troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.010
- Πόντοι
- 5.506
Εχουμε μια παιχτουρα μεγαλη χαντζησαφι που δεν την καναμε τιποτα...Αμα ειναι ετσι, στην χαριζω...
Εχουμε μια παιχτουρα μεγαλη χαντζησαφι που δεν την καναμε τιποτα...Αμα ειναι ετσι, στην χαριζω...
Πηραμε και μασουρα απο αελ κουγια και ακριβουτσικα
Δεν νομίζω ότι δεν θα το κάνουν. Δεν θα ερχόταν ο Μπλατ, αν δεν είχε εξασφαλίσει εγγυήσεις. Θεωρώ ότι παίκτες τύπου Μπόγρη αποτελούν παρελθόν για τον μπασκετικό Θρύλο.Ανακοινωθηκε και επισημα ο Μπλατ....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας κανονικος προπονητης και οχι ενας μαθητευομενος μαγος των 300 χιλιαδων ευρω στον παγκο μας!!!
Δεν νοειται σε μια ομαδα που ειναι σταθερα τη τελευταια 10ετια μεσα στις 4 καλυτερες της Ευρωπης να μην εχει κορυφαιο προπονητη και παιχτες!!!
Το τι θα κανει και ποσο πετυχημενος θα ειναι εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο τα αδερφακια.Αν τον στηριξουν οικονομικα και αν τον προστατεψουν απο Βασιλακοπουλους και Συμεωνιδηδες θα κανει πλακα στην Ελλαδα.
Δεν νομίζω ότι δεν θα το κάνουν. Δεν θα ερχόταν ο Μπλατ, αν δεν είχε εξασφαλίσει εγγυήσεις. Θεωρώ ότι παίκτες τύπου Μπόγρη αποτελούν παρελθόν για τον μπασκετικό Θρύλο.
Ναι ρε μουνοπανο, θα τον παιξω!!! Ενοχλαω κανεναν???Παλι θα λιωσεις τις παλαμες σου τυπε;
κανε δουλεια σου ρε τυπεΝαι ρε μουνοπανο, θα τον παιξω!!! Ενοχλαω κανεναν???
κανε δουλεια σου ρε τυπε
θ11σ25θ5τον εχω σταμπαρει...παει στην 9...θα τον βρουμε να τον τραμπουκισουμε
τον εχω σταμπαρει...παει στην 9...θα τον βρουμε να τον τραμπουκισουμεΝαι ρε μουνοπανο, θα τον παιξω!!! Ενοχλαω κανεναν???
Ναι ρε μουνοπανο, θα τον παιξω!!! Ενοχλαω κανεναν???
Θα ντρέπομαι να λέω ότι είμαι Ολυμπιακός , όσο ο David κυκλοφοράει εδώ.