gp07
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
αναψανε τα αιματα
κουλα και μπαοκια δεν σας συμφερει καθολου αυτο να ξερετε
Δε σας εχω πει να μην τους ξυπνατε ..;
Μην τους λετε τα κολπα...
αναψανε τα αιματα
κουλα και μπαοκια δεν σας συμφερει καθολου αυτο να ξερετε
ασε ρε ναχει λιγο τζερτζελε...πως θα βγαλουμε τον χειμωνα?Δε σας εχω πει να μην τους ξυπνατε ..;
Μην τους λετε τα κολπα...
Έλα ντε σταμάτησε το παιχνίδι εκεί που σας είχε κάνει γιο γιο η ΑΕΚ και εχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη.Κανα γαυρομπατσονι την έκανε την δουλειά.συμπαθησα λιγο πιο πολυ τον λαζαρο χτες....
αλλωστε ηταν ο μονος που μιλησε για "ταιμ αουτ" χτες....
αληθεια τι εγινε και σταματησε το παιχνιδι και γιατι?
μαλλον τυχαιο δεν εχει ξαναγινει
κλειστε τα φωτα και γυριστε μπαντα.....Έλα ντε σταμάτησε το παιχνίδι εκεί που σας είχε κάνει γιο γιο η ΑΕΚ και εχανε την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη.Κανα γαυρομπατσονι την έκανε την δουλειά.
Μεγάλο μαλακισμένο. Να πα να γαμηθεί. Έβγαλε απ' τα ρούχα του τον πιο ήρεμο δημοσιογράφο.Αναφορικά με το χθεσινοβραδινο τσακωμό στον αέρα του σπορτ24 μεταξύ Ηρακλή Αντύπα και Βαγγελη Αρναούτογλου :
Δυστυχώς το απόσπασμα ξεκινά στην έκρηξη του Ηρακλή και όχι νωρίτερα για να καταλάβετε πόσο προκλητικός ήταν ο Αρναούτογλου.
Πλακα κάνεις ρε φιλε? Άλλοι θα σκοτωναν για να εχουν γινει τεσσερις φορες προπονητές του Ολυμπιακου.Καλα, αυτος ο λεμονης δεν βαρεθηκε να γινεται τσοντα των αποτυχημενων επιλογων καθε τοσο ? :-(
-------------Μεγάλο μαλακισμένο. Να πα να γαμηθεί. Έβγαλε απ' τα ρούχα του τον πιο ήρεμο δημοσιογράφο.
και επανερχόμαστε στα δικά μας:
εδώ είναι το ρόστερ μας για την περίοδο 2013-14
και εδώ για την περίοδο 2014-15.
Φέτος δεν έχει μείνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απ' την προ τετραετίας ομάδα, και μόλις ΤΡΕΙΣ από την προ τριετίας ομάδα. Δείχτε μου άλλη κανονική ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
καλα δε ντρεπεσαι λιγο ρεπαντως ειναι να τρελενεσαι με καποια πραγματα.χασαμε ενα παιχνιδι απο την αεκ επειδη δεν παιξαμε καλα,με κοντρα παντως διαιτησια,και ειναι λες και πηραν τσαμπιονς λιγκ.η αεκ το αεκακι που τους εχουμε ριξει τριαρες τεσσαρες εξαρες.
το οτι αδικηθηκε ο ολυμπιακος απο το ΓΑΒΡΟ το διαβασες;και τρεις μη σου πω