alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Θελεις να σου πω τη γνωμη μου? Κανενας.δηλαδη τωρα ποιος εχει την επο και την διαιτησια?
Θελεις να σου πω τη γνωμη μου? Κανενας.δηλαδη τωρα ποιος εχει την επο και την διαιτησια?
Ούτε καταλαβες τι εγραψα.φυσικα και δεν εχουμε πανικο ρε καημενε...εσυ το ειπες
Εβαλε επτα αμυντικους να κρατανε πισω, συν τον Οτζιτζα να τρεχει μπροστα, τον Καρσελα να κανει κανενα σπριντ στον ασβεστη και τον Φορτουνη για κανενα στημενο.Ευτυχώς δεν έβαλε Ζιλε τουλαστιχον
δυσκολευομαι να καταλαβω ασυναρτητουςΟύτε καταλαβες τι εγραψα.
0-3 ή 1-4 σήμερα.
Σωστο.δε μπορω να καταλαβω σε ενα φιλικο σαν το σημερινο γιατι καταιβενει χεσμενος
σημερα μπορει το χ η ομαδα και παιζουμε ετσι
αναθεμα τι λογικη εχει
Κι εγω. Αλλά γιατι το λες σε μενα?δυσκολευομαι να καταλαβω ασυναρτητους
Οχι ρε, ποιος τσακωνεται? Ειδες να τσακωνομαστε ποτέ? Μια χαρα ειμαστε.Τρουμπακης - Άλεξ μην τσακωνεστε, ειστε καλοί φίλοι και οι δυο
εισαι μεγαλη ψυχη τυπεΤρουμπακης - Άλεξ μην τσακωνεστε, ειστε καλοί φίλοι και οι δυο
Ε ναι ρε τύπε, αφού είναι καλά παιδιά και τα δυο, τι τους έχει πιάσει τώρα τελευταια...εισαι μεγαλη ψυχη τυπε
Δεν νομιζω οτι η Μπαρτσελονα εχει κανεναν λογο ή καμια διαθεση να ριξει εξι ή επτα γκολ. Το εδειξε και στο αλλο ματς. Μια απλη νικη θελει χωρις απωλειες (οπως του βλακα του Πικέ στο πρωτο ματς).Καλά κάνει και κατεβαίνει με 9 αμυντικούς.
Το ζήτημα είναι να γλυτώσουμε τα 6 γκολ.
Ένα 0-4 η 1-4 θα ήταν αρκετά καλό πιστεύω.
Τέτοια κωλομαδα που έχουμε φετο...
Σωστο.
Κατεβαζει ενδεκαδα που δειχνει οτι θα παιξει σαν χεσμενος. Ουσιαστικα προδιαθετει τους παικτες οτι το μονο που πρεπει να προσεξουν ειναι να γλυτωσουν απο συντριβη.
Μηπως ομως, μηπως λεω, ξερει καλυτερα απο σενα κι απο εμενα την κατασταση των παικτων του?
τυπε παω πασο για παρτη σου μονο...Ε ναι ρε τύπε, αφού είναι καλά παιδιά και τα δυο, τι τους έχει πιάσει τώρα τελευταια...