Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
Είναι δύσκολη η φετινή χρονιά.
Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι το συνοθήλευμα του Χασι και θα βελτιωθεί.
Όσο μπορεί να βελτιωθεί με τον Τάκαρο.
Πρέπει επιτέλους να δούμε την ομάδα με φυσιολογική και ορθολογική 11αδα για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Είναι δύσκολη η φετινή χρονιά.
Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα δεν είναι το συνοθήλευμα του Χασι και θα βελτιωθεί.
Όσο μπορεί να βελτιωθεί με τον Τάκαρο.
Πρέπει επιτέλους να δούμε την ομάδα με φυσιολογική και ορθολογική 11αδα για να βγάλουμε συμπεράσματα.
Πλην Ζιλέ,Φιγκέιρας και Ομάρ οι υπόλοιποι είναι καλοί παίχτες.Απλά είναι πολύ νευραλγικές θέσεις αυτές. Ο Χάσι ήταν ο μεγαλύτερος απατεώνας που πέρασε ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, οι Μπιγκόν και Σόλιντ ήταν μαέστροι μπροστά του. Αν το πρωτάθλημα παιχτεί στο χορτάρι πάλι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.129
Πόντοι
17.085
αντισθενη απο περσι εχεις καταλαβει τι εχει γινει;με το ετσι θελω αλλαξανε ολη την επο.διορισανε την κεδ.εχουμε 2 υπουργους αθλητισμου υπσλληλους του μελισσανιδη.εναν υπουργο αμυνας και αρχηγο του κομματος που συγκηβερναει να μιλαει με κρατουμενο και να λεει ψευδομαρτυρησε να κλεισουμε φυλακη τον μαρινακη.βγηκε ο πρωθυπουργος μας και λεει το πρωταθλημα θα το παρει ο παοκ.και μου λες η διαιτησια δεν φταιει;την αεκ γιατι την παιζει μονο ο σιδηροπουλος.περσι τι μας εκανε π σιδηροπουλος;να τα ξεχασουμε;
Ρε συ πας καλά; Αυτά τα ξέρουμε. Για το χτεσινό ματς αυτά φταίνε;;; Για το κάζο με τη Σπόρτινγκ τί φταίει δηλαδή; Ώρες είναι να ανακαλύψουμε κι εκεί καναν εγκάθετο του Μελισσανίδη ξερωγώ όπως οι βάζελοι που στα καλύτερά τους λέγανε για τον Θεοδωρίδη και την UEFA...

hooklover

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2014
Like
26
Πόντοι
1
Πλην Ζιλέ,Φιγκέιρας και Ομάρ οι υπόλοιποι είναι καλοί παίχτες.Απλά είναι πολύ νευραλγικές θέσεις αυτές. Ο Χάσι ήταν ο μεγαλύτερος απατεώνας που πέρασε ποτέ στην ιστορία του Ολυμπιακού, οι Μπιγκόν και Σόλιντ ήταν μαέστροι μπροστά του. Αν το πρωτάθλημα παιχτεί στο χορτάρι πάλι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο.

Δεν είναι μόνο οι Ζιλέ Ομάρ Φιγκέιρας.
Κατα την γνώμη μου ο Φιγκέιρας είναι μια χαρά παίχτης.
Το θέμα είναι ότι έχουμε αργή αμυντική λειτουργία συνολικά(στόπερ και αμυντικά χαφ), βέβαια πρέπει να δούμε και τί συνδυασμό θα χρησιμοποιήσει ο Τακης,
πχ Ενχελς Σισε στα στοπερ,Ρομάο καθαρό 6αρι και Ταχτσιδης 6αρο8αρι πίσω από Οφόε είναι νομίζω καλός συνδυασμός στο υπάρχον ρόστερ.
Μεγάλο θέμα είναι και οι εξτρέμ.  Καρσελά είναι ακίνδυνος και σοφτ. Αριστερά ο Μαριν είναι χαμένος σ όλα τα ματς πλην μιας - δυο καλών ενεργιών.
Ο Παρντο δεν έχει σταθερή απόδοση και αν δεν είναι σε καλή μέρα είναι τραγικός.
Αν δεν φτιάξουμε τα εξτρέμ μπάλα δεν θα δούμε.
Όσο για το πρωτάθλημα θεωρώ ότι έχει καλύτερο ρόστερ κι άπο Αεκ κι άπο Παο. Ο Πάοκ έχει ανταγωνιστικό ρόστερ, όταν δέσει θα είναι καλός.

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Ρε συ πας καλά; Αυτά τα ξέρουμε. Για το χτεσινό ματς αυτά φταίνε;;; Για το κάζο με τη Σπόρτινγκ τί φταίει δηλαδή; Ώρες είναι να ανακαλύψουμε κι εκεί καναν εγκάθετο του Μελισσανίδη ξερωγώ όπως οι βάζελοι στα καλύτερά τους λέγανε για τον Θεοδωρίδη και την UEFA.
κοιτα τα ποσταρισματα σου για διαιτησια μετα τις πρωτες αγωνιστηκες.για χθεσινο ματς δεν θα συμφωνησουμε ουτε σε 100 χρονια.οτι μετα την εισοδο στους ομιλους τσαμπιονς λιγκ η ομαδα επεσε και ο χασι τα μπλεξε οκ.ΑΛΛΑ μην τρελαθουμε κιολας.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
H REAL εχασε απο την μπετις....να κανουν οι οπαδοι της μπετις σαν της ΑΕΚ ουτε 0.1%.
οκ υπαρχουν απωθυμενα,καταπιεση, σφαλιαρες..
ΑΝ ΠΑΤΕ με στυλ ειμαστε φαγορι ΤΩΡΑ.... τον γεναρη θα ειστε 3.
αυτο 100%....
------------------
η ομαδα δεν θελει τον δεκεβρη παιχτες, φτανουν αυτοι που εχουμε.
απλα απο απριλη εχεις κλεισει οτι παιχτη θες εστω σαν Α-Β επιλογη, για επομενη σεζον.
---------
το οτι με οποια ομαδα παιξαμε εως τωρα, εκτος την βελγικη την μαλιν στα φιλικα,
ολες μας καναν ΕΥΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
νομιζαμε αυτο θα σταματησει, αντι αυτου ολο και και χειροτερα.
οι πολυ καλες ομαδες ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
πχ η μιλαν ειχε 4τραδα παλια μπροστα φωτια...
αλλα ειχε τερμα κ αμυνα γαμαω.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
στα ΑΕΚΑΚΙΑ....
ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...
οκ μπορει να πηραμε μερικα σφυριγματα στην 10ετια...(ο πρωτος παντα παιρνει παντου),

ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ, ΦΩΤΑ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΤΕ....
ΜΑ ΠΟΤΕ.....ΑΕΚΑΚΙΑ...
για αυτο θα ειστε μικρη ομαδα ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΕΣΤΩ Κ ΠΕΝΑΛΤΙ στο κεντρο...δεν ισοφαριζει δακρυγονα τοτε στην νεα φιλαδελφεια κ φωτα.
αυτα για μην ξεχνιομαστε.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Δεν είναι μόνο οι Ζιλέ Ομάρ Φιγκέιρας.
Κατα την γνώμη μου ο Φιγκέιρας είναι μια χαρά παίχτης.
Το θέμα είναι ότι έχουμε αργή αμυντική λειτουργία συνολικά(στόπερ και αμυντικά χαφ), βέβαια πρέπει να δούμε και τί συνδυασμό θα χρησιμοποιήσει ο Τακης,
πχ Ενχελς Σισε στα στοπερ,Ρομάο καθαρό 6αρι και Ταχτσιδης 6αρο8αρι πίσω από Οφόε είναι νομίζω καλός συνδυασμός στο υπάρχον ρόστερ.
Μεγάλο θέμα είναι και οι εξτρέμ.  Καρσελά είναι ακίνδυνος και σοφτ. Αριστερά ο Μαριν είναι χαμένος σ όλα τα ματς πλην μιας - δυο καλών ενεργιών.
Ο Παρντο δεν έχει σταθερή απόδοση και αν δεν είναι σε καλή μέρα είναι τραγικός.
Αν δεν φτιάξουμε τα εξτρέμ μπάλα δεν θα δούμε.
Όσο για το πρωτάθλημα θεωρώ ότι έχει καλύτερο ρόστερ κι άπο Αεκ κι άπο Παο. Ο Πάοκ έχει ανταγωνιστικό ρόστερ, όταν δέσει θα είναι καλός.
βαλε και αδυναμια του καπινο στις σεντρες...και οτι δεν ξερει να παιζει με την μπαλλα κατω,σε ολες τις επιστροφες πεταει οπου νανε την μπαλα πανικοβλητος...ενταξει καλα αντανακλαστικα  φοβερος αλλα δεν δουλευει τις αδυναμιες του

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Πολυ επαρση παντως για μια ομαδα που πριν τρεις σεζον επαιζε με τη θυελλα διασταυρωσης ραφηνας και πλακονωνταν οπαδικα με το αιγαλεω....
Και το λεω γω σαν ουδετερος...
Ηρεμααααααα

e-Μήτσος

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2015
Like
45
Πόντοι
0
Σαν ουδέτερος οπαδός θέλω να γράψω και να πω:

Μπράβο στην αεκ για την ανατροπή και την εμφατική νίκη, αλλά χαμηλά την μπάλα. Ένα ντέρμπι κέρδισες και είναι μόλις η 5η αγωνιστική. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως πρωτάθλημα παίρνει κάποιος που "καθαρίζει" τα παιχνίδια με τους μικρούς, τους αδιάφορους που λένε...
Για τον θρύλο, να πω πως ήταν αναμενόμενο να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και στα 2-3 τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι βρίσκεται αλλού. Δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα μιας και ο χοντρός άλλαξε όλη την ομάδα και φέτος. Ευκαιρία να πάρουν τα πάνω τους οι υπόλοιποι και να έχουν μια διαφορά ασφαλείας. Γιατί αν αρχίσει και ρολάρει ο θρύλος, απλά θα το ξανά πάρει το πρωτάθλημα. Δες πέρυσι με τον υπερόπτη μπαογκ που ενώ ήταν μπροστά με διαφορά ασφαλείας ΤΕΛΙΚΑ έφαγε τα μούτρα του για άλλη μια φορά. (έσωσε παρτίδα με ο Κύπελλο παρωδία)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι εντάξει όμως, εδώ στο topic θα γκρινιάζουμε μεταξύ μας οι Ολυμπιακοί για τα της οικογένειάς μας. Οι άλλοι (και ειδικά οι νέοι) μη μας τα πρήζετε και πολύ. Αποχωρήστε ησύχως.

edit: τελικά όχι. Αποχώρησε βιαίως.  :grin:
Έεεεεεεεεετσι. Αλλά μήπως να "αποχωρήσεις βιαίως" και τους νιουφιδες από το θρεντ της ΑΕΚ για να μη μας τα κάνουν Ζέπελιν;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η αλήθεια είναι ότι ο Μαρινάκης το 2010 έβγαλε την ομάδα από μία πολύ δύσκολη θέση οπότε δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Έχει κάνει όμως πολλά λάθη κατα καιρούς 1)κακές παρέες 2)μετά τον Βαλβέρδε κακές επιλογές προπονητών 3)δεν αφήνει έναν κορμό παιχτών να γίνει ομάδα πουλώντας τα πάντα και τους πάντες 4)γραφικοί συνεργάτες. Επίσης δεν γίνεται να πας μπροστά με 10 ξένους εκτός αν είναι ο Νευμάρ, ο Μέσι και ο Καβάνι..

Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα φέτος αν και κάτι μου λέει ότι στο τέλος θα τα σκατώσει. Αν πάει τρένο μέχρι το τέλος μπράβο της.

ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα δεν παίζει έχει πολλά ψωμιά ακόμα σαν σύλλογος.Σε 2-3 χρόνια και βλέπουμε.
Γράφτε το ο βάζελος θα κάνει δεύτερο γύρο που δεν θα τον πιστεύετε. Μην το ξεγράφετε είναι ο μισητός αντίπαλος αλλά έχει απείρως βαρύτερη φανέλα από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το πρωτάθλημα φέτος θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές.
Με τι παίκτες ρε μαν; Εδώ πουλάνε τα ασημικά τους για να βγάλουν τη χρονιά. Στο τέλος βγάλει δελτίο πάλι ο Ουζουνίδης για να συμπληρώνει 18άδα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παντως ειναι να τρελενεσαι με καποια πραγματα.χασαμε ενα παιχνιδι απο την αεκ επειδη δεν παιξαμε καλα,με κοντρα παντως διαιτησια,και ειναι λες και πηραν τσαμπιονς λιγκ.η αεκ το αεκακι που τους εχουμε ριξει τριαρες τεσσαρες εξαρες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε φιλε ψαχνεις τωρα για σιδηροπουλο;υπαλληλος του μελισσανιδη ειναι.και αυτος και ο κοντονης και ο καμμενος και και και.εδω επεσε η αεκ κατηγορια και για να ανεβει χτυπηθηκανε ανθρωποι...
Με τον οποίο Σιδερό ο ΟΣΦΠ έχει ποσοστό νικών κάπου στο 70%. Και ο Μελισσάν τον κρατάει ακόμα....Α ρε ΑΕΚ τι του έχεις κάνει του καημένου του Κούλη και των κούληδων. Ακόμα ζαλισμένοι είναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα ακου να σου πω.εδω δεν μπορεις να παιξεις ντερμπι με αλλο διαιτητη και μου λες εσυ για διαιτησια.εγω ρε μαλακα δεν θα κατσω να γραψω για το πως μας επαιξε χθες γιατι θελω μια ωρα να γραφω.για να ξερεις ο σιδηροπουλος μας εχει ξαναπαιξει με το αεκακι και η ουεφα πηρε το βιντεο του αγωνα για να κανει σεμιναριο πως να μην σφυριζει ενας διαιτητης.αντε σκατομαλακα
Λινκ; Γιατί και εγώ μπορώ να γράψω μια τρελλή μαλακία και μετά να λέω μου το είπε ο ξάδερφος του μπατζανάκι της γκόμενας που πηδάω.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε συ αντισθενη εχουμε διαλογο και διαφωνουμε.εδω διακοψανε τον αγωνα για τωρα να μας βγαλουν εκτος ρυθμου.διαφωνουμε ολα κομπλε.μπαινει σε thread ολυμπιακου ο αλλος και βριζει ωραια τι να κανουμε.με εβρισε τον εβρισα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκα μου ζωγράφισες λέμε. Από το 0-2 έγινε το 1-2 η ΑΕΚ είναι φουλ επιθετική ο Κούλης ούτε που σκέφτεται να βγάλει παίκτη προς την περιοχή της ΑΕΚ. Σας παίζουμε μονότερμα και ο Χάσι είναι χαμένος και κοιτάει σα χαμένος αλλά κατά τα άλλα ο ΟΣΦΠ βγήκε εκτός ρυθμού με τη διακοπή. Πρέπει να είναι η πρώτη ομάδα στα χρονικά που έπαιζε άμυνα και η διακοπή ΣΤΟ 70 την έβγαλε εκτός ρυθμού. Τώρα ότι έδωσε πολύτιμες ανάσες σε παίκτες του Κούλη που μετά το 60 είναι σα κάτι χοντρούς που όταν τρέξουν 1χλμ είναι κατακόκκινοι και τους βλέπεις και λες "τώρα θα πέσει κάτω από εμβολή" είναι ψιλά γράμματα.
Από μένα έχεις πολλά καραλάικ να το ξες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αντισθενη απο περσι εχεις καταλαβει τι εχει γινει;με το ετσι θελω αλλαξανε ολη την επο.διορισανε την κεδ.εχουμε 2 υπουργους αθλητισμου υπσλληλους του μελισσανιδη.εναν υπουργο αμυνας και αρχηγο του κομματος που συγκηβερναει να μιλαει με κρατουμενο και να λεει ψευδομαρτυρησε να κλεισουμε φυλακη τον μαρινακη.βγηκε ο πρωθυπουργος μας και λεει το πρωταθλημα θα το παρει ο παοκ.και μου λες η διαιτησια δεν φταιει;την αεκ γιατι την παιζει μονο ο σιδηροπουλος.περσι τι μας εκανε π σιδηροπουλος;να τα ξεχασουμε;
Μαμάααααααααααα μου έφαγαν το μπιφτέκι μου. Όπως λεγατε και εσείς κάποτε...(μισό ψάχνω τον τόμο "απαντήσεις γαύρων σε παράπονα οπαδών άλλων ομάδων")...... νατο. Απάντηση 123422 "ποια διορισμένη ΕΠΟ ρε ρόμπα ξεκούμπωτη; Εκλογές δεν έγιναν; Έγιναν. Σωστά και δίκαια κέρδισε ο -βάλε το όνομα του προέδρου- . Άντε με τον κάθε παπάρα που δε βλέπει τα χάλια της ομάδας του και ψάχνει δικαιολογίες σε ΕΠΟ και διαιτητές.
Δικά σας λόγια όχι δικά μου. Για να ξέρουμε τι λέμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
H REAL εχασε απο την μπετις....να κανουν οι οπαδοι της μπετις σαν της ΑΕΚ ουτε 0.1%.
οκ υπαρχουν απωθυμενα,καταπιεση, σφαλιαρες..
ΑΝ ΠΑΤΕ με στυλ ειμαστε φαγορι ΤΩΡΑ.... τον γεναρη θα ειστε 3.
αυτο 100%....
------------------
η ομαδα δεν θελει τον δεκεβρη παιχτες, φτανουν αυτοι που εχουμε.
απλα απο απριλη εχεις κλεισει οτι παιχτη θες εστω σαν Α-Β επιλογη, για επομενη σεζον.
---------
το οτι με οποια ομαδα παιξαμε εως τωρα, εκτος την βελγικη την μαλιν στα φιλικα,
ολες μας καναν ΕΥΚΟΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ.
νομιζαμε αυτο θα σταματησει, αντι αυτου ολο και και χειροτερα.
οι πολυ καλες ομαδες ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.
πχ η μιλαν ειχε 4τραδα παλια μπροστα φωτια...
αλλα ειχε τερμα κ αμυνα γαμαω.
ΑΝ στα μέτρα σύγκρισης βάζεις τον ΟΣΦΠ ίσο με τη Ρεάλ και τη Μπέτις ίσο με την ΑΕΚ είσαι 1000000000000000000000% λάθος ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ. Η σωστή αναλογία αν το πας έτσι είναι ΟΣΦΠ Ρεάλ, ΑΕΚ Ατλέτικο. Για να τα λέμε σωστά και χωρίς κόμπλεξ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σαν ουδέτερος οπαδός θέλω να γράψω και να πω:

Μπράβο στην αεκ για την ανατροπή και την εμφατική νίκη, αλλά χαμηλά την μπάλα. Ένα ντέρμπι κέρδισες και είναι μόλις η 5η αγωνιστική. Άλλωστε η ιστορία έχει δείξει πως πρωτάθλημα παίρνει κάποιος που "καθαρίζει" τα παιχνίδια με τους μικρούς, τους αδιάφορους που λένε...
Για τον θρύλο, να πω πως ήταν αναμενόμενο να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και στα 2-3 τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι βρίσκεται αλλού. Δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα μιας και ο χοντρός άλλαξε όλη την ομάδα και φέτος. Ευκαιρία να πάρουν τα πάνω τους οι υπόλοιποι και να έχουν μια διαφορά ασφαλείας. Γιατί αν αρχίσει και ρολάρει ο θρύλος, απλά θα το ξανά πάρει το πρωτάθλημα. Δες πέρυσι με τον υπερόπτη μπαογκ που ενώ ήταν μπροστά με διαφορά ασφαλείας ΤΕΛΙΚΑ έφαγε τα μούτρα του για άλλη μια φορά. (έσωσε παρτίδα με ο Κύπελλο παρωδία)
Σωστότατος. Και έχεις δίκιο. Αλλά από την άλλη είσαι σίγουρος, παίζεις ρε παιδί μου στοίχημα ότι ο ΟΣΦΠ δε θα συνεχίσει να είναι έτσι. Γιατί ο Χάσι εκτός ότι τα έκανε πουτάνα (πλην του ότι τους έβαλε στο Τσου Λου) κατά τη γνώμη μου έχει κάνει χάλια προετοιμασία. Δε μπορεί ρε παιδί μου να έχεις χαφ που μετά το 60 να ξεφυσάνε. Πως να το κάνουμε; Δε μπορεί να έχεις άμυνα που από τους 10 αμυντικούς χρησιμοποιείς τους 1-2 και μετά κάνεις Ταχτσίδη και Ρομαό αμυντικούς. Ακυρώνεις τους άλλους 8 που έχεις. Και για να αρχίσουν να ρολάρους οι 8 θα σου πάρει χρόνο. Μέχρι να αρχίσει να γίνεται αυτό είσαι σίγουρος ότι δε θα χάσεις και άλλους βαθμούς; Εγώ λέω ότι η ΑΕΚ στον Αστέρα ή στην Ξάνθη θα αφήσει βαθμό/ους. Ο ΠΑΟΚ προπερσι (δε πρέπει να ήταν πέρσι) στην επίθεση είχε Κλάους που δεν έβαζε γκολ ούτε με προεδρικό διάταγμα. Συν ότι αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι ο Χιμένεθ κάνει πολύ καλή δουλειά στο θέμα διαχείρησης της ψυχολογίας των παικτών. Έχει ένα κόλημα (μη λογικό για μένα) με τον Κλωναρίδη, αλλά κατά τα άλλα έχει διαχειριστεί το 80% των αγώνων που έχει δώσει άριστα. Είτε είναι διαχείρηση σκορ ενώ κερδίζεις, είτε χάνεις.
Όπως είπες και εσύ είναι 5η αγωνιστική. Και κανένας δε μπορεί να ξέρει που θα είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΟΣΦΠ (τον ΠΑΟ δε τον βάζω γιατί θα είναι στις τελευταίες θέσεις) τη 10η αγωνιστική. Σε 2 μήνες πολλά αλλάζουν

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.542
Πόντοι
22.266
οσοι ασχολουμαστε απο τους φιλαθλους του ολυμπιακου με διαιτησια και διακοπες απλα μικραινουμε και αλλο την ομαδα μας οπως παλαιοτερα οι της αεκ κ του παο που δεν βλεπαν τα χαλια τους αλλα ασχολουντουσαν με την διαιτησια

λοιπον αν και ο σιδηροπουλος εκανε λαθη πο ισως ειναι στα λαισια εδρας και οχι μονο επισης οταν επιτιθομαι κουραζομαι περισσοτερο απο οταν αμυνομαι αρα η διακοπη ευνοησε την αεκ παρα ολα αυτα η αεκ ητανπολυ καλυτερη μας και δικαια κερδισε και το προβλημα εμεις οι φιλαθλοι να το δουμε στον προδρο που δεν κραταει κορμο ποτε και στους λιγους παιχτες κ ανυπαρκκτο προπονητη

για διαιτησιες και αλλα καλο ειναι να ασχολουνται μονο καποιοι παραγοντες του θρυλου για να κραταν τα μποσικα

για μενα που ειμαι φιλαθλος ειδα μια διελυμενη ομαδα και μια αλλη με παθος και με καποιους ικανους ποδοσφαιριστες ενω εμεις με περισσοτερα εκκατομυρια στο χορταρι σερνομασταν--------αν καποιοι αξιζουν βεβαια τα εκατομυρια που λεγονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom