Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τι γινεται αλανια"?

Λοιπον τα κοριτσακια "απαντανε"
και καλα στο Θρεντ τους???

Μονο που δεν μας λενε Ποια μιλαει?
Η Νανα η η Φροσω?(κατα το Η κικη και η κοκο)
Αποφασιστε ΠΟΙΑ ΜΙΛΑΕΙ....

ΠΑντως ειναι πολυ δυσκολη ψυχιατρικη Περιπτωση 2 κοριτσακια (Νανα-Φροσω) και Ενα αγορακι (Φωτεινος)στο ιδιο κορμι
για διπλες προσωπικοτητες εχω ακουσει....Για πολλαπλες πρωτη Φορα.....

Ευαγγελε ..... μαλλον Κ.

Επισκέπτης
καλησπερα αργοσχολα μελη.πως παει ? ο κροκους σας δουλευει ακομη ? αχ,ρε κοροιδαααααα. :) :) :)

μια ερωτηση ρε κρις,γιατι βρε αγορι μου διαβαζεις το μοναδικο τουρκικο θρεντ μεσα στο ελληνικο κατα τ'αλλα σαιτ μας ? βεβαια δειχνεις προτιμιση στην αλλοδαπη καθως βλεπω οτι γουσταρεις κ τα βουλγαρακια αλλα ειναι κριμα να ασχολεισαι με τους ανυπαρκτους που ξεμυτισαν υστερα απο τοοοοσο καιρο.

κατσε να δεις το σαββατιατικο ματς,εκει θα πεσει το γελιο.
πιστευω 99% ο διαιτητης θα σφαξει την κιτρινη τουρκαλα κ παλι ο "ψηλος" θα ψαχνει τον κροκους που τον γαζωνει.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα αργοσχολα μελη.πως παει ? ο κροκους σας δουλευει ακομη ? αχ,ρε κοροιδαααααα. :) :) :)

μια ερωτηση ρε κρις,γιατι βρε αγορι μου διαβαζεις το μοναδικο τουρκικο θρεντ μεσα στο ελληνικο κατα τ'αλλα σαιτ μας ? βεβαια δειχνεις προτιμιση στην αλλοδαπη καθως βλεπω οτι γουσταρεις κ τα βουλγαρακια αλλα ειναι κριμα να ασχολεισαι με τους ανυπαρκτους που ξεμυτισαν υστερα απο τοοοοσο καιρο.

κατσε να δεις το σαββατιατικο ματς,εκει θα πεσει το γελιο.
πιστευω 99% ο διαιτητης θα σφαξει την κιτρινη τουρκαλα κ παλι ο "ψηλος" θα ψαχνει τον κροκους που τον γαζωνει.
Εχεις δικιο σε ολα φιλε!!!
τι να πω?
Απολυτο δικιο....

οσο για το "και καλα" ντερμπι ειναι Διπλο του Βαζελου Στανταρ...

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αφού το λέτε να το παίξουμε στο στοίχημα να πάρουμε κανένα φράγκο!! Θα έχει και καλή απόδοση!! Χαλαρώστε γιατί όλα τα παιχνίδια θα τα πάρει στο παρασκήνιο ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα σύμφωνα με την άποψη σας!!

Επισκέπτης
οσο για το "και καλα" ντερμπι ειναι Διπλο του Βαζελου Στανταρ...

ετσι πιστευω κ εγω!!!

να πω πως αυτο το "ντερμπι" ειναι το 2ο στην ποδοσφαιρικη μου μνημη που θελω ο βαζελας να ριξει μια 4αρα στην τουρκαλα.συνηθως τους γραφω στα @@ μου κ βλεπω τι κανει μονο η ομαδα μου,το εχω πει αλλωστε πως με ενδιαφερει να γαζωνει ο θρυλος με καθε τροπο,φετος ομως επειδη εβγαλε γλωσσα το κοτοπουλακι θελω να το τσιμπουκωσουν ακομη κ οι ομαδες κατω απ'την 2η ή 3η θεση.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αφού το λέτε να το παίξουμε στο στοίχημα να πάρουμε κανένα φράγκο!! Θα έχει και καλή απόδοση!! Χαλαρώστε γιατί όλα τα παιχνίδια θα τα πάρει στο παρασκήνιο ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα σύμφωνα με την άποψη σας!!
Δεν θα ειναι η Πρωτη φορα στην Ιστορια του....

Συνημμένα

• skandalopao1.jpg
    skandalopao1.jpg
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 14

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ας κανει ο θρυλος αυτο που πρεπει με τον ηρακλη αυριο και με τον αστερα το σαββατο και δεν με πολυνοιαζει για τους αλλους.

Επισκέπτης
Ας κανει ο θρυλος αυτο που πρεπει με τον ηρακλη αυριο και με τον αστερα το σαββατο και δεν με πολυνοιαζει για τους αλλους.
ακριβως..και βεβαια να παρει το διπλακι στο λονδινο να ψοφησουν ολες οι κλαψιαρες πουτανες μηπως & ησυχασουμε απο την κλαψομουνιαση τους..

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Και για να μην ξεχνιομαστε.αυριο εχουμε και το πολυ κρισιμο παιχνιδι του μπασκετ με την ζαλγκιρις.η αντεπιθεση ξεκινα.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
αυριο ειναι?μακαρι να κανουμε μια νικη να ανεβει λιγο το ηθικο..χλωμο παντως ν α περασουμε.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
αυριο ναι.ειναι δυσκολο αλλα μπορει.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
και κανονισα μετα τη μπαλλα να παω σε μια νοσοκομα ...να με...ξεπεταξει ε ε να με εξετασει ηθελα να πω...φτου δεν θα παω μπας κ παει γουρι.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
δεκα παρα τεταρτο στο συνδρομητικο

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
και αν πρεπει να πας για γουρι?δεν ξερω τι να πω μεγαλο ρισκο.

Επισκέπτης
podolagne σε ποιον απαντάς? Όλοι off line είναι!
Πρέπει να είσαι καλός στον διάλογο! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom