Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μολις μπηκε ο αρχιπρακτορας αρχισε την δυσφημηση των αλλοθρησκων..ρεεεεεεεεεεεεεεεε θα σταματησεις επιτελους???θα βαλουν παλι τα κλαμματα..δεν τους βαρεθηκες???ασε που ο λαος της κατατρεγμενης προσφυγοπουλας θα κατακλυσει το ΟΑΚΑ(70.000 χιλιαδες μεσα & 70.000 απ' εξω)με αποτελεσμα να χεστουν οι λαγοι & τελικα να ερθει ασσος το φιλικο..οσο για τον συνδεσμο των ψοφητζηδων ειναι τοις πασοι γνωστο οτι χρηματοδοτειται & αυτος απο την σταζι & τις αλλες μυστικες υπηρεσιες του κροκους,τι θα ελεγαν???

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
μολις μπηκε ο αρχιπρακτορας αρχισε την δυσφημηση των αλλοθρησκων..ρεεεεεεεεεεεεεεεε θα σταματησεις επιτελους???θα βαλουν παλι τα κλαμματα..δεν τους βαρεθηκες???ασε που ο λαος της κατατρεγμενης προσφυγοπουλας θα κατακλυσει το ΟΑΚΑ(70.000 χιλιαδες μεσα & 70.000 απ' εξω)με αποτελεσμα να χεστουν οι λαγοι & τελικα να ερθει ασσος το φιλικο..οσο για τον συνδεσμο των ψοφητζηδων ειναι τοις πασοι γνωστο οτι χρηματοδοτειται & αυτος απο την σταζι & τις αλλες μυστικες υπηρεσιες του κροκους,τι θα ελεγαν???
εμενα λες πρακτορα?εγω υπαλληλος ειμαι απλα  :booty: :booty:

Επισκέπτης
ξεχασα να πω οτι πριν απο το ματς θα τελεστει θεια λειτουργια στον περιβολο του οακα προς τιμην του εορταζοντος αγιου γρηγοριου προεξαρχοντος του νεου αρχιεπισκοπου,του οικουμενικου πατριαρχη & πληθος μουφτηδων,σορρυ παπαδων ηθελα να γραψω..

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ακυρο χαχαχαχα τον κρις ε? :jerking: μου τωρα το δα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ξεχασα να πω οτι πριν απο το ματς θα τελεστει θεια λειτουργια στον περιβολο του οακα προς τιμην του εορταζοντος αγιου γρηγοριου προεξαρχοντος του νεου αρχιεπισκοπου,του οικουμενικου πατριαρχη & πληθος μουφτηδων,σορρυ παπαδων ηθελα να γραψω..
κοιτα τωρα που που θα σε προτεινουν οι χανουμες για μοντ να εισαι αντικειμενικος
δεν θελουμε εναν pleasuregiver βαμμενο κοκκινο

Επισκέπτης
ααααααααααα..επισης μετα το περας του φιλικου,θα τελεστει μνημοσυνο για τις χαμενες πατριδες,για τα 15 χαμενα πρωταθληματα & τις χιλιαδες αδικοχαμενες αυτοκτονησασες προσφυγοπουλες που θα εχουν αυτοκτονησει κατα την διαρκεια του ματσακιου,πηδωντας ως αλλες σουλιωτισες απο τα υπερωα του σταδιου..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ααααααααααα..επισης μετα το περας του φιλικου,θα τελεστει μνημοσυνο για τις χαμενες πατριδες,για τα 15 χαμενα πρωταθληματα & τις χιλιαδες αδικοχαμενες αυτοκτονησασες προσφυγοπουλες που θα εχουν αυτοκτονησει κατα την διαρκεια του ματσακιου,πηδωντας ως αλλες σουλιωτισες απο τα υπερωα του σταδιου..
καλα θα στη φαει την θεση και να δω τι θα λες μετα που θα σου σβηνει ολα τα ποστ?? :uglystupid:

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
φιλος της οσφπ,international gay team,ετοιμαζεται να παει στο καραισκακη :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
URL]]

Επισκέπτης
βαγγελιω μου παινεμενη,βγαλε την πουτσα του νταρκογκολ πρωτα απο το στομα σου & ξαναλεα να ποσταρεις αμα θελεις..προς το παρον τουμπεκιασου γιατι κοντευεις να πας φανταρινα & ακομη να δεις πρωταθλημα κακομοιρα μου..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε υπαλληλοι εδω ειστε????

Ηθελα να ηξερα ΕΝΑΣ απο εσας doriti , Pleasure , cretan και λοιποι....
ΔΕΝ ΜΟΥ ριχνατε μια ΜΠΟΥΝΙΑ(ιντερνετικη) οταν αποφασισα πριν κανα Δυο βδομαδες να μιλησω ΛΟΓΙΚΑ και ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ με της ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ????

δεν μου λεγατε ρε μαλακα τι πας να κανεις???
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε υπαλληλοι εδω ειστε????

Ηθελα να ηξερα ΕΝΑΣ απο εσας doriti , Pleasure , cretan και λοιποι....
ΔΕΝ ΜΟΥ ριχνατε μια ΜΠΟΥΝΙΑ(ιντερνετικη) οταν αποφασισα πριν κανα Δυο βδομαδες να μιλησω ΛΟΓΙΚΑ και ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ με της ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ????

δεν μου λεγατε ρε μαλακα τι πας να κανεις???
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕΣ....
συγνωμη φιλε αλλα τα θελε ο κωλος σου,δεν εχεις ακουσει οτι οποιος μπερδευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες?

Συνημμένα

• 33.jpg
    33.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 14

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
συγνωμη φιλε αλλα τα θελε ο κωλος σου,δεν εχεις ακουσει οτι οποιος μπερδευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες?
Εχεις δικιο φιλε!!
με κοριτσακια κουβεντα δεν γινεται.....
Ειδικα με την Νανα και την Φροσω......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Οχι φιλε ΜΕ ΚΑΜΙΑ ....
ειναι ΟΛΕΣ ιδιες χανουμισες....
Προστυχο-κοριτσα...
Με την Φροσω αρχηγο και την Νανα υπαρχηγο.....
μην γενικευουμε.υπαρχουν και βαζελοι και χανουμια που μπορεις να μιλησεις
λιγοι αλλα υπαρχουν.μην τους παιρνει ολους η μπαλα για ορισμενους γραφικους

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
εγω δεν ξερω βαζελια και χανουμια,στα καμινια ειναι ειδος προς εξεφανιση...σαν τις καρετες καρετες... :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Απλά να πω οτι υπάρχουν άτομα με τα οποία μπορείς να ανταλλάξεις μια γνώμη και να κάνεις και λίγο χαβαλέ. Συνήθως είναι τα παλικάρια που απαντούν στα ποστ σου, δεν κρύβονται μόνο σε ορισμένα θρεντ και έχουν άποψη για το τι συμβαίνει γύρω τους.
Όσοι τώρα ασχολείστε με διάφορους καμμένους που δεν λένε ξεκάθαρα τι πιστεύουν/θέλουν/ελπίζουν και ασχολούνται μόνο με τα ευγενή αθλήματα της κωλοτούμπας και της εκτέλεσης μνημοσύνου με ξένα κώλυβα....καλά να πάθετε.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Απλά να πω οτι υπάρχουν άτομα με τα οποία μπορείς να ανταλλάξεις μια γνώμη και να κάνεις και λίγο χαβαλέ. Συνήθως είναι τα παλικάρια που απαντούν στα ποστ σου, δεν κρύβονται μόνο σε ορισμένα θρεντ και έχουν άποψη για το τι συμβαίνει γύρω τους.
Όσοι τώρα ασχολείστε με διάφορους καμμένους που δεν λένε ξεκάθαρα τι πιστεύουν/θέλουν/ελπίζουν και ασχολούνται μόνο με το ευγενή αθλήματα της κωλοτούμπας και της εκτέλεσης μνημοσύνου με ξένα κώλυβα....καλά να πάθετε.
συμφωνω απολυτα :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom