ρε φιλε μισο λεπτο γιατι η υπερβολη ναι μεν σε καποιες φασεις δειχνει πραγματα αλλα σε αλλες δειχνει αμαθεια αγνωμοσυνη και ελλειψξ κρισης ...λες απο το 86 που βλεπεις και λες οτι προψε δεν καναμε τιποτα ...και ρωταω τωρα εγω ...προσεχε :δε λες καναμε λιγα αλλα λες ΤΙΠΟΤΑ ...και ξαναμανα ρωταω : το σουτ τετ α τετ ανσαριφαρ,η κεφαλια ανσαριφαρ που διωχνει ο καπινο χωρις ουτε ο ιδιος να ξερει που ειναι και για χαμενη ευκαιρια μπλουμπεργκ (πως σκατα το λενε) ,η ευκαιρια εμενικε που ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ και ειναι επισης για μπλουμπερκ ,το πεναλτυ στον καρσελα που δεν δινει ,το σουτ με πολυ καλες προυποθεσεις του παρντο που γλυστραει και φευγει αουτ ,δυο τρεις φασεις προς το τελος που σε εκοψε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ φαουλ και ηταν υποσχομενες φασεις μεσα στην περιοχη ....προσεξε μη μου αρχισεις την γνωστη προπαγανδιστικη αμασητη σανολογια ''αν ειμαι ευχατ=ριστημενος απο την ομαδα΄΄ γιατι προκαταβολικα σου λεω οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ....αλλα αλλο αυτο αλλο η απολυτη κατστροφολογια και απαξιωση και παρουσιαση εικονικης πραγματικοτητας ....αυτα που εχασε ο γφαυρος ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (καμμια σημασια οτι εγιναν μετα το 75 ) ....αλλα τιποτα οπως λες εσυ δεν λεγεται....αυτο θελω να πω .....
----------------------
τυπε αγνωμοσυνη ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ(οχι μονο την σημερινη)...ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ...
ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ Κ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ δυστηχως για εμας ειναι ολυμπιακοι επειδη ειναι το μονο που ειναι Ν.1-
ΟΚ????
για αυτο δεν εγω γιουχαρει την ομαδα ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΤΕ....
ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 4-5 με τον οφη καποτε....
ΘΙΧΤΗΚΑΝ οι φλωροι που γιουχαρουν την ομαδα σε καθε ευκαιρια& ξεχνουν το τι εχει καταφερει 1998-σημερα..
οι ΟΠΑΔΟΙ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ...
την μια βαζει ενας 2 γκολ=θεος...την αλλη αχρηστος...
--------------------------------------------------------------------
περι ΤΟΥ ΝΤΕΡΠΙ
ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ...
γιναμε ολυμπιακοι οι πιο πολλοι επειδη η ομαδα παντοτε επαιζε μπαλα ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΑΚΟΜΗ αν ρωτησεις καποιον να σου πει...champion leauge...
-θες το τσουκου-τσουκου ball της βαζελας...???
-η θες την μπαλα που επαιζε ο θρυλος κ ας μην εφτανε στους 8...
το 90% θα σου πει το 2.
------------------------------------------------------------
β-
δεν ειπα να τους πιασουμε απο τον λαιμο,γιατι αυτο εστω κ πεθαμενοι που ηταν εμεις δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας...
δεν γινεται ομως 75 λεπτα νασαι ανυπαρκτος...
ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΜΟΥ...ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ...
-ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ο ΠΑΟ..
-ΠΑΙΧΤΕΣ Γ ΕΠΙΛΟΓΗΣ...
-ΚΑΚΗ ΦΟΡΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΟΣ...ΟΥΤΕ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ...
ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ που ο βαζελος ειχε αυτα τα 3+ αλλα μαζι...
ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ..
ποτε θα τον ΞΑΝΑΒΡΕΙς ΕΤΣΙ????
--------------------------
ΠΕΡΙ ΛΕΜΟΝΗ...
τι βριζουν πολλοι τον λεμονη...οταν παλι τον φωναξανε σαν τελευταια λυση αναγκης..
οκ αν ΗΜΟΥΝ Ο ΤΑΚΗΣ εγω θα κατεβαινα με 2 φορ.
και δεν θα βαζα ανδρουτσο στην γραμμη.
------------
ξεχνατε πολλοι..
ΜΕ ΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΕΣ...
6-1 ΤΗΝ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ...
4-0 ΠΑΟ
1-4 ΠΑΟ...
ΤΗΝ ΑΕΚ..ολα μεσα...
και παιξαμε και μπαλα--
2 νικες ΕΚΤΟΣ ΣΤΟ ΤΣΟΥΛΟΥ...
ΚΤΛ...
--------------------
αλλα βλεπεις ολοι γλυφαν τον μπαγεβιτς.
---------------------------------------------------------
τελος..
δεν λεω τι ωραια το 87-96...
στο φιναλε ολα κρινονται απο τι ΣΗΚΩΣΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...
και για αυτο εχω γραψει εχουμε γινει καλομαθημενοι ΞΕΧΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..
αλλα κ παλι η ανυπαρξια ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ.