Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
καλημερα πελατες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(δεν λεω εσενα ρε περσονα,μην τσιμπας.στους θρυλιμπαν αναφερομαι  :grin: :grin: )!!!! / (στειλε πμ με καμια ενημερωση για πρινσες αν εχεις τπτ καλο)!

ο αγωνας κυπελου ειναι νοκ αουτ ή θα γινουν 2 παιχνιδια ?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Ναι παλλικάρι μου.... Εχω μια υπόνοια ότι ο γαύρος θα κερδίσει ;)...........
κατσε να γινει πρωτα...μη ξεχνας θα χει λαο και απο τους δυο...και θελουν να το κανουν και επαρχια..θα πεφτει ξυλο σε αεροπλανα και παποριααααααα που λεγε και η μπελλου...

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Καλημερούδια σε όλους γάβρους και μη. Θα κατέβει κανείς σήμερα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
(δεν λεω εσενα ρε περσονα,μην τσιμπας.στους θρυλιμπαν αναφερομαι  :grin: :grin: )!!!! / (στειλε πμ με καμια ενημερωση για πρινσες αν εχεις τπτ καλο)!
Τελευταία το χω κόψει το συγκεκριμένο μαγαζί.... Γενικά απέχω τον τελευταίο μήνα... Κάνω αποτοξίνωση... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Επισκέπτης
Τελευταία το χω κόψει το συγκεκριμένο μαγαζί.... Γενικά απέχω τον τελευταίο μήνα... Κάνω αποτοξίνωση... ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ασε ρε ψευτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.

αφου το χεις σπιτωσει το γκομενακι...........τι μας λες οτι απεχεις ???

βαζελος δεν εισαι ομως,τι να περιμενει κανεις.......... :P :P :P :P

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όχι ρε ΓΜΤ 2 μέρες έλειψα και έγινε της πουτάνας... Τι θέλουν τώρα να τιμωρήσουν τον Αντώνη γιατί έδωσε μερικές μπούφλες το μαλάκα Πορτογάλο με το μεγάλο στόμα;;; Αλλά δεν νομίζω μάλλον τους πονάει η απόδοση του Αντώνη στο ΘΡΥΛΟ. Ο τζίγγερ φέτος έχει δουλέψει πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ....και εμείς κοιμόμαστε.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τέλος τα σπιτώματα.........με παράτησαν όλες......... Αποτοξίνωση...... Αποφάσισα να γίνω καλό παιδί.......
Φοβάμαι όμως ότι θα ξανακυλίσω γρήγορα..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Προς Ελβις: Τελευταία δέχομαι αφόρητες πιέσεις από Ρουμανία..... Αλλά είμαι αποφασισμένος να μην ενδώσω.  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: Ασε που έχω και αδυναμία στο ρώσικο τάγμα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης

ποιο γκομενακι ρε???ο dikky με τον υπουργο τον παρτουζωνουν καθε βραδυ & η παπια σκουπιζει με την γλωσσα της τα χυσια που πεφτουν στο πατωμα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Σημερα μετα απο δυο χρονια απουσιας θα κατεβω γηπεδο και θα δω παλι τον Κωνσταντινου ημαρτον ρε πουστη μου τι γκαντεμια ειναι αυτη. :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιο γκομενακι ρε???ο dikky με τον υπουργο τον παρτουζωνουν καθε βραδυ & η παπια σκουπιζει με την γλωσσα της τα χυσια που πεφτουν στο πατωμα.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσένα μωρή καριόλα θα σε γαμήσω με ή χωρίς την πάπια να γλείφει.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

εσένα μωρή καριόλα θα σε γαμήσω με ή χωρίς την πάπια να γλείφει.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πλακα κανετε ρε μαλακες η στα Αληθεια Τσακωνεστε?

Επισκέπτης
κατσε να γινει πρωτα...μη ξεχνας θα χει λαο και απο τους δυο...και θελουν να το κανουν και επαρχια..θα πεφτει ξυλο σε αεροπλανα και παποριααααααα που λεγε και η μπελλου...
οπου & να τον κανουν εγω θα ειμαι μεσα..οσο για το ξυλο,οτι βρεξει ας κατεβασει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom