Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (12 μέλη και 37 επισκέπτες)

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τυπε ξέρω ποιος ήταν αλλά τουλάχιστον έπαιζε Ευρωλίγκα..και είπε για διαιτησία Ευρωλίγκας..ετούτος εδώ ο γραφικός κάθε που παίζει ο Ολυμπιακός Ευρώπη τα ίδια λέει..και με Γιουβέντους μετά τα ίδια έλεγε!!
χαχα πιστευω οταν το διαβασεις και καταλαβεις οτι δεν υπαρχει διαχωρισμος και δεν εχει σημασια για ποιο επιπεδο ειναι να βαλεις τα γελιακαι εσυ.
υγ το εγραψα και σε εναν προηγουμενος σας ποναει που οι ολυμπιακοι ειναι ολυμπιακοι και οχι και κατι αλλο μαζι με την ομαδα σας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
Ξέρει ότι θα κάνει γκελα την Κυριακή για αυτό σας προετοιμάζει ότι θα φταίει ο διαιτητής
τα ξερετε τα κολπα εσεις ρε...για πες τι ειναι καλυτερο...να κλεισουμε τα φωτα η να πεφτουμε κατω σαν κοτοπουλα?

Επισκέπτης
Ρε τύπε εσυ μου μοστράρισες τα 44 πρωταθληματα ως επιχειρημα. Δηλαδη το 1996 που ειχες 25 και ο Παναθηναικος 18 ησουν λιγοτερο Ολυμπιακος?
Κι εγω δηλαδη απο τα ποσα πρωταθληματα και πανω νομιμοποιουμαι να ειμαι ΑΕΚτζης? Κατι τετοια επιχειρηματα μονο ο Τσουκαλας αναφερει.

Εσυ τυπε μπορεις να εισαι οτι γουσταρεις και ΟΦΗ,και Παναιτωλικος και οτιδηπτοτε...τα πρωταθληματα δεν τα μοστραρησα οπως λες για σενα αλλα για τους δικους μου που καθονται και ασχολουνται μαζι σας και με τα κομπλεξ σας.

Οταν εισαι ετη φωτος μπροστα απο ολες τις υπολοιπες ομαδες δεν καθεσαι να ασχολεισαι με τους δευτεροτριτοτεταρτους που η μοναδικη τους χαρα ειναι να χασει στην Ευρωπη ο Ολυμπιακος ή να κερδισουν ενα πρωταθλημα καθε 10 χρονια.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
Τρουμπακη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα..αναρωτιέμαι σε μικτή ζώνη ευρωπαϊκού ματς αν υπάρχει άλλος γραφικός τυπακος να βγαίνει και να λέει αυτά που λέει!!
οχι ρε φιλε...σου λεω εχεις δικιο...μπεσα και δεν τρολλαρω....αλλα

Επισκέπτης
Οσο για τον κυρΣαββα ΠΟΙΟΣ να τον μαζεψει;Υπαρχει διοικηση σοβαρη στον Ολυμπιακο;Επιτηδες τον αφηνουν να βγαινει και να λεει μαλακιες για να αποπροσανατολιζει το κοσμο απο τη θλιβερη εικονα της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια...

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
τα ξερετε τα κολπα εσεις ρε...για πες τι ειναι καλυτερο...να κλεισουμε τα φωτα η να πεφτουμε κατω σαν κοτοπουλα?
ρε τυπε αυτοι ειναι ευρωπεοι-τωρα το γραφω με Ε γιατι ειναι για αυτους-και δεν κανουν τετοια πραγματα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
ρε τυπε αυτοι ειναι ευρωπεοι-τωρα το γραφω με Ε γιατι ειναι για αυτους-και δεν κανουν τετοια πραγματα
τυπε  το ευρωπεος με Ε μπορει να παρεξηγηθη....αυτοι δεν κανουν για εμας το λεω που ειμαστε αλητες

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
χαχα πιστευω οταν το διαβασεις και καταλαβεις οτι δεν υπαρχει διαχωρισμος και δεν εχει σημασια για ποιο επιπεδο ειναι να βαλεις τα γελιακαι εσυ.
υγ το εγραψα και σε εναν προηγουμενος σας ποναει που οι ολυμπιακοι ειναι ολυμπιακοι και οχι και κατι αλλο μαζι με την ομαδα σας.
δεν υποστηρίζω καμια ομάδα τυπε..πονάνε τα μάτια μου να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα στα χωραφια με στημένα ματς από τότε που θυμάμαι το ποδόσφαιρο σαν άθλημα..δεν με πονάει ούτε ο ΟΣΦΠ ουτε ο ΠΑΟ ούτε η ΑΕΚ ούτε κανας άλλος..φαντάσου όμως λίγο το εξής..την πρώτη αγωνιστική έπαιζε Μπαρτσελόνα Γιουβέντους..λες να βγήκε ο αντιπρόεδρος της Γιούβε μετά το ματς και να έλεγε στη μικτή ζώνη για το ποιος διαιτητής θα τον παίξει με τη Λάτσιο?
Για τη σοβαρότητα του ατόμου μιλάω!!όχι για τον Ολυμπιακό!!

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Οσο για τον κυρΣαββα ΠΟΙΟΣ να τον μαζεψει;Υπαρχει διοικηση σοβαρη στον Ολυμπιακο;Επιτηδες τον αφηνουν να βγαινει και να λεει μαλακιες για να αποπροσανατολιζει το κοσμο απο τη θλιβερη εικονα της ομαδας τα τελευταια 2 χρονια...
τυπε κανεις λαθος στα χρονια.μετα τον ερνεστο και αντε λιγο με μιτσελ και 2-3 αγωνες με σιλβα η ομαδα δεν βλεπετε απο αποψη θεαματος για αυτο υπαρχει και ο κυρ. σαββας για να απορροφα τους αρνητικους κραδασμους των τεραστιων λαθων της διοικησης.

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
δεν υποστηρίζω καμια ομάδα τυπε..πονάνε τα μάτια μου να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα στα χωραφια με στημένα ματς από τότε που θυμάμαι το ποδόσφαιρο σαν άθλημα..δεν με πονάει ούτε ο ΟΣΦΠ ουτε ο ΠΑΟ ούτε η ΑΕΚ ούτε κανας άλλος..φαντάσου όμως λίγο το εξής..την πρώτη αγωνιστική έπαιζε Μπαρτσελόνα Γιουβέντους..λες να βγήκε ο αντιπρόεδρος της Γιούβε μετά το ματς και να έλεγε στη μικτή ζώνη για το ποιος διαιτητής θα τον παίξει με τη Λάτσιο?
ο ανθρωπος ειναι σοβαρος η θεση του ειναι ασοβαρη και αβανταδορικη :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
μαν ειπαμε εχεις δικιο....αλλα να ξερεις οτι ακομα και για ομαδες  που ειπες υπαρχουν ατομα να μιλανε στο αναλογο κοινο...

Επισκέπτης
τυπε κανεις λαθος στα χρονια.μετα τον ερνεστο και αντε λιγο με μιτσελ και 2-3 αγωνες με σιλβα η ομαδα δεν βλεπετε απο αποψη θεαματος για αυτο υπαρχει και ο κυρ. σαββας για να απορροφα τους αρνητικους κραδασμους των τεραστιων λαθων της διοικησης.

Σωστα αλλα ειδικα τα τελευταια 2 χρονια εχουμε πιασει απολυτο πατο στα παντα...εχει παραγινει το κακο και ο αποκλειστικα υπευθυνος ειναι ο Μαρινακης και η αλαζονεια του οτι μπορει να υπαρξει μια ομαδα που να αλλαζει προπονητες,τεχνικους διευθυντες και παιχτες σαν τα πουκαμισα και να μην επηρεαζεται η αγωνιστικη της εικονα.

Martinos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
1
δεν είμαι Ολυμπιακός τυπε..όχι "σας"

Όλοι Ολυμπιακοί σε άρνηση είστε κατά βάθος.

[size=30pt]Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι

Όταν με φέρανε μες το Καραϊσκάκη

Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα

από την καύλα μου δεν έβγαζα κουβέντα

Περάσαν χρόνια και εγώ ακόμα

για σένα τραγουδώ για σένα είμαι λιώμα

μυαλό δεν βάζω και δεν αλλάζω

και την ζωή μου στο πλευρό σου την χαράζω[/size]

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Σωστα αλλα ειδικα τα τελευταια 2 χρονια εχουμε πιασει απολυτο πατο στα παντα...εχει παραγινει το κακο και ο αποκλειστικα υπευθυνος ειναι ο Μαρινακης και η αλαζονεια του οτι μπορει να υπαρξει μια ομαδα που να αλλαζει προπονητες,τεχνικους διευθυντες και παιχτες σαν τα πουκαμισα και να μην επηρεαζεται η αγωνιστικη της εικονα.
συμφωνω αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.995
Πόντοι
5.506
δικιο εχεις...εγω ελπιζω να ειναι τελευταια χρονια και να το καταλαβε....
αλλοιως εδω ειμαστε

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.424
Πόντοι
3.656
Όλοι Ολυμπιακοί σε άρνηση είστε κατά βάθος.

[size=30pt]Θυμάμαι ακόμα ήμουν παιδάκι

Όταν με φέρανε μες το Καραϊσκάκη

Στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα

από την καύλα μου δεν έβγαζα κουβέντα

Περάσαν χρόνια και εγώ ακόμα

για σένα τραγουδώ για σένα είμαι λιώμα

μυαλό δεν βάζω και δεν αλλάζω

και την ζωή μου στο πλευρό σου την χαράζω[/size]

πόσο είσαι τυπε?14?

Stories

Νέο!

Stories