Επισκέπτης
Μην είσαι τόσο σίγουρος, θα παίξει ο Κωνσταντίνου!Εδώ δεν χρειάζομαι προγνωστικά ;)
Μην είσαι τόσο σίγουρος, θα παίξει ο Κωνσταντίνου!Εδώ δεν χρειάζομαι προγνωστικά ;)
Άσε τον Κωνσταντίνου......ο Bull_ τι προγνωστικό έβγαλε?Μην είσαι τόσο σίγουρος, θα παίξει ο Κωνσταντίνου!
Ναι παλλικάρι μου.... Εχω μια υπόνοια ότι ο γαύρος θα κερδίσει ;)...........Για ποιο παιχνιδι ?
τον Τελικο?
Αυτό να σας ανησυχεί ότι το δίνει Άσσο!Άσε τον Κωνσταντίνου......ο Bull_ τι προγνωστικό έβγαλε?
κατσε να γινει πρωτα...μη ξεχνας θα χει λαο και απο τους δυο...και θελουν να το κανουν και επαρχια..θα πεφτει ξυλο σε αεροπλανα και παποριααααααα που λεγε και η μπελλου...Ναι παλλικάρι μου.... Εχω μια υπόνοια ότι ο γαύρος θα κερδίσει ;)...........
καλημεραΚαλημερούδια σε όλους γάβρους και μη. Θα κατέβει κανείς σήμερα;
Τελευταία το χω κόψει το συγκεκριμένο μαγαζί.... Γενικά απέχω τον τελευταίο μήνα... Κάνω αποτοξίνωση... ;) ;) ;) ;) ;) ;)(δεν λεω εσενα ρε περσονα,μην τσιμπας.στους θρυλιμπαν αναφερομαι )!!!! / (στειλε πμ με καμια ενημερωση για πρινσες αν εχεις τπτ καλο)!
ασε ρε ψευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.Τελευταία το χω κόψει το συγκεκριμένο μαγαζί.... Γενικά απέχω τον τελευταίο μήνα... Κάνω αποτοξίνωση... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
τέλος τα σπιτώματα.........με παράτησαν όλες......... Αποτοξίνωση...... Αποφάσισα να γίνω καλό παιδί.......ασε ρε ψευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.
αφου το χεις σπιτωσει το γκομενακι...........τι μας λες οτι απεχεις ???
βαζελος δεν εισαι ομως,τι να περιμενει κανεις..........
ποιο γκομενακι ρε???ο dikky με τον υπουργο τον παρτουζωνουν καθε βραδυ & η παπια σκουπιζει με την γλωσσα της τα χυσια που πεφτουν στο πατωμα..ασε ρε ψευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.
αφου το χεις σπιτωσει το γκομενακι...........τι μας λες οτι απεχεις ???
βαζελος δεν εισαι ομως,τι να περιμενει κανεις..........
Γεια σου Τζόλε...........Καλημερα.
εσένα μωρή καριόλα θα σε γαμήσω με ή χωρίς την πάπια να γλείφει....ποιο γκομενακι ρε???ο dikky με τον υπουργο τον παρτουζωνουν καθε βραδυ & η παπια σκουπιζει με την γλωσσα της τα χυσια που πεφτουν στο πατωμα..
ποιο γκομενακι ρε???ο dikky με τον υπουργο τον παρτουζωνουν καθε βραδυ & η παπια σκουπιζει με την γλωσσα της τα χυσια που πεφτουν στο πατωμα..
εσένα μωρή καριόλα θα σε γαμήσω με ή χωρίς την πάπια να γλείφει....
οπου & να τον κανουν εγω θα ειμαι μεσα..οσο για το ξυλο,οτι βρεξει ας κατεβασει..κατσε να γινει πρωτα...μη ξεχνας θα χει λαο και απο τους δυο...και θελουν να το κανουν και επαρχια..θα πεφτει ξυλο σε αεροπλανα και παποριααααααα που λεγε και η μπελλου...
o πσάχνω μόνο λείπει.......Σημερα μετα απο δυο χρονια απουσιας θα κατεβω γηπεδο και θα δω παλι τον Κωνσταντινου ημαρτον ρε πουστη μου τι γκαντεμια ειναι αυτη.