Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (14 μέλη και 43 επισκέπτες)

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
Τέλος πάντων ας μιλήσουμε και για καναν παίχτη. Καρσελά πρέπει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Με κλωτσές αν είναι δυνατόν. :grin: Και να πάρει μαζί του τον Τζούρτζεβιτς.

Πάντως για την συμπάθειά σου, τον Φορτούνη,στην σελίδα της θρυλάρας στο Facebook, τα σχόλια ήταν να μην ξαναβγεί από την ενδεκάδα.  :S

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Υπάρχουν πολλές σελίδες. Ο Φορτούνης είναι καλός. Ότι ξέρει μπάλα δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Θέλει στήριξη κι ας μουρμουράμε πολλές φορές και γι' αυτόν. Πρέπει να πάρει τα πάνω του.

Ο Προτό νομίζω είναι πολύ καλύτερος απ' τον Καπίνο.

Τον Διαμαντόπουλο τον είχα ακούσει να μεταδίδει ματς την εθνικής στο πρόσφατο ευρωμπάσκετ. Νομίζω με Πολωνία. Μιλάμε για επίδειξη γραφικότητας. Απ' το δεύτερο λεπτό κάτι "έτσι! να μας αισθανθούν!" και "κάποιοι θα γυρίσουν στο ξενοδοχείο μετά το ματς να μαζέψουν βαλίτσες" και τέτοιες αηδίες. Γενικά στα ματς της εθνικής γίνεται διαγωνισμός γραφικότητας απ' τους εκφωνητές. Μπας και μπουν σε σποτάκια. Όπως το πρότυπο της γραφικότητας ο Χελάκης που έκανε καριέρα με τις παπαριές τύπου πειρατικό και τις σκατοφωνάρες του.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
η άποψή μου για τον αγώνα χθες.. ένας τραγικός Ολυμπιακός στημένος τραγικά από ένα περίγελο προπονητή.. υποτίθεται ότι έστησε την ομάδα έτσι για να μην αρπάξει  πολλά γκολ ..όμως είδαμε ότι όποτε ήθελε  η Μπάρτσα έκανε φάση ακόμα και με αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα. Αυτό φυσικά έγινε λόγω της  κλάσης των παιχτών της και των αυτοματισμών που έχει αυτή η ομάδα αλλά και των ανύπαρκτων παικτών μασ που δεν κόβουν ούτε με βαλέ , πόσο μάλλον να κρατήσουν οι κεντρώοι λίγο τη μπάλα και να δώσουν ανάσες στην άμυνα. Ακόμα και όταν η Μπάρτσα 'εμεινε από βλακεία του Πικέ με 10 παίκτες η κατάσταση δε βελτιώθηκε ιδιαίτερα.
Θα μου πουν τώρα κάποιοι ότι με τη Μπάρτσα του Μέσι έπαιζες ..τι περίμενες.. για μένα δεν είναι Ολυμπιακός αυτός ... βλέπουμε ομάδες που δεν είναι τα λεγόμενα μεγαθήρια της Ευρώπης και τα παλεύουν τα παιχνίδια απέναντι σε μεγάλους.. ο Ολυμπιακός τι πάλεψε? σαν κακομοίρηδες κατεβήκαμε ανύπαρκτοι χωρίς επιθετικό
ΥΓ Ο Νικολάου και Ο Ανδρούτσος και ο Ζντιέλαρ είναι παίκτες για τον Ολυμπιακό να παίζει στο επίπεδο αυτό της Ευρώπης? Δοξάστε τους μήπως πιάσει κανα κορόιδο παλι ο Μαρινάκης και τους πουλήσει
θα επαναλάβω ότι κάποιοι θα πουν ότι έφυγες με αξιοπρεπές αποτέλεσμα από μια πολύ δύσκολή έδρα όμως και αυτό περισσότερο θέμα τύχης και ότι δεν πιέστηκε η Μπάρτσα για παραπάνω συνέβη.. Αυτά

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Το τσουτσεκι ο βερβελες η πουτανιτσα του μαρινακη δικαιολογει τα παντα τωρα!!!  Εχρι βρει 10000 δικαιολογιες για το χτεσινο εκτρωμα...

Εμετος η εκπομπη... :vomit:

Αλητες ρουφιανοι...

