- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.114
- Πόντοι
- 17.085
Παίξαμε όσο χρειάστηκε ντάξει. Ο Ρόμπερτς δε θυμίζει ελαφρά τον Phil Lynott;
Τα μαθαμε τα γούρια σου. Δεν πειθεις πλεον.Σήμερα δεν το βλέπω να νικάμε. Ισοπαλία και ευχαριστημένοι να 'μαστε έτσι πως έχουμε καταντήσει. Το θέμα είναι να μη γίνει καμιά μαλακία και τιμωρήσουν την έδρα μας. Προσοχή θέλει απ' όλους.
51 απόδοση το 4-0 με παοκ...???τιμια επιλογή το βλέπω...Εγω παντως πονταρισα ακριβες σκορ 4-0 τον Ολυμπιακο με αποδοση 51 (!!) στο στοιχιμαν.
Μου εγινε τωρα και ομαδα ο ΠΑΟΚ που επιασε κορυφη με προγραμμα με κατι Λαρισες και Λαμιες ως τωρα.
Μα πες μου κι εσυ. Δεν ειναι value?51 απόδοση το 4-0 με παοκ...???τιμια επιλογή το βλέπω...
Και ο απλος ασος του Ολυμπιακου ομως ειναι τωρα στο 2,10 ενω το απογευμα ηταν στο 1,97.
Θεωρω οτι ειναι δώρο.Ούτε θυμαμαι απο πότε εχω να δω τον Ολυμπιακο σε αποδοση πανω απο 2 εντος εδρας.
Σιγουρα ειναι μονο οι φοροι και ο θανατος. Στοιχημα παιζουμε.τυπε στο εχουν πει απο μεσα και εισαι τοσο σιγουρος? αν ειναι να παω να το παιξω και εγω
Οπως το πες...Από κει και πέρα μιλάμε για τον παοκ που όταν κατεβενει Αθήνα και ειδικά στο Καραϊσκάκη τραβάει πολλά..ότι αποτέλεσμα και να έρθει το 2,10 το παίζεις με κλειστά μάτια...Σιγουρα ειναι μονο οι φοροι και ο θανατος. Στοιχημα παιζουμε.
Οπως το πες...Από κει και πέρα μιλάμε για τον παοκ που όταν κατεβενει Αθήνα και ειδικά στο Καραϊσκάκη τραβάει πολλά..ότι αποτέλεσμα και να έρθει το 2,10 το παίζεις με κλειστά μάτια...