doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μετα το παιχνιδι ομως γιατι καποιοι μπαινουν και 5 στο γηπεδοστο red cafe συναντιομαστε φιλε..
εχουν ακριβο διαρκειας
μετα το παιχνιδι ομως γιατι καποιοι μπαινουν και 5 στο γηπεδοστο red cafe συναντιομαστε φιλε..
Λοιπον!!!!καλλικαντζαρος ειμαι ηδη ρε συ να ντυθω κατι αλλο?
καλησπερα στους δολοφονους πρεζοχουλιγκαν υπαλληλους του κροκους.αυτη τη βδομαδα ειμαι βραδυνη βαρδια στο θρεντ για να απαντω στα φαντασματα αλλα παλι δεν τους πετυχαινω.μολις βγω ξυπνανε απο τον εφιαλτη και μπαινουν εδω να συνελθουν
λαγοι η ζωη σας ειναι επικυρηγμενη
υγ.να απαντηθει με πμ απο τον chris ποιος ειναι η κοκο?
υγ2.αν δεν ειστε 6 κατω θα σας γαμησω αυτη τη φορα μαλακες κλεινετε και ραντεβου
καλησπερα βραδυνους..ε βραδυνε ηθελα να πω..ντυσου μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα κομμωτρια να εισαι ετοιμος & για την παρτουζιτσα που θα σε παρουμε μετα τον αγωνα στο parking του σεφ παλιοβαλεντινα..καλλικαντζαρος ειμαι ηδη ρε συ να ντυθω κατι αλλο?
καλησπερα στους δολοφονους πρεζοχουλιγκαν υπαλληλους του κροκους.αυτη τη βδομαδα ειμαι βραδυνη βαρδια στο θρεντ για να απαντω στα φαντασματα αλλα παλι δεν τους πετυχαινω.μολις βγω ξυπνανε απο τον εφιαλτη και μπαινουν εδω να συνελθουν
λαγοι η ζωη σας ειναι επικυρηγμενη
υγ.να απαντηθει με πμ απο τον chris ποιος ειναι η κοκο?
υγ2.αν δεν ειστε 6 κατω θα σας γαμησω αυτη τη φορα μαλακες κλεινετε και ραντεβου
τι του απαντας εσυ ρε αρχιπρακτορα???για εμενα ηταν η μπηχτη..Λοιπον!!!!
6 Ακριβως !!
οκ???
κρυωσαμε με το αστειο για το ακριβο διαρκειας......
γραφτε λαθος,,,,,,,μελητι του απαντας εσυ ρε αρχιπρακτορα???για εμενα ηταν η μπηχτη..
εχεις τη μυγα εσυΛοιπον!!!!
6 Ακριβως !!
οκ???
κρυωσαμε με το αστειο για το ακριβο διαρκειας......
προσεξτε μονο γιατι το γατι μου ειναι 22 ποντουςκαλησπερα βραδυνους..ε βραδυνε ηθελα να πω..ντυσου μικρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα κομμωτρια να εισαι ετοιμος & για την παρτουζιτσα που θα σε παρουμε μετα τον αγωνα στο parking του σεφ παλιοβαλεντινα..
προσεξτε μονο γιατι το γατι μου ειναι 22 ποντους
πεστα συντεκνε γιατι εχω μαθει οτι καθε βραδυ γινεται του τραβεστι το καγκελο..
Ε και???
Με την όπισθεν νιαουρίζει???
Ποιά σου έτυχε εσένα χθές στην μοιρασιά?? ;) ;) ;) ;) ;)
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
οπως ειδες ημουν εκτος μοιρασιας
Ε και???
Με την όπισθεν νιαουρίζει???
Ποιά σου έτυχε εσένα χθές στην μοιρασιά?? ;) ;) ;) ;) ;)
[move] [/move]
[move] [/move]
[move] [/move]
Ηράκλειο μένω φίλε.κρεταν που κρητη εισαι ?χανια?
Αυτο κανω φιλε!!!!Υ.Γ [size=15pt] Αρχιπράκτορα!!!!!!!! [/size]
Κατέβασε το νεο επεισόδιο να πάθεις πλάκα
Στο παράρτημα κοντά.....γνήσιος πράκτορας.ακου το γελιο οταν σπουδαζα ηρακλειο εμενα και εκει καμινια...πισω απ χαλκιαδακη στην 62 μαρτ.
καλως τον κυριο Τρυπα!!!!καλησπερα ποντικαραδες
μια ευθεια λεμεΣτο παράρτημα κοντά.....γνήσιος πράκτορας.
Εύγε νεε μου
διδακτορικο στην αντικατασκοπεια εκανε ρε..εχω περασει & εγω απο εκει..εγω κρυβομουν στο carrefour..Στο παράρτημα κοντά.....γνήσιος πράκτορας.
Εύγε νεε μου
κοιτα πμ ρε πρακτορα που θα πας για υπνοκαλως τον κυριο Τρυπα!!!!