Επισκέπτης
αντι σιμητρια έίσαι μωρη ?
Ωρίμασε μέσα μου , σιγά-σιγά , σαν το Jack Daniels !
αντι σιμητρια έίσαι μωρη ?
Τυπε εδω ειναι του ολυμπιακου...Ωρίμασε μέσα μου , σιγά-σιγά , σαν το Jack Daniels !
Τυπε εδω ειναι του ολυμπιακου...
Δεν μπορεις
Σεβαλιες και Αγιος λενε Αβραμης :S
λεγε ρε?μιλαμε για δεινοσαυρο :oΣεβαλιες και Αγιος λενε Αβραμης :S
Σεβαλιες και Αγιος λενε Αβραμης :SΕχεις καταλαβει απο το τελειως ηλιθιο και αποστειρωμενο χιουμορ ποιανου ναυαγιου κλωνος ειναι;
Τυπε εδω ειναι του ολυμπιακου...
Δεν μπορεις
τυπε αν ακους αδω μεσα να το κοιταξειςΔεν ξερω,απλα το ακουσα ,ρωτα τους ιδιους.
Επιμενουν ομως
Δεν ξερω,απλα το ακουσα ,ρωτα τους ιδιους.λεγε ρε?μιλαμε για δεινοσαυρο :o
μου "μιλανε" τα νικ :S :S :Sτυπε αν ακους αδω μεσα να το κοιταξεις
επειδή πανω από όλα ειμαστε φίλαθλοι, να ενημερωσω ότι φετος στο βολει γυναικων θα εχουμε δυνατο ανταγωνισμο, καθως ο αρης πηρε αυτην :
:o
Χαμηλά είναι ο πήχης ! Σέρνεται στο πάτωμα !
Ψοφα ρε μαλακισμενη μετενσαρκωση της αγγελικουλας...Χαμηλά είναι ο πήχης ! Σέρνεται στο πάτωμα !
Φυγε απο εδω μεσα αμμεσως...αγγελικηΧαμηλά είναι ο πήχης ! Σέρνεται στο πάτωμα !
Πραγματικα ρε τυπε χωρις να τρολαρω τωρα....εισαι για το πουτσο.Χιουμορ μηδεν,παρουσια μηδεν....το να σπας απλα τα αρχιδια με ανουσιες ηλιθιοτητες μπορει να το κανει ο οποιοσδηποτε.
Τραβα γαμησου και ψοφα και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα...
Ψοφα ρε μαλακισμενη μετενσαρκωση της αγγελικουλας...
Ρε μλκς σας έχει τυφλώσει η μλκ γιατι του μιλάτε σε θυληκό γένος.Φυγε απο εδω μεσα αμμεσως...αγγελικη
Ψοφα ρε μαλακισμενη μετενσαρκωση της αγγελικουλας...
εγω ο αγγελικης τον ειπαΡε μλκς σας έχει τυφλώσει η μλκ γιατι του μιλάτε σε θυληκό γένος.
Θα βγει ο ατιλιο απο τον ταφο και θα σε κατουρηση να το ξερεις τυπε....Πήγαινε σε οποιονδήπποτε γυμναστικό σύλλογο , βρες ένα μαυροτσούκαλο , δως της λεφτά για πλαστική στα χείλια και ερωτεύσου την μέχρι θανάτου !
Ρε μλκς σας έχει τυφλώσει η μλκ γιατι του μιλάτε σε θυληκό γένος.
Ρε μλκς σας έχει τυφλώσει η μλκ γιατι του μιλάτε σε θυληκό γένος.