:vomit:

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Το τσουτσεκι ο βερβελες η πουτανιτσα του μαρινακη δικαιολογει τα παντα τωρα!!!  Εχρι βρει 10000 δικαιολογιες για το χτεσινο εκτρωμα...

Εμετος η εκπομπη... :vomit:

Αλητες ρουφιανοι...

:vomit:

Ποιό έκτρωμα τύπος; Για πες και μας.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τσουτσέκι ο Βερβελές.
Μάλιστα , ο μόνος λόγος που αξίζει κράξιμο αυτός που διεγράφη από την ΕΣΗΕΑ για τον Ολυμπιακό είναι γιατί παραμένει εκεί μέσα ενώ ξέρει τη σχέση του ομίλου με τα ρούβλια..

Τώρα για τον Διαμαντόπουλο που αναφέρθηκε παραπανω. Έχω ξαναπεί ότι προσπαθεί να επιβάλει καταστάσεις με τον ξερολισμό του στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πχ Φορτούνης , πχ Καπίνο , προφανώς υπάρχει ανοιχτή επικοινωνια και παλιότερα Ουζουνίδης , υπενθυμίζω μάνατζερ του Μαρίνου και εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στον ποα , κάποιος ονόματι Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος..
Στα υπόψιν , έκανε όνομα με το μπάσκετ του Ολυμπιακού, είναι βασικός συντάκτης του Φωτός , με διευθυντή πλέον τον Φιλέρη , και διευθύνει το ραδιόφωνο ρούβλι24. Αυτά για μένα λένε πολλά...

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Που κατεβηκατε χεσμενοι ρε τυπε μη φατε ...10!

...Πω ρε φίλε, δηλαδή οργίζεσαι που δεν κατεβήκαμε με τα πόδια ανοιγμένα απέναντι στους γκαλάκτικος;

Τι σου έχει κάνει ο Ολυμπιακός.
Το διανοείσαι;

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
...Πω ρε φίλε, δηλαδή οργίζεσαι που δεν κατεβήκαμε με τα πόδια ανοιγμένα απέναντι στους γκαλάκτικος;

Τι σου έχει κάνει ο Ολυμπιακός.
Το διανοείσαι;

Ρε τυπε εγω δεν εχω θεμα με τον ολυμπιακο! Μακαρι να παιζε και να νικαγε! Αλλα χτες πονεσαν τα ματακια μου...

Και το χα και 4-0 σκορ...τουλαχιστον κονομησα απ τον μεσι!

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ρε τυπε εγω δεν εχω θεμα με τον ολυμπιακο! Μακαρι να παιζε και να νικαγε! Αλλα χτες πονεσαν τα ματακια μου...

Και το χα και 4-0 σκορ...τουλαχιστον κονομησα απ τον μεσι!

Ρε συ τύπε, σκέψου γιατί θυμώνεις.
Γιατί;

Να σου πω εγώ γιατί.
Έναν στόχο έχεις στη ζωή σου. Να κοροϊδέψεις τον γαύρο.
Δεν σε νοιάζει να γυρίσει η ομάδα σου στην κορυφή.
Θες μόνο να κοροίδέψεις τον γαύρο.
Πρώτη σου ευκαιρία στην ελλάδα το ντερμπυ στην έδρα σου, το οποίο θα το κερδίσεις, στο λέω απο τώρα να παίξεις και στοίχημα - ο γαύρος θα χάσει σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπυ.
Δεύτερη σου ευκαιρία στην ευρώπη, να διασυρθεί ο Ολυμπιακός.
Καθόσασταν μεταξύ σας στο δωματιάκι και λέγατε
"πωπωπωπωπω με την μπαρτσα θα χασουνε 8-0"
"οχι ρε θα χασουν 9-0"
"οχι ρεεεε θα χασουν 10-0"
και κάπως έτσι κυλούσε η ζωή σας.
Τώρα αυτό δεν έγινε.
Και οργίζεσαι.
Γιατί νοιώθεις ότι σε έκλεψαν κάπως από κάτι που σου άξιζε.
Ε δεν σου άξιζε.
Νόμιζες ότι σου άξιζε.
Οπως και τα 20 χρόνια που οδύρεσαι.
Νόμιζες ότι σου άξιζε.
Και το μόνο που έχει μείνει είναι να βλέπεις το γαύρο.
Για να θυμώνεις. Για να αυτοεκπληρώνεσαι.

Καλό σου απόγευμα, πιές και ένα φραπεδάκι για καλό και για κακό.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Τα 'χαμε όλα, το θέμα Πάρντο μας έλειπε. Παραπονάκια λέει κλπ. Άσε μας ρε Πάρντο. Αυτός έβαλε δυό γκολ με τη Σπόρτινγκ όταν τέλειωσε το ματς και νομίζει ότι κάτι έκανε. Να βάλεις δυό τεμάχια δικέ μου όταν η μπάλα καίει και να πάρεις κρίσιμο ματς, να σε παραδεχτώ.
Επίσης ξεχάσαμε να πούμε για Μποτία χτες. Πολύ καλός (έκανε κι ένα κορυφαίο τάκλιν σε κάποια φάση)

ΥΓ1 Σας γαμάει και ο κυρ-Σάββας.
ΥΓ2 Η εμφάνιση του βόλλεϊ τα σπάει.
ΥΓ3 Ακόμα να στείλουν ευχαριστήριες επιστολές κάτι μικροσωματεία στον Αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού που συμμετέχει από φέτος και στο πρωτάθλημα χάντμπολ και μαζεύουν κανα φράγκο από εισιτήρια;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
μπορει καποιος  να με ενημερωσει γιατι  ο  μαστερ 21  η μεγαλη καβλα  του σαιτ  μπαναριστηκε?

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ρε συ τύπε, σκέψου γιατί θυμώνεις.
Γιατί;

Να σου πω εγώ γιατί.
Έναν στόχο έχεις στη ζωή σου. Να κοροϊδέψεις τον γαύρο.
Δεν σε νοιάζει να γυρίσει η ομάδα σου στην κορυφή.
Θες μόνο να κοροίδέψεις τον γαύρο.
Πρώτη σου ευκαιρία στην ελλάδα το ντερμπυ στην έδρα σου, το οποίο θα το κερδίσεις, στο λέω απο τώρα να παίξεις και στοίχημα - ο γαύρος θα χάσει σε όλα τα εκτός έδρας ντέρμπυ.
Δεύτερη σου ευκαιρία στην ευρώπη, να διασυρθεί ο Ολυμπιακός.
Καθόσασταν μεταξύ σας στο δωματιάκι και λέγατε
"πωπωπωπωπω με την μπαρτσα θα χασουνε 8-0"
"οχι ρε θα χασουν 9-0"
"οχι ρεεεε θα χασουν 10-0"
και κάπως έτσι κυλούσε η ζωή σας.
Τώρα αυτό δεν έγινε.
Και οργίζεσαι.
Γιατί νοιώθεις ότι σε έκλεψαν κάπως από κάτι που σου άξιζε.
Ε δεν σου άξιζε.
Νόμιζες ότι σου άξιζε.
Οπως και τα 20 χρόνια που οδύρεσαι.
Νόμιζες ότι σου άξιζε.
Και το μόνο που έχει μείνει είναι να βλέπεις το γαύρο.
Για να θυμώνεις. Για να αυτοεκπληρώνεσαι.

Καλό σου απόγευμα, πιές και ένα φραπεδάκι για καλό και για κακό.

Δεν ανηκω στο γαμημενο το «μπικ φορ» τυπε οποτε στο μπουτσο μου!!!
Ισα ισα που απο τα αλλα τρια σιχαματα πιο πολυ προτιμω το γαυρο!!

Καλο απογευμα! Φρεντο εσπρεσσο πινω ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
σημερα στις 20:30 παιζουμε στο μπάσκετ γυναικων μεσα στην μπεσικτας για τον ομιλο του γιουροκαπ..σημαντικο παιχνιδι για να δουμε τι μπορούμε να κανουμε φετος στην ευρωπη...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
σημερα στις 20:30 παιζουμε στο μπάσκετ γυναικων μεσα στην μπεσικτας για τον ομιλο του γιουροκαπ..σημαντικο παιχνιδι για να δουμε τι μπορούμε να κανουμε φετος στην ευρωπη...
Ειμαστε το φαβορί. "1" = 3.30 και "2"= 1.30

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102