Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Χελρεηζερ76 έγραψε:
...ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οτι θα χασει ο Ολυμπιακος

Αρχικά, χαλάρωσε, διότι κατά δήλωσή σου είσαι μεγάλος και δεν πρέπει να συγχίζεσαι.

Δεύτερον, αν παρατηρούσες το νήμα λίγο πιο προσεκτικά, θα έβλεπες ότι όλα τα ντέρμπυ εκτός τα έχω παίξει υπέρ των αντιπάλων, όχι επειδή νοιώθω ανασφάλειες μα γιατί οι διαιτησίες βρωμούν πλέον από τα χιλιόμετρα, και προτιμώ να βγάλω δύο φράγκα επειδή βλέπω μπροστά μου παρά να μου τα πάρει ο στοίχιμαν.

Αν σφάλλω ας πάω στην κόλαση και να παίζει κάθε μέρα το σύλλογος μεγάλος στα μεγάφωνα.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αρχικά, χαλάρωσε, διότι κατά δήλωσή σου είσαι μεγάλος και δεν πρέπει να συγχίζεσαι.

Δεύτερον, αν παρατηρούσες το νήμα λίγο πιο προσεκτικά, θα έβλεπες ότι όλα τα ντέρμπυ εκτός τα έχω παίξει υπέρ των αντιπάλων,
όχι επειδή νοιώθω ανασφάλειες, μα γιατί οι διαιτησίες βρωμούν πλέον από τα χιλιόμετρα, και προτιμώ να βγάλω δύο φράγκα επειδή βλέπω μπροστά μου παρά να μου τα πάρει ο στοίχιμαν.

Αν σφάλλω ας πάω στην κόλαση και να παίζει κάθε μέρα το σύλλογος μεγάλος στα μεγάφωνα.
:2funny:
κλαιω

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006

Δεύτερον, αν παρατηρούσες το νήμα λίγο πιο προσεκτικά, θα έβλεπες ότι όλα τα ντέρμπυ εκτός τα έχω παίξει υπέρ των αντιπάλων, όχι επειδή νοιώθω ανασφάλειες μα γιατί οι διαιτησίες βρωμούν πλέον από τα χιλιόμετρα, και προτιμώ να βγάλω δύο φράγκα επειδή βλέπω μπροστά μου παρά να μου τα πάρει ο στοίχιμαν.

μεγαλε τι λες?μη λες τετοια και ξεχασουμε αυτα που ξερουμε ποια διαιτησια και κουραφεξαλα δε βλεπεις τα χαλια που εχουμε.

Επισκέπτης
μεγαλε τι λες?μη λες τετοια και ξεχασουμε αυτα που ξερουμε ποια διαιτησια και κουραφεξαλα δε βλεπεις τα χαλια που εχουμε.

Τον κοβεις να σκαμπαζει;Εδω ελεγε οτι ο Τακης εκατσε να χασει για να μην πεσει ο βαζελος...ασε αδερφε μην κανεις το λαθος που εκανα και εγω και καψεις τα εγκεφαλικα σου κυτταρα.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Ζαλίζει η κορυφή

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
211
Πόντοι
21
Μεγάλη ζημιά των managers στον φετινό ολυμπιακό.. τα παιχνιδια με τα πολλά μύρια τον χάλασαν.. ελπιζω μόνο να μάθουν απο τα λάθη τους αυτοι που πρέπει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μεγάλη ζημιά των managers στον φετινό ολυμπιακό.. τα παιχνιδια με τα πολλά μύρια τον χάλασαν.. ελπιζω μόνο να μάθουν απο τα λάθη τους αυτοι που πρέπει
Καλησπερα Νεφελινα, ειμαι ο Αλεξανδρος.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
1 gol ρε θρυλε!! ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΥΣΤΟΓΚΟΛ!!!!

300€ εχασα που δεν ηρθε 1-1... :(

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Φιλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,εχουμε μαθει απο τα πετρινα χρονια , εγω τα εζησα καποιοι τα μαθανε απο αφηγησεις,  να ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα δυσκολα (κυρίως, αλλα με με κριτικη διαθεση για το "τις πταιει") αλλα και στα ευκολα.
Η ομαδα φετος δεν....
Το πρωταθλημα έχει δρομο, τουλαχιστον ακομα δεν εχει χαθει τιποτα (πλην ευρωπης) αν πρεπει να συζητησουμε κατι είναι πως η ομαδα θα ενισχυθεί το Δεκέμβριο με μεταγραφες.
Ας αφησουμε το Τακη να κανει τη δουλεία του, ειδαμε και τους Χασι κλπ κλπ.
Καποιοι γραφουν στο νημα μας απο αλλες ομαδες, το μονο που κανουν ειναι να επιβεβαιώσουν οτι στην Ελλαδα υπαρχουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ που σημαινει δυο πράγματα
1. Κοινος παρονομαστης ειναι παντα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ακόμα και στο ποδόσφαιρο είναι του δογματος "να πεθανει η κατσικα του γειτονα μου" (απο το κλασσικο ανέκδοτο

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Τα ειδα τυπε τα ειδα και ριχνα παναγιες μεσα στο καφενειο....

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Φιλοι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,εχουμε μαθει απο τα πετρινα χρονια , εγω τα εζησα καποιοι τα μαθανε απο αφηγησεις,  να ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα δυσκολα (κυρίως, αλλα με με κριτικη διαθεση για το "τις πταιει") αλλα και στα ευκολα.
Η ομαδα φετος δεν....
Το πρωταθλημα έχει δρομο, τουλαχιστον ακομα δεν εχει χαθει τιποτα (πλην ευρωπης) αν πρεπει να συζητησουμε κατι είναι πως η ομαδα θα ενισχυθεί το Δεκέμβριο με μεταγραφες.
Ας αφησουμε το Τακη να κανει τη δουλεία του, ειδαμε και τους Χασι κλπ κλπ.
Καποιοι γραφουν στο νημα μας απο αλλες ομαδες, το μονο που κανουν ειναι να επιβεβαιώσουν οτι στην Ελλαδα υπαρχουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ που σημαινει δυο πράγματα
1. Κοινος παρονομαστης ειναι παντα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
2. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ακόμα και στο ποδόσφαιρο είναι του δογματος "να πεθανει η κατσικα του γειτονα μου (απο το κλασσικο ανέκδοτο

Φιλαράκι δες στο θέμα του ΠΑΟΚ ποιοί μας ζαλίζουν...

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Φιλαράκι δες στο θέμα του ΠΑΟΚ ποιοί μας ζαλίζουν...
Αγαπητε φίλε δεν ασχολουμε με ανυπαρκτους, αυτοι δεν μπορουν να πουν το ονομα της ομάδας τους μΠΑΟΚ το λενε, οπως μΠΕΝΑΛΤΥ, μΠΑΛΕΤΤΑ όποτε αν ασχοληθουμε σημασια τους δινουμε
Καλο βράδι

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Αγαπητε φίλε δεν ασχολουμε με ανυπαρκτους, αυτοι δεν μπορουν να πουν το ονομα της ομάδας τους μΠΑΟΚ το λενε, οπως μΠΕΝΑΛΤΥ, μΠΑΛΕΤΤΑ όποτε αν ασχοληθουμε σημασια τους δινουμε
Καλο βράδι

Εσυ δεν ασχολείσαι αλλα δε μπήκες να δεις τι κάνουν οι θρυλαρες. Κλασσικος γαυρος.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Εσυ δεν ασχολείσαι αλλα δε μπήκες να δεις τι κάνουν οι θρυλαρες. Κλασσικος γαυρος.
Και δεν προκειται να γραψω κατι σε νημα που αφορα αλλη ομαδα, ουτε να διαβασω τι γραφουν
μελη του forum για αλλες ομαδες.
Ναι ειμαι κλασσικος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εδω και παρα παρα πολλα χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom