Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Το ξαναλέμε. Μερικοί δεν πρέπει να φύγουν απλώς. Πρέπει να φύγουν με κλωτσές. Εμενίκε τράβα γαμήσου. Τί στο διάλο τον βάζει ήθελα να 'ξερα.

Φτάσαμε στο σημείο να λέμε γιατί δεν ξεκίνησε βασικός κάποιος Ansarifard. :huh:

Επισκέπτης
Το ξαναλέμε. Μερικοί δεν πρέπει να φύγουν απλώς. Πρέπει να φύγουν με κλωτσές. Εμενίκε τράβα γαμήσου. Τί στο διάλο τον βάζει ήθελα να 'ξερα.

Δηλαδη ρε τυπε απο ολο το ναυαγιο που ειδες ΚΑΙ σημερα καταλαβες οτι ο Εμενικε ειναι μονο το προβλημα...δεν μαζευεται αυτο το μπαχαλο και ο μοναδικος υπαιτιος ειναι ο Μαρινακης!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Όχι αλλά ακόμα και μ' αυτό το κωλοχανείο, αυτό που έχασε ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ γαμώ την πουτάνα μου γαμώ.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ειναι που καταφερε ο Χοντρος να αλλοιωσει το DNA της ομαδας μας και να καταντησουμε να παιζουμε αμυντικα με τον ΖΜΠΑΟΓΚ στο Καραισκακη και τον Βαζελο στη Λεωφλωρο...

Αυτός που αποκαλείς  "ο χοντρός" έχει ρίξει την αεκ στην γ', τον παο τον εχει φερει ενα βημα πριν, και αν αλλαξει και η κυβερνηση, θα στειλει και καποιους τυχαιους εκει στις παλιες καλες γνωστες εποχες μπατατουδη.

Επισκέπτης
Αυτός που αποκαλείς  "ο χοντρός" έχει ρίξει την αεκ στην γ', τον παο τον εχει φερει ενα βημα πριν, και αν αλλαξει και η κυβερνηση, θα στειλει και καποιους τυχαιους εκει στις παλιες καλες γνωστες εποχες μπατατουδη.

Αμα ημουν 15χρονο μπορει και να τη πιστευα αυτη τη πιπα που σας λενε στους συνδεσμους...επειδη ομως δεν ειμαι πρωτον στα αρχιδια μου η Κουλα και ο Βαζελος και δευτερον επειδη εγω ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μονο βλεπω οτι με αυτον δεν προκεται ποτε ξανα να δουμε μια σοβαρη ομαδα με χρονικη διαρκεια και ποιοτητα στο παιχνιδι της.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
πριν κανα τριμηνο ελεγες ειναι παικταρας ομως....

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
η πουτσα ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο
ετσι γαμαει ο φεσιας του μαναβη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.254
Πόντοι
3.656
Νομιζω ο χοντρος σκοπιμα τοκανε καφενειο φετος κατοπθν εντολών...ας πρόσεχε με ρα καραβια τι κουβαλαει να μην τον εχουνε στο χερι τωρα...λεω.   ην στεναχωρθεστε..
Παμε του χρονου ρισετ...8 μηνες ειναι υα παρελθουν

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.352
Πόντοι
3.656
Αμα ημουν 15χρονο μπορει και να τη πιστευα αυτη τη πιπα που σας λενε στους συνδεσμους...επειδη ομως δεν ειμαι πρωτον στα αρχιδια μου η Κουλα και ο Βαζελος και δευτερον επειδη εγω ειμαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και μονο βλεπω οτι με αυτον δεν προκεται ποτε ξανα να δουμε μια σοβαρη ομαδα με χρονικη διαρκεια και ποιοτητα στο παιχνιδι της.
:hi: :respect: :hi: :respect:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
Αυτός που αποκαλείς  "ο χοντρός" έχει ρίξει την αεκ στην γ', τον παο τον εχει φερει ενα βημα πριν, και αν αλλαξει και η κυβερνηση, θα στειλει και καποιους τυχαιους εκει στις παλιες καλες γνωστες εποχες μπατατουδη.
 Για την ηλικια σου καλη παντως και η μαλακια σου  :jerking: :jerking: ,  ο  χοντρος βρε  17χρονε μπετοβλακα την εριξε την ΑΕΚ ??  αυτος θα  ριξει και τον Βαζελο η οι ΑλαφουζοΠατερες που τον ταραξανε  στο  φεση και στα χρεη ?? ,  αλλα ειπαμε καλη και η μαλακια σου  για την ηλικια  σου ,  οταν πας 22  τα ξαναλεμε αιντε καλο  βραδυ  :s&m_2: :s&m_2:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
ο σισε καλος που θα πουληθει με νικολαου ανδρουτσο μανθατη το καλοκαιρι
Να ο μοναδικός στόχος για την επόμενη σεζόν. Για Ανδρούτσο δεν το βλέπω - δεν κάνει το παιδί και τον εκθέτει όσο τον βάζει εκεί. Σισέ ναι, μάλλον θα φύγει. Συνθήματα για μεταγραφές πρέπει να βγάλουμε...

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Tι να κανει ο Λεμονης, να βαλει φανελα να παιξει? Και παλι καλα τα εχει συμμαζεψει τα πραγματα.
Τις αλλαγές που έκανε νωρίτερα τύπε.
Για σήμερα μιλάμε όχι γενικά..

Επισκέπτης
Να ο μοναδικός στόχος για την επόμενη σεζόν. Για Ανδρούτσο δεν το βλέπω - δεν κάνει το παιδί και τον εκθέτει όσο τον βάζει εκεί. Σισέ ναι, μάλλον θα φύγει. Συνθήματα για μεταγραφές πρέπει να βγάλουμε...

Δεν πειραζει τυπε...ο Βαγγελας να ειναι καλα να τους γαμαει.Τωρα τελευταια βεβαια στα ντερμπυ μαλλον μας γαμανε αλλα δεν πειραζει...ο Βαγγελας να ειναι καλα!

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
 Για την ηλικια σου καλη παντως και η μαλακια σου  :jerking: :jerking: ,  ο  χοντρος βρε  17χρονε μπετοβλακα την εριξε την ΑΕΚ ??  αυτος θα  ριξει και τον Βαζελο η οι ΑλαφουζοΠατερες που τον ταραξανε  στο  φεση και στα χρεη ?? ,  αλλα ειπαμε καλη και η μαλακια σου  για την ηλικια  σου ,  οταν πας 22  τα ξαναλεμε αιντε καλο  βραδυ  :s&m_2: :s&m_2:

Αποφασίστε. Μία λέτε "ο χοντρός με τα κλεμμένα πρωταθλήματα και τα λεφτά του τσουλου εχει καταδικασει τους αλλους στη φτώχεια" και από την άλλη "μόνοι μας πέσαμε".

Για να δούμε. Αν είχε το αεκ παρει το πρώτο της πρωταθλημα στη ζώσα μνήμη τότε με το βαλνερ, θα χρεωκοπούσε 2 χρόνια μετά;
Αν ο παο είχε βγεί τσουλου περυσι/πρόπερσι, θα 'ταν τώρα ένα βήμα πριν τη γ'?

Ωραία. Εσύ
-που είσαι και ώριμος
-που δεν πατάς στους συνδέσμους
-που μάλλον δεν πατάς και γήπεδο ή αν πατάς τρως τα πατατάκια με κινδυνο να πνιγείς αν μπεί γκολ

έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις τη γνώμη σου στα φόρουμ στο Ίντερνετ και είναι απολύτως σεβαστή.

Και ένα τελευταίο. Από όλα τα σχόλια των φίλων μας που ανακάλυψαν ξανα ότι είναι παθναηκάρες σήμερα, διαλεγω στην τυχη αυτό

η πουτσα ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο
ετσι γαμαει ο φεσιας του μαναβη

Που ήσουν τύπε μέχρι σήμερα που η ομάδα σου πνιγόταν από το ένα λασποχώραφο στο επόμενο;
Με με παρεξηγείς όμως. Συγχαρητήρια από μένα που η ομάδα σου έφτασε στη μεγαλύτερη εντός συνόρων επιτυχία της στην πρόσφατη ιστορία σας.

Υγ. Γήπεδο πας τουλάχιστον να μπεί τίποτε στο ταμείο ή τον καημένο τον μανάβη θα τον φεσώσετε τελικά όπως έκανε και το αεκ;

Και για να κλείσουμε μια ακόμα ειλικρινά ευχάριστη βραδια:

[size=40pt]Θρύλε Θεέ Μου
Ολυμπιακέ μου[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Nα αναφερω απλως, οτι ο στοιχιμαν αυτη τη στιγμη εχει πρωτο φαβορι για κατακτηση του πρωταθληματος τον Ολυμπιακο με 2,05 αποδοση, μετά μαζι  τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με 3,30 και ακολουθει ο Παναθηναικος με 40,00, ο (πρωτοπόρος) Ατρομητος με 80,00 και ο Πανιωνιος με 120,00.

Επισκέπτης
Αποφασίστε. Μία λέτε "ο χοντρός με τα κλεμμένα πρωταθλήματα και τα λεφτά του τσουλου εχει καταδικασει τους αλλους στη φτώχεια" και από την άλλη "μόνοι μας πέσαμε".

Για να δούμε. Αν είχε το αεκ παρει το πρώτο της πρωταθλημα τότε με το βαλνερ, θα χρεωκοπούσε 2 χρόνια μετά;
Αν ο παο είχε βγεί τσουλου περυσι/πρόπερσι, θα 'ταν τώρα ένα βήμα πριν τη γ'?

Ωραία. Εσύ
-που είσαι και ώριμος
-που δεν πατάς στους συνδέσμους
-που μάλλον δεν πατάς και γήπεδο ή αν πατάς τρως τα πατατάκια με κινδυνο να πνιγείς αν μπεί γκολ

έχεις κάθε δικαίωμα να γράφεις τη γνώμη σου στα φόρουμ στο Ίντερνετ και είναι απολύτως σεβαστή.

Και ένα τελευταίο. Από όλα τα σχόλια των φίλων μας που ανακάλυψαν ξανα ότι είναι παθναηκάρες σήμερα, διαλεγω στην τυχη αυτό

Που ήσουν τύπε μέχρι σήμερα που η ομάδα σου πνιγόταν από το ένα λασποχώραφο στο επόμενο;
Με με παρεξηγείς όμως. Συγχαρητήρια από μένα που η ομάδα σου έφτασε στη μεγαλύτερη εντός συνόρων επιτυχία της στην πρόσφατη ιστορία σας.

Υγ. Γήπεδο πας τουλάχιστον να μπεί τίποτε στο ταμείο ή τον καημένο τον μανάβη θα τον φεσώσετε τελικά όπως έκανε και το αεκ;

Και για να κλείσουμε μια ακόμα ειλικρινά ευχάριστη βραδια:

[size=40pt]Θρύλε Θεέ Μου
Ολυμπιακέ μου[/size]

Δεν ξερω αν τρωω πατατακια οπως λες πιτσιρικα αλλα εγω τουλαχιστον ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οτι θα χασει ο Ολυμπιακος ουτε για πλακα!Οποτε το κηρυγμα για το τι ειναι Ολυμπιακος και τι οχι καντο σε κανεναν συνομηλικο σου γιατι με μενα δεν σε παιρνει.

Επισκέπτης
Nα αναφερω απλως, οτι ο στοιχιμαν αυτη τη στιγμη εχει πρωτο φαβορι για κατακτηση του πρωταθληματος τον Ολυμπιακο με 2,05 αποδοση, μετά μαζι  τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ με 3,30 και ακολουθει ο Παναθηναικος με 40,00, ο (πρωτοπόρος) Ατρομητος με 80,00 και ο Πανιωνιος με 120,00.

Στα αρχιδια μας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom