Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (7 μέλη και 16 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
Η διαφορα του ολυμπιακού με ΟΛΕΣ τις υποτιθέμενες μεγάλες ομάδες ειναι ότι σε καταστάσεις όπως οι χθεσινές δεν χρυσώνει το χάπι με δικαιολογίες που έχουν να κάνουν με διαιτησία. Μιλάω για τον κόσμο του Ολυμπιακού όχι για κυρ Σαββες κτλ. Αυτό είναι τακτική του Παναθηναικού της Αεκ και του Παοκ. Γι αυτό εκπέμπουν τετοια μιζέρια αυτες οι ομάδες σε περιόδους κρίσης.
Αυτο δεν σημαίνει ότι η διαιτησια χθες ήταν καλή. Αντιθέτως ήταν η επιτομή της <<υπουλης διαιτησίας>>
Τέτοιες διαιτησίες κάνει αρισττεχνικά ο Σιδηρόπουλος.
Ανύπαρκτη κίτρινη στον Οφόε στο 5ο λεπτό. Ο Οφόε που είναι ο πιο νευραλγικός παίχτης.
Συνεχώς σφύριζε φάουλ με το παραμικρό απ την σέντρα και μπροστά για να κλείνει τον Ολυμπιακό στην περιοχή του.
Σφύριξε 3-4 φάουλ στον Εμενίκε σε διεκδίκηση μπάλας όταν πήγαινε να βγεί μπροστά.
Δεν δίνει καθαρό έμμεσο στην φάση που προηγείται του πρώτου γκολ του Λάζαρου.
Και φυσικά ΟΛΑ τα κουκιά στην Αεκ

Μην περιμένετε ο Σιδηρόπουλος να δώσει μεγάλο σφύριγμα πχ κόκκινη πέναλτυ κτλ....γι αυτό είναι <<καλός>> διαιτητής. Οτι κάνει το κάνει με το γάντι.
Ξαναλέω, δεν έκρινε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Το ματς μύριζε ανατροπή από το 60.

Πάντα φιλικά  :hi:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Αυτο δεν σημαίνει ότι η διαιτησια χθες ήταν καλή. Αντιθέτως ήταν η επιτομή της <<υπουλης διαιτησίας>>.
Ανύπαρκτη κίτρινη στον Οφόε στο 5ο λεπτό. Ο Οφόε που είναι ο πιο νευραλγικός παίχτης.
Συνεχώς σφύριζε φάουλ με το παραμικρό απ την σέντρα και μπροστά για να κλείνει τον Ολυμπιακό στην περιοχή του.
Σφύριξε 3-4 φάουλ στον Εμενίκε σε διεκδίκηση μπάλας όταν πήγαινε να βγεί μπροστά.

Μην περιμένετε ο Σιδηρόπουλος να δώσει μεγάλο σφύριγμα πχ κόκκινη πέναλτυ κτλ....γι αυτό είναι <<καλός>> διαιτητής.
Οτι κάνει το κάνει με το γάντι.
Ξαναλέω, δεν έκρινε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Το ματς μύριζε ανατροπή από το 60.
α μπραβο! και ελεγα μεσα μου τι διαολο μονο εγω το ειδα;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Προφανώς και έδωσε ανάποδα πάρα πολλά φάουλ. Αλλά δε χάσαμε απ' αυτό. Απ' τη δική μας άθλια κατάσταση χάσαμε. Τί να κάνουμε τώρα;

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
μπηκε μεσα σε thread ολυμπιακου και εβριζε.και μετα το συνεχισε

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
Προφανώς και έδωσε ανάποδα πάρα πολλά φάουλ. Αλλά δε χάσαμε απ' αυτό. Απ' τη δική μας άθλια κατάσταση χάσαμε. Τί να κάνουμε τώρα;

Δεν λέω τ αντίθετο. Το ανέφερα ότι δεν κρίθηκε τ αποτέλεσμα απ αυτό, απλά το αναφέρω για να μην μας τρελάνουν κάποιοι με τον Σιδηρόπουλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Η διαφορα του ολυμπιακού με ΟΛΕΣ τις υποτιθέμενες μεγάλες ομάδες ειναι ότι σε καταστάσεις όπως οι χθεσινές δεν χρυσώνει το χάπι με δικαιολογίες που έχουν να κάνουν με διαιτησία. Μιλάω για τον κόσμο του Ολυμπιακού όχι για κυρ Σαββες κτλ. Αυτό είναι τακτική του Παναθηναικού της Αεκ και του Παοκ. Γι αυτό εκπέμπουν τετοια μιζέρια αυτες οι ομάδες σε περιόδους κρίσης.
Αυτο δεν σημαίνει ότι η διαιτησια χθες ήταν καλή. Αντιθέτως ήταν η επιτομή της <<υπουλης διαιτησίας>>

Μην περιμένετε ο Σιδηρόπουλος να δώσει μεγάλο σφύριγμα πχ κόκκινη πέναλτυ κτλ....γι αυτό είναι <<καλός>> διαιτητής. Οτι κάνει το κάνει με το γάντι.

Πάντα φιλικά  :hi:
μόνος σου αναιρεις αυτά που λες περί μιζέριας και διαιτησίας.Επιστημονικη φαντασία το ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός .Σωστή η κάρτα στον οφοε στο 5ο και μην ξεχνάς ότι χαρίστηκε στον ρομαο 2 φορές .όταν ο αμανικε πάει σαν κριάρι πως να μην δίνει φάουλ.κατεβασε το ματσάκι και δες το με την ησυχία σου χωρίς την ένταση του λάιβ και θα πεις μόνος σου,τι μαλακίες έγραψα.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
ρε συ αντισθενη εχουμε διαλογο και διαφωνουμε.εδω διακοψανε τον αγωνα για τωρα να μας βγαλουν εκτος ρυθμου.διαφωνουμε ολα κομπλε.μπαινει σε thread ολυμπιακου ο αλλος και βριζει ωραια τι να κανουμε.με εβρισε τον εβρισα.

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
μόνος σου αναιρεις αυτά που λες περί μιζέριας και διαιτησίας.Επιστημονικη φαντασία το ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός .Σωστή η κάρτα στον οφοε στο 5ο και μην ξεχνάς ότι χαρίστηκε στον ρομαο 2 φορές .όταν ο αμανικε πάει σαν κριάρι πως να μην δίνει φάουλ.κατεβασε το ματσάκι και δες το με την ησυχία σου χωρίς την ένταση του λάιβ και θα πεις μόνος σου,τι μαλακίες έγραψα.

Φίλε μου θα το ξαναδώ οταν βρω χρόνο το ματσάκι, κι αν πράγματι ήταν τοσο λαθος η κρίση μου θα το αναιρέσω.
Απλά η κουβέντα για την διαιτησία γενικά δεν βγάζει πουθενά επειδή υπάρχει πολύ υποκειμενικότητα.
ΠΧ τα φαουλ του εμενίκε στην Αγγλία δεν θα σφυρίζονταν.
Ίσως είναι δικό μου λάθος που αναφέρθηκα σε συγγεκριμένες φάσεις.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φίλε μου θα το ξαναδώ οταν βρω χρόνο το ματσάκι, κι αν πράγματι ήταν τοσο λαθος η κρίση μου θα το αναιρέσω.
Απλά η κουβέντα για την διαιτησία γενικά δεν βγάζει πουθενά επειδή υπάρχει πολύ υποκειμενικότητα.
ΠΧ τα φαουλ του εμενίκε στην Αγγλία δεν θα σφυρίζονταν.
Ίσως είναι δικό μου λάθος που αναφέρθηκα σε συγγεκριμένες φάσεις.
σωστός

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
μας σφαξανε στο γονατο διακοψανε τον αγωνα οταν τους βολευε απλα πραγματα.το εχω ξαναγραψει και πιο παλια.το σφαξιμο σημερα γινεται με αλλο τροπο.καρτες φαουλ καθυστερησεις κτλ κτλ

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
πάντως ακούω στα ράδια να λένε τελειωμένος ο ολυμπιακός, διαλύεται, αντίπαλος ο παοκ της αεκ και τέτοια. Την ψωνίσανε πολύ νωρίς φέτος, ψηλώσαν απότομα και δεν τους βλέπω καλά.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
πάντως ακούω στα ράδια να λένε τελειωμένος ο ολυμπιακός, διαλύεται, αντίπαλος ο παοκ της αεκ και τέτοια. Την ψωνίσανε πολύ νωρίς φέτος, ψηλώσαν απότομα και δεν τους βλέπω καλά.
μα αυτη ειναι ολη η καυλα! δεν μπορει να φανταστεις ποσο απολαμβανω ολο αυτο το σκηνικο, ολο αυτο το μπλαμπλα των αεκτζηδων......

και το τελος φυσικα το γνωριζουμε ολοι, ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΜ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΑΠ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
αντισθενη απο περσι εχεις καταλαβει τι εχει γινει;με το ετσι θελω αλλαξανε ολη την επο.διορισανε την κεδ.εχουμε 2 υπουργους αθλητισμου υπσλληλους του μελισσανιδη.εναν υπουργο αμυνας και αρχηγο του κομματος που συγκηβερναει να μιλαει με κρατουμενο και να λεει ψευδομαρτυρησε να κλεισουμε φυλακη τον μαρινακη.βγηκε ο πρωθυπουργος μας και λεει το πρωταθλημα θα το παρει ο παοκ.και μου λες η διαιτησια δεν φταιει;την αεκ γιατι την παιζει μονο ο σιδηροπουλος.περσι τι μας εκανε π σιδηροπουλος;να τα ξεχασουμε;

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
αντισθενη απο περσι εχεις καταλαβει τι εχει γινει;με το ετσι θελω αλλαξανε ολη την επο.διορισανε την κεδ.εχουμε 2 υπουργους αθλητισμου υπσλληλους του μελισσανιδη.εναν υπουργο αμυνας και αρχηγο του κομματος που συγκηβερναει να μιλαει με κρατουμενο και να λεει ψευδομαρτυρησε να κλεισουμε φυλακη τον μαρινακη.βγηκε ο πρωθυπουργος μας και λεει το πρωταθλημα θα το παρει ο παοκ.και μου λες η διαιτησια δεν φταιει;την αεκ γιατι την παιζει μονο ο σιδηροπουλος.περσι τι μας εκανε π σιδηροπουλος;να τα ξεχασουμε;

ναι βρίσε τον Ολυμπιακό , σε όλα τα αθλήματα ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom