You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Χλωμό. Αφού ΔΕΝ τα βγάζουν. Αυτά που είδαμε μέχρι φέτος πολύ φοβάμαι ότι είναι το ταβάνι. :-ανοδος μπατζετ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.175
- Πόντοι
- 22.266
και μην ξεχνιομαστεωτπυ χρονου ο σπανουλης 36 ετων οποτε ή παιρνουν αντικαταστατη ή του χρονου μετριοτητες
ναι δυστυχώς Σπανούλης μεγαλώνει και άλλο και θα πέφτει η απόδοση. δυστυχώς. και άντε βρες νέο Σπανούλη. θα είχαμε τον μαλάκα τον Σλούκα αλλά μας πούλησε και πήγε στους κωλότουρκους ο ξεφτίλας και ενώ μας είχε φλομώσει στο ψέμα ότι συναντούσε την μητέρα του και αυτός μίλαγε με τον Ομπράντοβιτς τον οποίο είπε ότι ήταν όνειρο του που συνεργάζεται με αυτόν και όταν πήρε φέτος την ευρωλίγκα με αντίπαλο εμάς είπε νιώθω σαν να είναι η 1η μου ευρωλίγκα. υπέροχος ? εγώ δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ στο σεφ. μην τολμήσουν και κάνουν έστω την σκέψη οι Αγγελόπουλοι να τον φέρουν πίσω
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Εξαρταται πώς το βλεπει κανενας. Και για μενα ειναι εκτρωματικο να παιρνει την ευρωλιγκα η Φενερμπαξε με μηδεν Τουρκους παικτες μεσα, αλλά μια χαρα το πανηγυρισαν.Ναι τύπε αλλά δεν γίνεται να παίζουμε με 12 ξένους.
μεγάλος ξεφτίλας ο Σλούκας δυστυχώς. κρίμα γιατί ήταν,είναι πολύ καλός παίκτης και Έλληνας και σε καλή ηλικία. αλλά απίστευτος μαλάκας. δεν τον πάω μία και οι περισσότεροι Ολυμπιακοί. αν πάει και στον παο το καλοκαίρι θα απογειώσει τελείως το πόσο ξεφτίλας είναι και θα τον σιχαθώ ακόμα περισσότερο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ο Σλούκας εκανε πολυ καλα που εφυγε. Το παλικαρι ηξερε οτι θα ειναι μπακαπ του Σπανουλη για πολλα χρονια και θα γινοταν ο Δοξακης της δεκαετιας του 2010 (για οσους θυμουνται τον παλιο Αρη). Τον εαυτο του κοιταξε, δεν ηταν κακο. Εκτος αν νομιζετε καποιοι οτι ο Ολυμπιακος ειναι κατι μεταφυσικο και πρεπει για χαρη του οι παικτες να γαμανε και την καριερα τους.ναι δυστυχώς Σπανούλης μεγαλώνει και άλλο και θα πέφτει η απόδοση. δυστυχώς. και άντε βρες νέο Σπανούλη. θα είχαμε τον μαλάκα τον Σλούκα αλλά μας πούλησε και πήγε στους κωλότουρκους ο ξεφτίλας και ενώ μας είχε φλομώσει στο ψέμα ότι συναντούσε την μητέρα του και αυτός μίλαγε με τον Ομπράντοβιτς τον οποίο είπε ότι ήταν όνειρο του που συνεργάζεται με αυτόν και όταν πήρε φέτος την ευρωλίγκα με αντίπαλο εμάς είπε νιώθω σαν να είναι η 1η μου ευρωλίγκα. υπέροχος ? εγώ δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ στο σεφ. μην τολμήσουν και κάνουν έστω την σκέψη οι Αγγελόπουλοι να τον φέρουν πίσω
Ο Σλούκας εκανε πολυ καλα που εφυγε. Το παλικαρι ηξερε οτι θα ειναι μπακαπ του Σπανουλη για πολλα χρονια και θα γινοταν ο Δοξακης της δεκαετιας του 2010 (για οσους θυμουνται τον παλιο Αρη). Τον εαυτο του κοιταξε, δεν ηταν κακο. Εκτος αν νομιζετε καποιοι οτι ο Ολυμπιακος ειναι κατι μεταφυσικο και πρεπει για χαρη του οι παικτες να γαμανε και την καριερα τους.
αυτό που λες αναιρεί αυτά που έγραψα για εκείνον ?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Στον Παναθηναικο θα παει και πολυ καλα θα κανει. Γιατι, σας το χρωσταει?μεγάλος ξεφτίλας ο Σλούκας δυστυχώς. κρίμα γιατί ήταν,είναι πολύ καλός παίκτης και Έλληνας και σε καλή ηλικία. αλλά απίστευτος μαλάκας. δεν τον πάω μία και οι περισσότεροι Ολυμπιακοί. αν πάει και στον παο το καλοκαίρι θα απογειώσει τελείως το πόσο ξεφτίλας είναι και θα τον σιχαθώ ακόμα περισσότερο
Στον Παναθηναικο θα παει και πολυ καλα θα κανει. Γιατι, σας το χρωσταει?
ναι μας το χρωστάει γιατί το έπαιζε ολυμπιακάκιας
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Φυσικα τα αναιρει. Ή τουλαχιστον σε αυτο στοχευει. Εσυ ειπες οτι ειναι ξεφτιλας. Εγω λεω οτι καλα εκανε.αυτό που λες αναιρεί αυτά που έγραψα για εκείνον ?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Μετριότητες.και μην ξεχνιομαστεωτπυ χρονου ο σπανουλης 36 ετων οποτε ή παιρνουν αντικαταστατη ή του χρονου μετριοτητες
koukos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Like
- 243
- Πόντοι
- 26
τπτ δε χρωσταει ο σλουκας.εδω ο μπουρουσης φωναζε σημερα οε οε οε σας γαμησαμε μες το παλε
Στον Παναθηναικο θα παει και πολυ καλα θα κανει. Γιατι, σας το χρωσταει?
όταν είσαι κάποια χρόνια στον Ολυμπιακό και το παίζεις Ολυμπιακός δεν πουλάς την ομάδα πηγαίνοντας στον αιώνιο. εκτός αν ο Σλούκας είναι ξεφτίλας όπως ο Μπουρούσης
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Αφου τα πιστευετε δεν σας φταιει κανενας...ναι μας το χρωστάει γιατί το έπαιζε ολυμπιακάκιας
Φυσικα τα αναιρει. Ή τουλαχιστον σε αυτο στοχευει. Εσυ ειπες οτι ειναι ξεφτιλας. Εγω λεω οτι καλα εκανε.
εσύ λες ότι καλά έκανε. οι περισσότεροι μάντεψε τι λένε και με ποιον συμφωνούν. με σένα ή με μένα ?
Άκης012345
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2015
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Και πολύ καλά έκαναν. Ας είναι παικταράδες και ας είναι και ξένοι. Συμφωνώ για Σλούκα.Εξαρταται πώς το βλεπει κανενας. Και για μενα ειναι εκτρωματικο να παιρνει την ευρωλιγκα η Φενερμπαξε με μηδεν Τουρκους παικτες μεσα, αλλά μια χαρα το πανηγυρισαν.
Αφου τα πιστευετε δεν σας φταιει κανενας...
δεν κατάλαβες. αυτός λύσσαγε ότι ήταν ολυμπιακός. να μην μας κοροίδευε τότε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83