Αποφασίστε. Μία λέτε "ο χοντρός με τα κλεμμένα πρωταθλήματα και τα λεφτά του τσουλου εχει καταδικασει τους αλλους στη φτώχεια" και από την άλλη "μόνοι μας πέσαμε".
Για να δούμε. Αν είχε το αεκ παρει το πρώτο της πρωταθλημα στη ζώσα μνήμη τότε με το βαλνερ, θα χρεωκοπούσε 2 χρόνια μετά;
Αν ο παο είχε βγεί τσουλου περυσι/πρόπερσι, θα 'ταν τώρα ένα βήμα πριν τη γ'?
Αμα ημουν 15χρονο μπορει και να τη πιστευα αυτη τη πιπα που σας λενε στους συνδεσμους...επειδη ομως δεν ειμαι πρωτον στα αρχιδια μου η Κουλα και ο Βαζελος και δευτερον επειδη εγω ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μονο βλεπω οτι με αυτον δεν προκεται ποτε ξανα να δουμε μια σοβαρη ομαδα με χρονικη διαρκεια και ποιοτητα στο παιχνιδι της.
Ωραία. Εσύ
-που είσαι και ώριμος
-που δεν πατάς στους συνδέσμους
-που μάλλον δεν πατάς και γήπεδο ή αν πατάς τρως τα πατατάκια με κινδυνο να πνιγείς αν μπεί γκολ
έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις τη γνώμη σου στα φόρουμ στο Ίντερνετ και είναι απολύτως σεβαστή.
Και ένα τελευταίο. Από όλα τα σχόλια των φίλων μας που ανακάλυψαν ξανα ότι είναι παθναηκάρες σήμερα, διαλεγω στην τυχη αυτό
η πουτσα ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο
ετσι γαμαει ο φεσιας του μαναβη
Που ήσουν τύπε μέχρι σήμερα που η ομάδα σου πνιγόταν από το ένα λασποχώραφο στο επόμενο;
Με με παρεξηγείς όμως. Συγχαρητήρια από μένα που η ομάδα σου έφτασε στη μεγαλύτερη εντός συνόρων επιτυχία της στην πρόσφατη ιστορία σας.
Υγ. Γήπεδο πας τουλάχιστον να μπεί τίποτε στο ταμείο ή τον καημένο τον μανάβη θα τον φεσώσετε τελικά όπως έκανε και το αεκ;
Και για να κλείσουμε μια ακόμα ειλικρινά ευχάριστη βραδια:
[size=40pt]Θρύλε Θεέ Μου
Ολυμπιακέ μου[/size]