλα ασχολεισαι & με πολυ σοβαροτερα θεματα,ομως κατ εμε δεν παυει να ισχυει το παραπανω..υποτιθεται οτι εκφραζουμε τις αποψεις μας αφου εχουμε διαβασει-καταλαβει τι γραφει ο καθε ποιητης,τι καπνο φουμαρει..αν καποιος για οποιονδηποτε λογο παρακολουθει αποσπασματικα μια συζητηση,τι εικονα μπορει να σχηματισει???πως μπορει να συμμετασχει επικοδομητικα σε μια συζητηση???δεν εισαι ο μονος,ουτε απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα..ευκαιρειας δοθεισης θιγω αυτο το θεμα που για εμενα ειναι βασικο..ξερω οτι θα βρεθουν διαφοροι κακοβουλοι να με κατηγορησουν ακομη & γι' αυτο,ομως δεν με αγγιζουν οι γνωμες τους εκ προοιμιου..
ρε μαλακα μου βαζεις χερι????

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ποδι σου βαζω γιατι λειπει ο ποδο & σου ελειψε απ' οτι βλεπω..ξαναδιαβασε τι γραφω & αμα θες ξαναρωτα..ρε μαλακα..
!!!!!!!
χαχαχαχαχα!!!!
Το ηξερα οτι αυτο θα απανταγες!!!!!
ΕΤσι γουσταρω ΠΟΔΙ!!!!!!!
χαχαχα αντε ρε νουμερο!!!

Παρεξηγηθηκες που σε ειπα Μαλακα?????
(Τσιμπα ενα Αρχιδι)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θελεις να αποκαλεισαι σοβαρος ανθρωπος & ψαχνεις να βρεις την αληθεια εδω μεσα???εχεις πιει κατι???μην γκρεμιζεις την οποια θετικη εικονα ειχαν χτισει καποιοι για τον προσωπικοτητα σου..θα μας τρελλανεις???
Την αλήθεια μάγκα πολλές φορές τη βρίσκεις στα πιο απίθανα σημεία... Ο λαός λέει από τρελλό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.... Εάν μάλιστα περίμενα να μάθω την αλήθεια από τον Πρωταθλητή, το Ντέρμπυ, το μέγκα, τον αντέννα, τον γκότζο και τον τσουκαλά γάμα τα με μεγάλα γράμματα. Και ναι εδώ μέσα έχω μάθει πολλές αλήθειες και έχω γνωρίσει νικ νέιμς με πολύ σοβαρότερη γραφή από τον κάθε μαλάκα πληρωμένο δημοσιογράφο. Η τρέλλα του καθενός είναι δικό του θέμα. Μπορεί να σε βρίζω αλλά τουλάχιστον ξέρω πάνω κάτω τι περιμένω από σένα. Σου λέω ξανά: Στο ίντερνετ βρίσκεις πιο εύκολα την αλήθεια... Γι αυτό πάνε να το φιμώσουν.

Υ.Γ. Εάν θέλω να μάθω τι έγινε στη Λαυρίου, δε θα ρωτήσω ούτε τους μπάτσους ούτε τους συγγενείς του πεθαμένου, ούτε του δολοφόνους, ούτε τη Θύρα 7 ούτε τη 13 ούτε κανέναν μαλάκα πωρωμένο. εάν εσύ την ξέρεις και δεν θέλεις να την πεις μαγκιά σου. Εμάς που θέλουμε να την μάθουμε άσε μας να προσπαθούμε με ότι μέσα και τρόπους έχουμε. 

Επισκέπτης
!!!!!!!
χαχαχαχαχα!!!!
Το ηξερα οτι αυτο θα απανταγες!!!!!
ΕΤσι γουσταρω ΠΟΔΙ!!!!!!!
χαχαχα αντε ρε νουμερο!!!

Παρεξηγηθηκες που σε ειπα Μαλακα?????
(Τσιμπα ενα Αρχιδι)
δεν καταλαβα..εσυ δηλαδη το παιζεις ξεψαρωτος???δεν με φοβασαι οπως οι υπολοιποι???

περα απο την πλακα,εννοω οτι εγραψα & ναι εισαι αναγωγος που "βαριεσαι" να διαβασεις τι εχει γραφτει στο θρεντ..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν καταλαβα..εσυ δηλαδη το παιζεις ξεψαρωτος???δεν με φοβασαι οπως οι υπολοιποι???

περα απο την πλακα,εννοω οτι εγραψα & ναι εισαι αναγωγος που "βαριεσαι" να διαβασεις τι εχει γραφτει στο θρεντ..
Σε φοβαμαι ΑΡΧΙ-πρακτορα!!!!
τρρρρρρρρεμω .....

Εχεις δικιο γι αυτο που ειπες!!!(χωρις πλακα)

Επισκέπτης
Την αλήθεια μάγκα πολλές φορές τη βρίσκεις στα πιο απίθανα σημεία... Ο λαός λέει από τρελλό κι από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια.... Εάν μάλιστα περίμενα να μάθω την αλήθεια από τον Πρωταθλητή, το Ντέρμπυ, το μέγκα, τον αντέννα, τον γκότζο και τον τσουκαλά γάμα τα με μεγάλα γράμματα. Και ναι εδώ μέσα έχω μάθει πολλές αλήθειες και έχω γνωρίσει νικ νέιμς με πολύ σοβαρότερη γραφή από τον κάθε μαλάκα πληρωμένο δημοσιογράφο. Η τρέλλα του καθενός είναι δικό του θέμα. Μπορεί να σε βρίζω αλλά τουλάχιστον ξέρω πάνω κάτω τι περιμένω από σένα. Σου λέω ξανά: Στο ίντερνετ βρίσκεις πιο εύκολα την αλήθεια... Γι αυτό πάνε να το φιμώσουν.

Υ.Γ. Εάν θέλω να μάθω τι έγινε στη Λαυρίου, δε θα ρωτήσω ούτε τους μπάτσους ούτε τους συγγενείς του πεθαμένου, ούτε του δολοφόνους, ούτε τη Θύρα 7 ούτε τη 13 ούτε κανέναν μαλάκα πωρωμένο. εάν εσύ την ξέρεις και δεν θέλεις να την πεις μαγκιά σου. Εμάς που θέλουμε να την μάθουμε άσε μας να προσπαθούμε με ότι μέσα και τρόπους έχουμε.   
σε ειχα για ποιο εξυπνο..οσο για την αληθεια μην με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι..οτι ξερεις-ξερω..απο οσες πηγες ενημερωνεσαι-ενημερωνομαι κι' εγω..ποτε δεν ανακατευτηκα σε βιαιες "αναμετρησεις" με "αθλητικο" υποβαθρο για πολυ απλα ανω θρωσκω απο πολυ μικρος & οτι βιαιοτητα ειχα μεσα μου την εκτονωσα εκει που επρεπε,στους μπατσους δηλαδη & σε καθε αλλο πουστη-τσιρακι-ρουφιανο..ευτυχως δεν μου εκατσε & καποια περιπτωση αυτοαμυνας μεχρι σημερα σε οποιο γηπεδο & αν πηγα..η μονη περιπτωση που υπαρχει ειναι αυτη της αυτοαμυνας..εκει θα αλλαξουν τα πραγματα & οτι βρεξει ας κατεβασει..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον θα κοψετε τωρα την Μαλακια και οι δυο να βριζεστε?
αφου ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κανατε κουβεντα ΜΙΑ ΧΑΡΑ??????

Η θα Σας αρχισω και τους 2??????

Διαλεξτε.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε ειχα για ποιο εξυπνο..οσο για την αληθεια μην με αναγκαζεις να επαναλαμβανομαι..οτι ξερεις-ξερω..απο οσες πηγες ενημερωνεσαι-ενημερωνομαι κι' εγω..ποτε δεν ανακατευτηκα σε βιαιες "αναμετρησεις" με "αθλητικο" υποβαθρο για πολυ απλα ανω θρωσκω απο πολυ μικρος & οτι βιαιοτητα ειχα μεσα μου την εκτονωσα εκει που επρεπε,στους μπατσους δηλαδη & σε καθε αλλο πουστη-τσιρακι-ρουφιανο..ευτυχως δεν μου εκατσε & καποια περιπτωση αυτοαμυνας μεχρι σημερα σε οποιο γηπεδο & αν πηγα..η μονη περιπτωση που υπαρχει ειναι αυτη της αυτοαμυνας..εκει θα αλλαξουν τα πραγματα & οτι βρεξει ας κατεβασει..
Ειναι η πρώτη φορά που ποστάρεις με τέτοια σοβαρότητα, τουλάχιστον σε δικό μου ποστ. Θα κρατήσω αυτή την απάντηση να αποδεικνύω στους λοιπούς μαλάκες που τσακώνεσαι ότι μπορείς οταν θες να μιλάς πιο σοβαρά και από τον enforcer. Ολα θέμα εμπιστοσύνης είναι τελικά.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι η πρώτη φορά που ποστάρεις με τέτοια σοβαρότητα, τουλάχιστον σε δικό μου ποστ. Θα κρατήσω αυτή την απάντηση να αποδεικνύω στους λοιπούς μαλάκες που τσακώνεσαι ότι μπορείς οταν θες να μιλάς πιο σοβαρά και από τον enforcer. Ολα θέμα εμπιστοσύνης είναι τελικά.

Λοιπον θα κοψετε τωρα την Μαλακια και οι δυο να βριζεστε?
αφου ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κανατε κουβεντα ΜΙΑ ΧΑΡΑ??????

Η θα Σας αρχισω και τους 2??????

Διαλεξτε.......
Νομιζω οτι αρχιζω να παιρνω απαντηση......

Επισκέπτης
παλι κανουν δηλωσεις πριν το ματσακι,παλι θα φανε πουτσα,παλι θα κλαιγονται..μυαλο κουκουτσι..μπετοβλακες λεμε..εχουν παθει πληρη παρακρουση απο τα 14 χρονια χωρις κουπα..

μπαμπα ποσα θα φαμε την κυριακη???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Και για να τελειώνουμε με τα επεισόδια.
Απο την στιγμή που δεν υπήρχαν κάμερες να καταγράψουν πως , ποιοί, γιατί τα ξεκίνησαν, ποιοί συμμετείχαν, τι έκαναν (μπουνίες/κλωτσιές ή οτιδήποτε άλλο), σε ποιόν το έκαναν και γιατί....καληνύχτα.

Εδώ στην υπόθεση του Ζαχόπουλου έχουν ανακατευτεί λίγοτεροι απο 10??-15?? και μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια 3 μήνες.
Στα συγκεκριμένα επεισόδια που μαζεύτηκε λαός και Κολωνάκι...άκρη ίσως να βγάλει κανένας έξυπνος εισαγγελέας/δικαστής μετά απο καιρό. Την αλήθεια όμως ξεχάστε την.
Χαιρετώ τους πράκτορες, τα λέμε το βράδυ....    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom