Διαβάζοντας τους προηγούμενους να πω κι εγώ 2 πραγματικά.
Ναι από τη βαζελα ούτε στο τάβλι
Ναι μερικοί φυλαγανε τα ποδαράκια τους.
Ναι η ομάδα είναι αδουλευτη και δε φταίει για αυτό ο Λεμονής.
Ναι φταίει και πάλι ο Βαγγέλης που έφερε τον απατεώνα και έθεσε αποκλειστικό στοχο την πρόκριση το καλοκαίρι.
Και ναι αυτό θα το πληρώνουμε όλη τη σεζόν.
ΟΜΩΣ
το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι αποκλειστικά και μόνο αγωνιστικό και για αυτό θα λυθεί.
Δε χρωστάμε σε κανένα πουστη και μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμό τουλάχιστον για την επόμενη 10ετια ακόμα κι αν φύγει ο Βαγγέλης.
Ποιος από τους απέναντι έχει αυτή την γαλήνη στο κεφάλι του ;
Πάμε παρακάτω , επειδή ήμουνα παιδάκι στα πέτρινα και δεν τα ζησα στα τσιμέντα να τονίσω ότι είναι ευτυχία να μην ζεις αυτά τα χρόνια και δεν μπορώ να καταλάβω από που έχει προκύψει αυτη η μαλακια σε ιντερνέτ και ραδιόφωνα. Ή μάλλον μπορώ , σας εχουνε βάλει στο τροπαρι της κακομοιριάς αρδακια και τρολ. Τόσο μαλακες έχουν καταντήσει κάποιοι δικοί μας. Ή λογικη της ισοπέδωσης ,, αφού δεν μπορώ να φτάσω τον από πάνω σε τον κατεβάσω στα μέτρα μου.
Και κάτι τελευταίο , κι εγώ στην τραγική εμφάνιση των πρώτων 70 λεπτών θα σταθώ , θα κριτικάρω και θα ζητήσω ευθύνη για την ήττα. Το παιχνίδι όμως τελειώνει στο 90. Φανταστείτε να κάνανε αυτοί 2 3 ευκαιρίες για γκολ καθαρές και να μην παίρνανε το καθαρο πέναλντι στον καρσελα στο τέλος. Διαδήλωση και δίκες όχι μόνο τη δευτέρα αλλά μέχρι την Παρασκευή τη μεγάλη θα είχαμε. Κοιμαστε ορισμένοι τον ύπνο του δικαίου αλλά τον πόλεμο με τους Πόντιους επίσημους επιχειρηματίες των συριζανελ θα τον κερδίσουμε οι υπόλοιποι. Και δεν μας πειράζει , τον Μάη στα πανηγύρια θα τους δεχτούμε όλους....