alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξερω Εγω μαγκες!!Ξέρει αυτός, αρκεί!
Ειναι κατι μεταξυ εμου και του Αλλοθρησκου Φιλου μας!!!
Ξερω Εγω μαγκες!!Ξέρει αυτός, αρκεί!
Ποντικομαμι κατά τον φίλο Bull_ πέστεΜαμί είμαι, η κυρά μας η μαμι είναι η αγαπημένη μου ταινία!
Φίλε πάνω απο όλα υγιές και μια μέρα να το βάλεις στο άβαταρ να κάνει οτι και ο ΠέτροςEυχαριστω πολυ φιλαρακι!!!!
τωρα το ειδα!
οκ !!!Ναι...red cafe....και σίγουρα....αν αλλάξει κάτι θα στείλω μήνυμα....που δεν θα αλλάξει....
ΕΓΡΑΨΕΣ φιλε!!!!Φίλε πάνω απο όλα υγιές και μια μέρα να το βάλεις στο άβαταρ να κάνει οτι και ο Πέτρος
οκ !!!
βαζω να δω American Gangster!!!
Aντε καληνυχτα!!!
Ρε ο mister trypas και ο waverunner που ειναι σημερα????
ο master frap-adar????
αυτος που χαθηκε τελειως ο ειναι wodasor!!!!
ρε τι θυμαμαι βραδιατικα!!!!
καλημερα συντεκνοπρακτορα..η orca τα γεννησε..εξακριβωμενο..την ξεφτιλισε στον πουτσο ο υπουργος & να τωρα τα αποτελεσματα..Καλημερίζω όλους τους επιστήμονες πράκτορες-υπάλληλους της Κρόκους Α.Ε.
Κύριοι, την γαμήσαμε........
Κότα με πράσινα αβγά κάνει εντύπωση στα Τρίκαλα
Τρίκαλα
Τα πράσινα αβγά που γέννησε μια εκκεντρική κότα προκαλούν την περιέργεια των κατοίκων στα Τρίκαλα, που σπεύδουν να τα δουν από κοντά.
Τα πράσινα αβγά παρουσίασε ο κτηνίατρος Νίκος Πάλλας, ο οποίος δήλωσε ότι του τα έδωσε φίλος του.
Εξήγησε ότι το πράσινο χρώμα μάλλον οφείλεται σε κάποια τροφή που κατανάλωσε η κότα, ή αλλιώς σε γενετική ιδιοτροπία του πουλερικού.
Νewsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
[move] [/move]
[move] [/move]μαγκες το τραγικο ειναι οτι [size=15pt]συνεχίζουν και το Μάρτιο τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα λιμάνια[/size] με τι θα σκουπιζουν οι αλλοθρησκοι τα δακρυα τους???
δυστηχως μαλλον θα τον φαμε στην μαπα..ελπιζω να τον βγαλει νωρις & να βαλει τον μητρογλου..Θα παίξει σήμερα και ο Μιχαλάκης??
για εμενα καλυτερα να ΜΗΝ παιξει ο Λουα Σημερα.....καλημερα αδελφια.μπα αλλαγη αν μπει μιχαλακης και ο λουα να παρει κανα ματσακιο.η ενσταση ξερετε θα βγει σημερα?βραδυ?χθες ελεγε ο μπραουδακης οτι μπορει να ξαναχει αναβολη
καλημερα υπερπρακτορα..Καλημερα Αδελφια Οπαδοι του Θρυλου μας!!!
Pleasure ετοιμαζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγκεντρωση Οπαδων του Θρυλου μελων του Bourdela.com!!!!
Καραβανια κατεβαζει το Bourdela.com Στο Ναο!!!
Ο Θρυλος με πολλα Προβληματα αγωνιστικα σημερα
Οποτε οι φωνες μας θα ειναι Παραπανω απο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!!!!!!!
Καλημερα cretan!!!
Υ.Γ Aπ την Κικη και την Κοκο ......Ποια να διαλέξω???????
καλημερα υπαλληλε..καλημερα αδελφια.μπα αλλαγη αν μπει μιχαλακης και ο λουα να παρει κανα ματσακιο.η ενσταση ξερετε θα βγει σημερα?βραδυ?χθες ελεγε ο μπραουδακης οτι μπορει να ξαναχει αναβολη