Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (11 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Σημερα εκτος απροοπτου ανακοινωνεται ο μπλατ :headbaning1: μπορει και χακετ επιστροφη μακαρι επιτελους θα γινουν σωστα πραγματα...

Αν είναι να το ανακοινώσουν γιατί το διαψεύδουν μία μέρα πριν?Ψυχολογικά γκόμενας έχει ή διοίκηση? Μήπως θέλουν να κάνουν και τσιμπούκια σε τίποτα ομορφόπαιδα?

Επισκέπτης
Διαψευσανε οτι υπαρχει οριστικη συμφωνια που εγραφε μονο ο μαλακας ο Μελαγιες....ολοι οι αλλοι λεγανε οτι ειναι κοντα.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.111
Πόντοι
5.006
Αν είναι να το ανακοινώσουν γιατί το διαψεύδουν μία μέρα πριν?Ψυχολογικά γκόμενας έχει ή διοίκηση? Μήπως θέλουν να κάνουν και τσιμπούκια σε τίποτα ομορφόπαιδα?
ειπαν οτι μιλανε και ειναι σε καλο δρομο και  οχι συμφωνια ακομα,οχι οτι  δε μιλανε καν...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Άντε να τελειώνει μην γίνει καμιά χοντρή ξενέρα στο τέλος και καταλήξουμε με κάναν μυρωδιά στον πάγκο!

Όσο για τον Μελάγιες είναι γνωστός μαλάκας και πάντα πουλάει παπάτζα σε αυτά που λέει. Κάνει ότι ξέρει, αλλά είτε ξέρει λίγα είτε τίποτα..

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
και εμένα μου αρέσει ο Μπλατ αλλά πρέπει να έρθουν ξένοι που κάνουν διαφορά όχι Χόλισ Τομπσον και Ρομπερτσ..
Στη μπάλα δε βλέπω προκοπή πλεον ο Μαρινάκης με τα λεφτά από Ευρώπη CL και ομάδα δεν έφτιαξε θα φτιάξει τώρα με χαμηλό μπάτζετ? δύσκολο δεν βλέπω και μεγάλες κινήσεις στα μεταγραφικά.. ο Οφόε έπρεπε να μείνει για μένα..ποιοτικός παίχτης

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ακούγεται και για Χάκετ! Για να πω την αλήθεια θα τον ήθελα μόνο αν φύγει ο Μάντζαρης. Μάντζαρης και Χάκετ στον άσο με Σπανούλη στο 2 για πάνω από 20 λεπτά και πάλι δεν πας φάιναλ 4 και δεν παίρνεις Πρωτάθλημα ούτε με Πόποβιτς.

Επισκέπτης
και εμένα μου αρέσει ο Μπλατ αλλά πρέπει να έρθουν ξένοι που κάνουν διαφορά όχι Χόλισ Τομπσον και Ρομπερτσ..
Στη μπάλα δε βλέπω προκοπή πλεον ο Μαρινάκης με τα λεφτά από Ευρώπη CL και ομάδα δεν έφτιαξε θα φτιάξει τώρα με χαμηλό μπάτζετ? δύσκολο δεν βλέπω και μεγάλες κινήσεις στα μεταγραφικά.. ο Οφόε έπρεπε να μείνει για μένα..ποιοτικός παίχτης

Δεν θα ερθει ο Μπλατ αν δεν του δωσουν ενα ικανο μπατζετ για να φτιαξει την ομαδα οπως πρεπει....δεν ειναι Σφαιροπουλος να παιρνει 400 χιλιαδες το χρονο και να κανει και κωλοτουμπες.

Για τη μπαλα τα εχουμε πει πολλακις...τουλαχιστον να γινουν σωστες επιλογες γιατι με αυτο το μπατζετ τα λαθη δεν συγχωρουνται.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.111
Πόντοι
5.006
Εποχη μπλατ στον ολυμπιακο :headbaning2: :headbaning1: ειναι οριστικο... :heavymetalbig:

Επισκέπτης
Εγω αν δεν δω επισημη ανακοινωση δεν πανηγυριζω ακομα....απο χθες ειναι να ανακοινωθει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.035
Πόντοι
5.506
καυλαντιζει η καργιολα για να κανει εφε ο τρικαργιολος :headbaning1: :headbaning2:
Αυτος πες και ονειρεψου την ντριμ τιμ να φεραναμε αε ολα τα σπορ μετα βαζω στοιχημα θα του φταιγανε τα μπολ μποι...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
Αυτος πες και ονειρεψου την ντριμ τιμ να φεραναμε αε ολα τα σπορ μετα βαζω στοιχημα θα του φταιγανε τα μπολ μποι...
Εδω εφτιαξε ψηφοφορια και εβαλε και τον εαυτο του ο γελοιος..ποσο γελοιος ο γελοιος θεε μου... :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.035
Πόντοι
5.506
Εδω εφτιαξε ψηφοφορια και εβαλε και τον εαυτο του ο γελοιος..ποσο γελοιος ο γελοιος θεε μου... :S
Αδερφε η αγαπη μου για τον θρυλο με εκανε να κανω αυτην την προβρελψη...μην με κυνηγησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom