Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (17 μέλη και 43 επισκέπτες)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Δεν ξέρω ποια η επαφή της ομήγυρης με το γυναικείο μπάσκετ (προσωπικά είμαι φανατικός του γυναικείου Βόλεϊ για ευνόητους λόγους) αλλά οι Τούρκοι και εκεί έχουν σπρώξει ένα σκασμό λεφτά , για τα δεδομένα του σπορ στην ευρώπη, και συγκαταλέγονται στους κορυφαίους. Αυτά για να καταλάβουμε τι έκαναν χτες τα κορίτσια μας .
Κατά τα λοιπά , μιλάμε για κατάντια ο σύλλογος , μεγάλη κατάντια..
Α και ηττημένος σε κάθε επίπεδο από την μπύρα 13 που διοικεί την ερασιτεχνική αλογοτροφή , όπως δήλωνε τον περασμένο Δεκέμβρη ο υιός Μπαλτάκος.. 

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μήπως άκουσε κανείς σήμερα τον οπαδό της Ρόμα ?

Γιατί χθες η ΟΥΕΦΑ έβγαλε την 11αδα της αγωνιστικής για το CL και είχε στο τέρμα τον Προτό.

Το είδε πουθενά να το επικοινωνήσει ή είχε το χαβά του για τον Καπίνο ...?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Επαιξα ξερο ασο θρυλο στο ντερμπι και ενιταιμ σκορερ φουρτουνη!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αφιερωμενο σε ολα τα  μουνοπανα  που  χλευαζαν  τον αιωνιο γαμια τους........

22555137_123401898342367_3292552823370350403_n.jpg

:takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis: :takethis:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Δεν ξέρω ποια η επαφή της ομήγυρης με το γυναικείο μπάσκετ (προσωπικά είμαι φανατικός του γυναικείου Βόλεϊ για ευνόητους λόγους) αλλά οι Τούρκοι και εκεί έχουν σπρώξει ένα σκασμό λεφτά , για τα δεδομένα του σπορ στην ευρώπη, και συγκαταλέγονται στους κορυφαίους. Αυτά για να καταλάβουμε τι έκαναν χτες τα κορίτσια μας .
Κατά τα λοιπά , μιλάμε για κατάντια ο σύλλογος , μεγάλη κατάντια..
Α και ηττημένος σε κάθε επίπεδο από την μπύρα 13 που διοικεί την ερασιτεχνική αλογοτροφή , όπως δήλωνε τον περασμένο Δεκέμβρη ο υιός Μπαλτάκος.. 
γενικα τουρκοι, ρωσοι και ιταλοι είναι σε άλλο επιπεδο στο γυναικειο μπάσκετ...η μπεσικτας δεν είναι από τις top ομαδες στην τουρκια, αλλα εστω και ετσι μια ανετη νικη μεσα στην εδρα της δειχνει ότι παμε για μεγαλα πραγματα στο eurocup φετος...πιστευω ότι η τετραδα είναι ενας εφικτος στοχος...

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Mίλησα με έναν βάζελο και μου πέταξε το "Ο βαλβίδας τους μίλησε για να μην παίξουν καλά."

Σοκαρίστηκα λίγο είναι η αλήθεια.
Αλλά μετά το έκανα εικόνα.

Να είναι τα αποδυτήρια δηλαδή της μπαρτσα και να μπαίνει μέσα ο Βαλβέρδε. Να γυρνάει σε όλους
"Ρε μαλάκες είναι φίλοι μου αυτοί ρε, καθήστε παίξτε το παπάρι σας στο ματς.
Σοάρες, ακούς; Ρίχτη στα περιστέρια ρε μαλάκα.
Ζεράρ, με νοιώθεις ρε παιχτούρα τι λέω; Θα κάτσεις να τον πιείς; Κάντε το για μένα στην τελική ρε μαλάκες."
Κάπου εκεί θα πήρε το λόγο ο Μέσσι.
"Μάγκες ακούσατε τι είπε ο κόουτς. Σήμερα θα στήσουμε περίπτερο στην επίθεση. Κόουτς πόσα γκολάκια να φάμε από το Θρύλο; 1-2"
"Ένα και καλό φτάνει Λίο. Να 'σαι καλά αγόρι μου παιχταρά μου" Θα πε εκεί ο Βαλβέρδε.
"Νο προμπλεμ κοουτς. Μαλάκα και εσύ πως σε λένε που είσαι τέρμας σήμερα, κάτσε να το ρουφήξεις στα χασομέρια, 'νταξει ρε μαλάκα;"

Κάπου εκεί η φαντασίωση τελείωσε με τον Βαλβέρδε να φεύγει από τα αποδυτήρια και να αποσύρεται στην αχλύ του Μύθου.  

Επισκέπτης
Ενημερωτικα παιζουμε και με τη Μαλαγα σημερα και ειμαστε νοσοκομειο...γιατι ειδα περισσοτερο ενδιαφερον για το γυναικειο μπασκετ παρα για το αντρικο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
Ενημερωτικα παιζουμε και με τη Μαλαγα σημερα και ειμαστε νοσοκομειο...γιατι ειδα περισσοτερο ενδιαφερον για το γυναικειο μπασκετ παρα για το αντρικο.
ε τι ρε τυπε?
θα κερδισουμε εστω και μισοι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
το ξερω μαν...ειμαστε γκαντεμια στο μπασκετ χρονια τωρα αλλα ειναι γιγαντες τα παιδια....ελπιζω.
τωρα αν χασουμε?οκ δεν πεθανε κανεις.αλλωστε καλυτερα να μην μας υπολογιζουν

Επισκέπτης
το ξερω μαν...ειμαστε γκαντεμια στο μπασκετ χρονια τωρα αλλα ειναι γιγαντες τα παιδια....ελπιζω.
τωρα αν χασουμε?οκ δεν πεθανε κανεις.αλλωστε καλυτερα να μην μας υπολογιζουν

Ναι ρε συ εννοειται...ακομα στην αρχη ειμαστε.

Επισκέπτης
Φοβερο πρωτο δεκαλεπτο σε αμυνα και επιθεση οπως πρεπει να παιζεται το μπασκετ και στο δευτερο επιστρεψαμε στο κλασσικο κακο επιθετικα μπασκετ του Σφαιροπουλου με σκοτωμενες επιθεσεις στο τελος της επιθεσης...επος ο Μπογρης που οποτε επρεπε να μαρκαρει τον αντιπαλο ψηλο εκανε μια φατσα σαν να προσπαθουσε να χεσει τη μεγαλυτερη κουραδα ολων των εποχων.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
σιγα μην χασουμε....ξερεις τι ειναι ολυμπιακος μπασκετ?

Επισκέπτης
Ενα πρεσινγκ στην επαναφορα μας κανανε και βαρεσαμε διαλυση....πολυ κακη η λειτουργια της ομαδας.Παλι καλα που δεν χασαμε στο τελος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom