Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
τακαρος: <<εκανε κι η μυγα κωλο>>
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μύγα - ξεμύγα, χτες μας νίκησε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο που θα μείνει στην ιστορία. Μη λέμε μαλακίες και να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Εγω παντως ξενερωσα με βερβελε σημερα... πρεπει να χε πιει λεξοτανιλ... :/

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ρε μαλακα ακου να σου πω.εδω δεν μπορεις να παιξεις ντερμπι με αλλο διαιτητη και μου λες εσυ για διαιτησια.εγω ρε μαλακα [glow=red,2,300]δεν θα κατσω να γραψω για το πως μας επαιξε χθες γιατι θελω μια ωρα να γραφω[/glow].για να ξερεις ο σιδηροπουλος μας εχει ξαναπαιξει με το αεκακι και η ουεφα πηρε το βιντεο του αγωνα για να κανει σεμιναριο πως να μην σφυριζει ενας διαιτητης.αντε σκατομαλακα
οχι να γραψεις, γραψε σε παρακαλω

εχουμε αναγκη απο λιγο γελιο

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ρε αντισθενη τωρα σε ρωταω.αφου βλεπεις οτι ο τυπος τον τρωει ο κωλος του.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Εγω παντως ξενερωσα με βερβελε σημερα... πρεπει να χε πιει λεξοτανιλ... :/
Τίποτα δε λέει κι αυτός. Γενικά κανείς δημοσιογράφος/ρεπόρτερ του Ολυμπιακού δε λέει τίποτα... εγώ ώρες-ώρες χαίρομαι τον Γκόντζο του βάζελου. Έναν τέτοιο θέλουμε ν' ακούμε. Βέβαια τα λέω εγώ από εδώ.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μύγα - ξεμύγα, χτες μας νίκησε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο που θα μείνει στην ιστορία. Μη λέμε μαλακίες και να έχουμε επαφή με την πραγματικότητα.
Εχεις μεγαλο δικιο παντως στο οτι δεν ειναι δυνατον μια ομαδα να μην κραταει τουλαχιστον 4-5 βασικους παικτες ως κορμο σε βαθος οκταετιας τουλαχιστον, ωστε να μπορουν να μεταφερουν στους νεους το dna της ομαδας. Αυτη τη στιγμη ο ολυμπιακος δεν εχει ουτε εναν παικτη απο το...2014, δηλαδη ειναι μια ομαδα ΧΩΡΙΣ συνεχεια. Γιατι να πρεπει να παιρνει το πρωταθλημα διαρκως μια ΝΕΑ ομαδα ανα δυο χρονια? Για λογους μεταφυσικους? Επειδη εχει πιο ωραιους οπαδους με θεληματικο πηγουνι? Επειδη εχει ωραιο γηπεδο? Γιατι?
Δεν ειναι καν λογικο.
Την πρωτη επταετια 1996-2003 ποσα χρονια εμειναν οι Γιαννακοπουλος, Ελευθεροπουλος, Καραταιδης, Πάντος, Τζορτζεβιτς, Ανατολακης, Γεωργατος, Αμανατιδης και τοσοι αλλοι? Και ηταν και Ελληνες ολοι πλην του Τζολε, ετσι? Μπορουσε ο κοσμος να ταυτιστεί. Τωρα βλεπεις την φωτογραφια της ενδεκαδας του Ολυμπιακου και δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος, αν δεν εισαι απο αυτους που τα παρακολουθουν τακτικά.
Εγω αυτα τα "selling club" δεν τα καταλαβαινω. Δηλαδη ο Ολυμπιακος ειχε αναγκη τα χρηματα και ηταν καλυτερο να πουλησει Μανωλά, Τοροσιδη, Σιόβα, Σάμαρη, Χολέμπας, Μανιάτη, Αυλωνίτη? Κρατα τους μωρε, φτιαξε εναν ΕΛΛΗΝΙΚΟ κορμο να γουσταρει και ο κοσμος σου, τοσα λεφτα παιρνεις επι 20 χρονια, θα πτωχευσεις? Ή μηπως οι ξενοι που πηρες στη θεση τους ηταν καλυτεροι?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το οτι αδικηθηκε ο ολυμπιακος απο το ΓΑΒΡΟ το διαβασες;

μπορεις να μας πεις για πιο λογο τον εβγαλε ο χασι;
όταν η διαιτησία παίζει 50-50 και.οχι 100-0 τον γαύρο είναι εχθρική,τα έχουμε πει αυτά

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ειναι παρασημο μου που δεχτηκα προειδοποιηση για τον ολυμπιακο και μεγαλυτερο παρασημο που κατι αεκτζηδες σαν τον diomides τους εχω τριψει την μουρη στο πατωμα.
general η ο ψηλος γαυρος.αυτα

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
ειναι παρασημο μου που δεχτηκα προειδοποιηση για τον ολυμπιακο και μεγαλυτερο παρασημο [glow=red,2,300]που κατι αεκτζηδες σαν τον diomides[/glow] τους εχω τριψει την μουρη στο πατωμα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και αλλη μια βολα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Σας το έχουν κάνει και στο μπασκετ. Το 2002 προηγούσασταν με 2-0 και τρελό

γύρισμα με 3-2! Μόνο με αυτό τον τρόπο δεν σας έχουμε νικήσει εμείς στο μπάσκετ.

:orchestra:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
ειναι παρασημο μου που δεχτηκα προειδοποιηση για τον ολυμπιακο και μεγαλυτερο παρασημο που κατι αεκτζηδες σαν τον diomides τους εχω τριψει την μουρη στο πατωμα.

Βρίσε τον Μαρινάκη (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ) να σου πάρουν την προειδοποίηση ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Βρίσε τον Μαρινάκη (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ) να σου πάρουν την προειδοποίηση ...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οχι φιλε μου η προειδοποιηση παρασημο.ουτε χρειαζομαι κανενα μαρινακη.τους εχω σπασει στο ξυλο μονος μου,και τους εχω κυνηγησει μαζι με αλλους φιλους ολυμπιακους τοσες πολλες φορες που θα εχω να γραφω...εγκυκλοπαιδεια.κοιταξε μπορει και ο αντισθενης να εχει κανα δυο χανουμακια να του παιρνουν πιπα. μαγκια του.θα δεις σε λιγο καιρο κατι τυπους σαν τον  diomides θα τους εχω για να ριχνω τα φλοκια μου

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
οχι φιλε μου η προειδοποιηση παρασημο.ουτε χρειαζομαι κανενα μαρινακη.τους εχω σπασει στο ξυλο μονος μου,και τους εχω κυνηγησει μαζι με αλλους φιλους ολυμπιακους τοσες πολλες φορες που θα εχω να γραφω...εγκυκλοπαιδεια.κοιταξε μπορει και ο αντισθενης να εχει κανα δυο χανουμακια να του παιρνουν πιπα. μαγκια του.θα δεις σε λιγο καιρο κατι τυπους σαν τον  diomides θα τους εχω για να ριχνω τα φλοκια μου

:hi:

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
αλλαγη υπογραφης και αντε γεια χανουμακι...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βαζελος είναι ο Διομήδης ρε διποδη αμοιβάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom