Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όλοι Ολυμπιακοί σε άρνηση είστε κατά βάθος.

Οπως λεγανε καποτε οι ΠΑΣΟΚοι οτι "ολοι ΠΑΣΟΚ ειστε κατα βαθος".

ΠΑΣΟΚ και Ολυμπιακος.
Οι δυο πυλωνες της αμετροεπειας και της αλαζονειας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506

ΠΑΣΟΚ και Ολυμπιακος.
αλιεξη ολοκληρωτικο ακαποτο δεχεσε?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
ναι ρε μπιρλα λυσσαξες...αλλα πες μου και εσυ στα ισα οτι τετοιον ανθρωπο εχει μονο ο ολυμπιακος...
και στο διάολο να σε ρωτήσει ο δημοσιογράφος...αλλά να αρχίσεις να μιλάς και να λες ασυναρτησίες και να μην υπάρχει ένας σοβαρός να του πει να το βουλώσει!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πες μου εναν αντίστοιχο ευρωπαϊκής ομάδας φίλε..
που να ξερω ρε χαζοβλακα ;παρακολουθω ολες τις συνεντευξεις ολων των ομαδων στα εθνικα τους δικτυα ;νουμερο που θες να κανεις τον πονηρο ....και ειχε σχεση αυτο που ειπε ...εχασε ,στα ισα αλλα παραδεχτηκε ενα διαιτητη που εδωσε κοκκινη με ρευστο αποτελεσμα χωρις να εκτιμησει καταστασεις ....οταν εδω εχουν γαμηθει στο φρου φρου εναντιον του θρυλου ....αιντε να πουλησεις αλλου ανωτεροτητα και να εξευρωποαισεις τα βαζελοχανουμοπαοκια ...εμεις εδω ειμαστε ουγκανοι και γαμαμε ολα τα προσφορα κωλαρακια...χωρις ανωτεροτητες και σου ξου μου ....γκε γκε ;

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

ΠΑΣΟΚ και Ολυμπιακος.

Μη μιλάς εσύ ειδικά για πασοκ, μόνο επι πασοκ είχες επιτυχίες, με γιωργάκη κιολας οι τελευταίες τρομαρα σου.

Υγ. Για τα 20 χρονια πες, θέλω να τ' ακούω.

Υγ. Τύπε Μπίρλα και 5 να μαι, ευχαριστώ που παραθέτεις και το σύνθημα μαζί. Πρέπει να ακούγεται παραπάνω

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
που να ξερω ρε χαζοβλακα ;παρακολουθω ολες τις συνεντευξεις ολων των ομαδων στα εθνικα τους δικτυα ;νουμερο που θες να κανεις τον πονηρο ....και ειχε σχεση αυτο που ειπε ...εχασε ,στα ισα αλλα παραδεχτηκε ενα διαιτητη που εδωσε κοκκινη με ρευστο αποτελεσμα χωρις να εκτιμησει καταστασεις ....οταν εδω εχουν γαμηθει στο φρου φρου εναντιον του θρυλου ....αιντε να πουλησεις αλλου ανωτεροτητα και να εξευρωποαισεις τα βαζελοχανουμοπαοκια ...εμεις εδω ειμαστε ουγκανοι και γαμαμε ολα τα προσφορα κωλαρακια...χωρις ανωτεροτητες και σου ξου μου ....γκε γκε ;
γκε γκε τυπακο..δεν περίμενα να καταλάβεις..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
και στο διάολο να σε ρωτήσει ο δημοσιογράφος...αλλά να αρχίσεις να μιλάς και να λες ασυναρτησίες και να μην υπάρχει ένας σοβαρός να του πει να το βουλώσει!!
μπιρλα αυτοι ειμαστε  στην πουτανα χωρα που ζουμε.....
να σου πω κατι να ξερεις απο τα βαθη του πειραια....
Οταν μια πουτανα μερα ο καπετανιος εκοβε βολτες με πιστολια στης θυρες των οπαδων εμεις ορκιστηκαμε οτι θα σας γαμαμε σε ολα τα επιπεδα....ακομα και στην πουστια....
με πιανεις?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γκε γκε τυπακο..δεν περίμενα να καταλάβεις..
και δεν χρειαζεται να καταλαβω....ειμαι ουγκανος και δεν δινω εξετασεις πολιτισμου ...στα αρχιδια μου αν σ'αρεσει ο σαββας στα αρχιδια μου και αν δεν σ'αρεσει ...αν δεν σ'αρεσει μη τον βλεπεις ....γκε γκε ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μπιρλα αυτοι ειμαστε  στην πουτανα χωρα που ζουμε.....
Οταν μια πουτανα μερα ο καπετανιος εκοβε βολτες με πιστολια στης θυρες των οπδων εμεις ορκιστηκαμε οτι θα σας γαμαμε σε ολα τα επιπεδα....ακομα και στην πουστια....
με πιανεις?
Ο καπετανιος δεν πηρε ποτέ πανω απο δυο πρωταθληματα συνεχομενα ομως, ουτε επεβαλε καμια Χουντα στο ποδοσφαιρο.
Βαρεθηκα να διαβαζω ως επιχειρημα για τα αισχη σας, τα φωτα της ΑΕΚ ή τα πιστολια του καπετανιου, οταν εκεινα τα χρονια επαιρνε πρωταθλημα μεχρι και η Λαρισα.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
Ο καπετανιος δεν πηρε ποτέ πανω απο δυο πρωταθληματα συνεχομενα ομως, ουτε επεβαλε καμια Χουντα στο ποδοσφαιρο.
Βαρεθηκα να διαβαζω ως επιχειρημα για τα αισχη σας, τα φωτα της ΑΕΚ ή τα πιστολια του καπετανιου, οταν εκεινα τα χρονια επαιρνε πρωταθλημα μεχρι και η Λαρισα.
σαλτα γαμησου μωρη πουτσα εσυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μη μιλάς εσύ ειδικά για πασοκ, μόνο επι πασοκ είχες επιτυχίες, με γιωργάκη κιολας οι τελευταίες τρομαρα σου.

Υγ. Για τα 20 χρονια πες, θέλω να τ' ακούω.

Υγ. Τύπε Μπίρλα και 5 να μαι, ευχαριστώ που παραθέτεις και το σύνθημα μαζί. Πρέπει να ακούγεται παραπάνω

Τι ειχα επι ΠΑΣΟΚ? Επιτυχιες? Παρακαλω?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
μπιρλα αυτοι ειμαστε  στην πουτανα χωρα που ζουμε.....
Οταν μια πουτανα μερα ο καπετανιος εκοβε βολτες με πιστολια στης θυρες των οπδων εμεις ορκιστηκαμε οτι θα σας γαμαμε σε ολα τα επιπεδα....ακομα και στην πουστια....
με πιανεις?
το αφήνω γιατί ούτε παναθηναικος είμαι ούτε τέτοιου τύπου κουβέντα θέλω να κάνω..στα αρχιδια μου τέλος πάντων..θεός ο κυρ-σαββας και είμαστε όλοι καλα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα τους κανεις αφου τους βαζεις να απολογουνται αντι να σε γραψουν στις αρχιδαρες τους και να σου απαντανε μονο με τον αριθμο των πρωταοληματων  [size=70pt]44[/size]

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

[size=50pt]Ερνέεεεεεεεστο Βαλβέρδεεεεεεεε[/size]

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
και δεν χρειαζεται να καταλαβω....ειμαι ουγκανος και δεν δινω εξετασεις πολιτισμου ...στα αρχιδια μου αν σ'αρεσει ο σαββας στα αρχιδια μου και αν δεν σ'αρεσει ...αν δεν σ'αρεσει μη τον βλεπεις ....γκε γκε ;
πιες μια βαλεριάνα τυπακο...τσίτα τα νεύρα σου

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Επαναλαμβάνω: σας γαμάει ΚΑΙ ο κυρ-Σάββας (όπως και ο Βαγγέλας). Που σας χαλάει την αισθητική νούμερα.
Η εικόνα του να τον βοηθάει ο Θέος να κατέβει τα σκαλιά, σου μιλάει κατευθείαν στην ψυχή σου (ΑΝ έχεις βέβαια).
Πρωτάθλημα κυρίως για τον κυρ-Σάββα φέτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom