Σημερα μετα απο δυο χρονια απουσιας θα κατεβω γηπεδο και θα δω παλι τον Κωνσταντινου ημαρτον ρε πουστη μου τι γκαντεμια ειναι αυτη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
καλημερα πρακτορα θου-βου..εισαι να τον πλακωσουμε στις κλωτσιες πριν το ματς???Σημερα μετα απο δυο χρονια απουσιας θα κατεβω γηπεδο και θα δω παλι τον Κωνσταντινου ημαρτον ρε πουστη μου τι γκαντεμια ειναι αυτη.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το σεξ μεταξύ μας είναι πάντα άγριο Χριστόφορε.....Πλακα κανετε ρε μαλακες η στα Αληθεια Τσακωνεστε?
Επισκέπτης
τέλος τα σπιτώματα.........με παράτησαν όλες
τυχερεεεεεεεεεεεεε..............αχ βρε τυχερεεεεεεεεεεεεεεεε........................
που θα πας με τις βρωμιαρες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ????????????????Προς Ελβις: Τελευταία δέχομαι αφόρητες πιέσεις από Ρουμανία..... Αλλά είμαι αποφασισμένος να μην ενδώσω. Ασε που έχω και αδυναμία στο ρώσικο τάγμα
εισαι σοβαρος ????????? σκεφτεσαι να ενδωσεις σε ρουμανα ????
ταξε της λεφτα,γαμησε την κ μετα εξαφανησου για λιγακι..........θα σε προσκυναει.
αν δεν κανεις το παραπανω,τοτε μην ασχοληθεις καθολου.
περαν της πλακας,οι ρουμανες για μενα ειναι μονο για γαμησι με ξυλο αλλιως δεν αξιζουν τπτ.
Επισκέπτης
καλημερα υπαλληλε..εμαθες ποτε θα πληρωθουμε τον φεβρουαριο???
Μα τον πουστη αυτος μαζι με τον σολιντ μου το εκοψαν το γηπεδο.καλημερα πρακτορα θου-βου..εισαι να τον πλακωσουμε στις κλωτσιες πριν το ματς???
Και αυτος ο Λεμονης αφου βλεπει οτι δεν εχει μελλον ο Κωσταντινου ας βαλει τον πιτσιρικα τον Μητρογλου.
Επισκέπτης
στις 30.........................καλημερα υπαλληλε..εμαθες ποτε θα πληρωθουμε τον φεβρουαριο???
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βρα ειδα το pm!!!Μα τον πουστη αυτος μαζι με τον σολιντ μου το εκοψαν το γηπεδο.
Και αυτος ο Λεμονης αφου βλεπει οτι δεν εχει μελλον ο Κωσταντινου ας βαλει τον πιτσιρικα τον Μητρογλου.
Επισκέπτης
τι ρουμανα ρε φιλε???ο πασσαρης τον πηρε τηλ να παει τρεχωντας για κανα τσιμπουκακι..τον γαμαγε απο παλια λεμε..εισαι σοβαρος ????????? σκεφτεσαι να ενδωσεις σε ρουμανα ????
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το έχω καταλάβει φίλε μου καλέ.... Πουταναριά μεγάλα......αλλά ο παλιός είναι αλλιώςπεραν της πλακας,οι ρουμανες για μενα ειναι μονο για γαμησι με ξυλο αλλιως δεν αξιζουν τπτ.
Επισκέπτης
μην παιζεις με τον πονο μου ρε φιλε..το ιδιο ακριβως επαθα & εγω..2 χρονια πληρωνα το διαρκειας χωρις να εχω πατησει ουτε μια φορα στο γηπεδο για το πουστροπαλτο & τον μπακαλιαροκυνηγο..Μα τον πουστη αυτος μαζι με τον σολιντ μου το εκοψαν το γηπεδο.
Βρα ειδα το pm!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Βάλε φωτό. Θυμάσαι;;;;;;;;;;τι ρουμανα ρε φιλε???ο πασσαρης τον πηρε τηλ να παει τρεχωντας για κανα τσιμπουκακι..τον γαμαγε απο παλια λεμε..
Εγώ τα πήρα σήμερα....καλημερα υπαλληλε..εμαθες ποτε θα πληρωθουμε τον φεβρουαριο???
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εχεις βυσμα ρε Αρχιπρακτορα?Εγώ τα πήρα σήμερα....
εμενα μου ειπαν καθε Πρωτη και Δεκαπεντε,,,,
Επισκέπτης
ποια θελεις???αυτηΒάλε φωτό. Θυμάσαι;;;;;;;;;;
Αυτός ο Σάββας παίζει μπακότερμα... μπουδέλο θα την κάνει την ομάδα. Άλλος Αλάφαντος μας βρήκε, αλλά αυτός τουλάχιστον είχε και μια ωραία τρέλα. Δες πρωταθλητή και Δουκάκο το απόγευμα... Πάντως δεν μου πολυφαίνεται να το κάνει από μόνος του... μπορεί να είναι από ΑΝΩΘΕΝ...Μα τον πουστη αυτος μαζι με τον σολιντ μου το εκοψαν το γηπεδο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Οχι την άλλη που είμαστε τρενάκι ο βρασίδας πίσω, στη μέση εγώ, εσύ μπροστά μου πισωκολλητά και ο Χριστόφορος στον καναπέ που τραβάει μαλακία......ποια θελεις???αυτη
Οχι την άλλη που είμαστε τρενάκι ο βρασίδας πίσω, στη μέση εγώ, εσύ μπροστά μου πισωκολλητά και ο Χριστόφορος στον καναπέ που τραβάει μαλακία......
Την φωτογραφια ποιος την τραβηξε?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ο έλβιςΤην φωτογραφια ποιος την τραβηξε?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις