Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (21 μέλη και 60 επισκέπτες)

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Πλάκα στην πλάκα, σήμερα ο Ολυμπιακός

- Αγωνίστηκε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Σύμπαντος τα τελευταία χρόνια (ρεαλικοί αφήστε μας)

- Στον πάγκο της Μπαρτσα βρισκόταν ένας αγαπημένος προπονητής μας.

- Με αυτή την ομαδάρα ο Ολυμπιακός είχε την χαρά να εναλλάξει καμμια οκταριά παίκτες (στο σδνα βρισκεται το αρθρο)

- Το γκόλ το έβαλε ο 18χρονος παίκτης στον οποίο έκανε αφιέρωμα η Μπαρτσελόνα ως υποσχόμενο ρούκι με δύσκολο έργο να φυλάει τον Μέσσι.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τα 20 χρονια που ζείτε στις σκιές, εμένα αυτό μου αποπνέει αέρα Ευρώπης.
Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ελλάδα δεν θα δει ούτε στα όνειρά της αυτή τη λίστα.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.425
Πόντοι
3.656
Ο άλλος παίζει με τη Μπαρτσελόνα και κάθεται και λεει για τον κυζα και τον κομινη. Και δεν υπάρχει ένας να τον μαζέψει!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ο άλλος παίζει με τη Μπαρτσελόνα και κάθεται και λεει για τον κυζα και τον κομινη. Και δεν υπάρχει ένας να τον μαζέψει!
Ποιος να τον μαζεψει? Εδω καμαρωνουν οτι ο κυρ Σαββας λέει μας γαμαει κιολας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ολυμπιακος 44 πρωταθληματα....ΑΠΑΟ 20,Αχ Κουλα 11 και ΖΜΠΑΟΓΚ 2 πιο λιγα απο τον Αρη!Και εσεις καθεστε και ασχολειστε με τους ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!
Εισαι Ολυμπιακος επειδη εχεις 44 πρωταθληματα δηλαδη?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
καλησπερα αλεξη ειμαι ο τρουμπακης...στελεχος της εταιριας σε θελει για γκεισα....
πμ κυριος σαββας

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε ο αλλος θα επαιζε με τον ολυμπιακο στην μοσχα και στη συνεντευξη τυπου του προηγουμενου αγωνα στην ευρωλιγκα  ελεγε οτι οι διαιτητες τον αφηνουν να παιζει επιθετικη αμυνα και δεν σφυριζουν τα φαουλ κατα του...μαντεψε ποιος προπονητης ηταν.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εσυ εισαι ΑΕΚτζης γιατι σου αρεσει η καρπαζια και η κλαψα;

Υ.Γ
Ολυμπιακος εγινα στα Πετρινα χρονια πληροφοριακα....
Το πιστεύω αυτό που λες φίλε.Ολυμπιακος γίνεσαι όπως σωστά λες.ΑΕΚ γενιεσαι.Καλα πήγατε σήμερα ,πάρτε λαμπάδα προτο το Πάσχα.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ελα πάμε μία όλοι μαζί, πιστοί και πληγωμένες ψυχές

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
εγω σε αυτο συμφωνω μπιρλα....
αλλα και ενας αλλος εδω και 5 χρονια εχει ενα καναλι και αν βρεχει βγαινει η κυρια σουζη και λεει οτι φταει ο ολυμπιακος...αυτον θα τον μαζεψει κανεις?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.425
Πόντοι
3.656
τυπε ο αλλος θα επαιζε με τον ολυμπιακο στην μοσχα και στη συνεντευξη τυπου του προηγουμενου αγωνα στην ευρωλιγκα  ελεγε οτι οι διαιτητες τον αφηνουν να παιζει επιθετικη αμυνα και δεν σφυριζουν τα φαουλ κατα του...μαντεψε ποιος προπονητης ηταν.
τυπε ξέρω ποιος ήταν αλλά τουλάχιστον έπαιζε Ευρωλίγκα..και είπε για διαιτησία Ευρωλίγκας..ετούτος εδώ ο γραφικός κάθε που παίζει ο Ολυμπιακός Ευρώπη τα ίδια λέει..και με Γιουβέντους μετά τα ίδια έλεγε!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ξέρει ότι θα κάνει γκελα την Κυριακή για αυτό σας προετοιμάζει ότι θα φταίει ο διαιτητής

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εσυ εισαι ΑΕΚτζης γιατι σου αρεσει η καρπαζια και η κλαψα;

Υ.Γ
Ολυμπιακος εγινα στα Πετρινα χρονια πληροφοριακα....
Ρε τύπε εσυ μου μοστράρισες τα 44 πρωταθληματα ως επιχειρημα. Δηλαδη το 1996 που ειχες 25 και ο Παναθηναικος 18 ησουν λιγοτερο Ολυμπιακος?
Κι εγω δηλαδη απο τα ποσα πρωταθληματα και πανω νομιμοποιουμαι να ειμαι ΑΕΚτζης? Κατι τετοια επιχειρηματα μονο ο Τσουκαλας αναφερει.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.001
Πόντοι
5.506
Το πιστεύω αυτό που λες φίλε.Ολυμπιακος γίνεσαι όπως σωστά λες.ΑΕΚ γενιεσαι.Καλα πήγατε σήμερα ,πάρτε λαμπάδα προτο το Πάσχα.
μαλακας και κουλα γεννιεσε εχεις δικιο...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.425
Πόντοι
3.656
Τρουμπακη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα..αναρωτιέμαι σε μικτή ζώνη ευρωπαϊκού ματς αν υπάρχει άλλος γραφικός τυπακος να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει!!

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1

Ούτε στον αγώνα αεξάρα-θρυλος δεν ειδε τοση κινηση το νήμα.
Σημάδι πως υπάρχετε μόνο για να μειώνετε τον Θρύλο στο θολωμένο το μυαλό σας.

[size=50pt]ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ
[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom